2016 Şubat Anneleri

Canim bana da ayni oluyo ama artik bana alistimine ben oyle yapinca elimi ittiriyo gece tam uyucam bi tekme saga don tekme sola don tekme bende aldim babasinin elini koydum karnina hemen durdu ben anlamadim babasi ne zaman elini koysa hemen uslaniyo benim yaramaz

cıkssss kullanmaya başlamadım daha, duş sonrası bebek yağı kullandığım için hala iyiler göğüsler
burdakı hatunların çoğu bi ara webanneden almıştık 40 ml 24 liraydı

Rüyamda lierac ın musteri hizmetlerini arayıp hesap soruyordum nolcak bu halim... Gebelikte rüya görülmesi normalmiş ama ben artık ayrı bir alemdeyim :)

benimkide aksiyon dolu maşAllah
alakalı alakasız ne varsa seneryosunu itina ile yazılır çekilir durumdayız

4 saatlik uykunu kıskanmadım tabiki

Bebişşşş beişşşşş biraz hareket et anneyi mutlu et bakayımmmmm

bence az teyze sözü dinlesin, duydun mu evladım azcık ses yap bize

Benmki yukarda daha kafası ne zaman egilsem top gbi çıkarıyor kafasını otururken de öyle nasıl batiyo bende ovaliyorm ama bizimki inat gitmyo diretyo gtmemek.için

instagramda ki videoyu izledin mi kalça hareketi olanı, onu dene belkim döner inatçı kuzun

ahh ahh hiç sorma kocam da çok şikayetçi, bir kere tek hissetti ağladı sonra tık yok
o ne zaman elini koysa duruyor, artık bende seslenmiyorum

Yok canım izlemedm nasl bisey

Ay ise yarar mi ki deneyim hemen yarn kontrolüm var dönene kadar yapiyim

ig de ki kadın, doğum koçu sürekli takip ediyorum valla bel ağrısı ve makat gelişlerde bebeğin dönmesi için işe yarar deneyin demiş, zararlı bişye benzemiyor yarın dr sor sıkıntı yoksa dene bi :)

[QUOTE="okyns-okyns, post: 44478064, member:

canim nifilat veriyolardi. nst sancilarim normaldi kullanirken sadece bi kez yuksek cikti. sanirim cok kullanmal tehlikeliymis. o yuzden dun sabah kestiler. bugunkunde de incekinde de 100 e kadar cikmisti.

Ben 4 haftadır filan prepar kullanıyorum. Dr. Hastaneden Çıkarken sürekli damat yoluyla veremeyiz hap tedavisine başlıcaz dedi adalat verecekti o ise yaramadığı için prepar verdi. 4 hadtadir 6 saatte bir içiyorum. Haftalari 20lerde olanlar bile doğuma kadar kullanıyomus diye okudum forumlarda. Drun ne planlıyor acaba bi sorsan mi? Yani ilaç kesilince sancın olacak gibi baksana. Prepar ilk günler nabzimı çok yükseltti anneye yan etkisi çok ama sanırım bünyem alıştı. Haberdar et bizi mutlaka

n[/QUOTE]

Aynı benim dr :) sen istediğin kadar sezeryan de senin gibi biri vardı neredeyse muayene odasında doguruyordu dedi

Ben direk denicektm ama o kadın gbi çok hızlı yapmam korkarım

Ay canım benim amin hayırlı doğum yapalım hepimız.ne kadar daha tutacaklar seni orda canım? Allah sağlık versin bebeğine

E Can'ım ne güzel bebişin az öz vuruyor bi vurduğu babayı aglatıyor bizimki laçka oldu artık eşim bi eli karnımda bi eli telefonda ugrasıyor bi ağlatamadık babayı :))

Ya ama benden daha hic sıvı gelmedi

Ya ama benden daha hic sıvı gelmedi

Ay bendende gelmedi ve göguslerim sanki boşalmış gibi oysa ki o kadar kilo aldım birak hamılelikte sısmesini bu kıloma ragmen bile şişmesi gerekmiyormuydu? Eski diriliği yok .. Sütler taşacakmış gibi bir hali hiç yok ((

Aynen ya sanki ilk başlarda daha diri daha sertti. Şimdi yumuşamis hissediyorum normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…