Canim bana da ayni oluyo ama artik bana alistimine ben oyle yapinca elimi ittiriyo gece tam uyucam bi tekme saga don tekme sola don tekme bende aldim babasinin elini koydum karnina hemen durdu ben anlamadim babasi ne zaman elini koysa hemen uslaniyo benim yaramazahh canım oğlum hiç kaburgamla uğraşmaz kafa da aşağıda zaten sol tarafımda takılmayı seviyor ama onuda uzun vadeli yapmaz, artık ne planları varsa gece yanaştı oynadı falan
bazen kendini dikleştiriyor karnım sertleşiyor, git diyom gitmi
- sen misin gitmeyen elimi ovup ısıtıyorum karnıma bastıra bastıra oval daire çiziyorum 10 snyde içeriye kaçıyor
Selam kizlar :) lansinoh gogus ucu kremi siparis vermistim geldi. Kullaniyor musunuz baslamali miyiz sizce? Bu arada dun sordugum eczanelerde, e bebekte falan pahaliydi. Mesela dun bir eczaneye sordum 40 ml 47 tl demisti bir baska eczane 43 dedi. Ben n11 den kargo dahil 28 e aldim. Alacak olanlarin aklinda bulunsun
Rüyamda lierac ın musteri hizmetlerini arayıp hesap soruyordumnolcak bu halim... Gebelikte rüya görülmesi normalmiş ama ben artık ayrı bir alemdeyim :)
4 saatlik uykunu kıskanmadım tabiki
Bebişşşş beişşşşş biraz hareket et anneyi mutlu et bakayımmmmm
Benmki yukarda daha kafası ne zaman egilsem top gbi çıkarıyor kafasını otururken de öyle nasıl batiyo bende ovaliyorm ama bizimki inat gitmyo diretyo gtmemek.için
Canim bana da ayni oluyo ama artik bana alistimine ben oyle yapinca elimi ittiriyo gece tam uyucam bi tekme saga don tekme sola don tekme bende aldim babasinin elini koydum karnina hemen durdu ben anlamadim babasi ne zaman elini koysa hemen uslaniyo benim yaramaz
Yok canım izlemedm nasl biseycıkssss kullanmaya başlamadım daha, duş sonrası bebek yağı kullandığım için hala iyiler göğüsler
burdakı hatunların çoğu bi ara webanneden almıştık 40 ml 24 liraydı
benimkide aksiyon dolu maşAllah
alakalı alakasız ne varsa seneryosunu itina ile yazılır çekilir durumdayız
bence az teyze sözü dinlesin, duydun mu evladım azcık ses yap bize
instagramda ki videoyu izledin mi kalça hareketi olanı, onu dene belkim döner inatçı kuzun
ahh ahh hiç sorma kocam da çok şikayetçi, bir kere tek hissetti ağladı sonra tık yok
o ne zaman elini koysa duruyor, artık bende seslenmiyorum
Yok canım izlemedm nasl bisey
Ay ise yarar mi ki deneyim hemen yarn kontrolüm var dönene kadar yapiyimburda ki açıklamayı oku ona göre hareketleri uygula istersen
https://www.instagram.com/p/BAIKTUcFZ9X/?taken-by=huzurunmeraklisi
Ay ise yarar mi ki deneyim hemen yarn kontrolüm var dönene kadar yapiyim
Aynı benim dr :) sen istediğin kadar sezeryan de senin gibi biri vardı neredeyse muayene odasında doguruyordu dediBen de doktoruma normalden korktugumu birazcık ifade ettim. Geçen biri geldi alt muayene bile zor yaptık. Ama 4cm açılması vardı ilk başta epiduralle kolay doğurdu. Herkesin doğumu farklı oluyor dedi. Sezeryan hakkında tek kelime etmedi şimdiye kadar. Tarih sorduğumda bile 37den sonra bekleriz dedi.
Ben direk denicektm ama o kadın gbi çok hızlı yapmam korkarımig de ki kadın, doğum koçu sürekli takip ediyorum valla bel ağrısı ve makat gelişlerde bebeğin dönmesi için işe yarar deneyin demiş, zararlı bişye benzemiyor yarın dr sor sıkıntı yoksa dene bi :)
Ben direk denicektm ama o kadın gbi çok hızlı yapmam korkarım
Yok sadece harekete baktm sesini acmadmm kısa ya video bsy anlatmyodur diyekız sen sesli dinlemedin mi
kadın dio zaten böyle hızlı yapmayın yavaş yavaş yapın, hem spor olur
ben bugün başladım yapmaya amaç bel ağrım azalsın
Yok sadece harekete baktm sesini acmadmm kısa ya video bsy anlatmyodur diye
Ay sen bu sayfayı nasl takip edysn burda dogm anları felan var çok kötü oldmbelli sesi açmadığın deli
sen başla hafiftan yapmaya yaavaaaaaşşş yavaaaşş döndür kalçayı
Ay canım benim amin hayırlı doğum yapalım hepimız.ne kadar daha tutacaklar seni orda canım? Allah sağlık versin bebeğinekizlar bugun hastanede 8. gunumuz. kac kez nst cekildi sayisini unuttum. serumlar kollarimdan gitmiyor artik. 7. damar yolu acildi. sertlesti morardi hep. napiyim bebegim saglikli olsun da katlanirim.2+3 gun once dr um izinli eve gonderdi banyo icin. banyo yapip geri geldim. bugun de izinli gondericekti nst de sanci cikti yine. o yuzden tekrat serum taktirdi. Ogleden sonra bakariz duruma gore dedi. insallah hayirlisi olur. Rabbim sizlere de bana da hayirli saglikli zamaninda dogumlar nadip etsin insallah
cıkssss kullanmaya başlamadım daha, duş sonrası bebek yağı kullandığım için hala iyiler göğüsler
burdakı hatunların çoğu bi ara webanneden almıştık 40 ml 24 liraydı
benimkide aksiyon dolu maşAllah
alakalı alakasız ne varsa seneryosunu itina ile yazılır çekilir durumdayız
bence az teyze sözü dinlesin, duydun mu evladım azcık ses yap bize
instagramda ki videoyu izledin mi kalça hareketi olanı, onu dene belkim döner inatçı kuzun
ahh ahh hiç sorma kocam da çok şikayetçi, bir kere tek hissetti ağladı sonra tık yok
o ne zaman elini koysa duruyor, artık bende seslenmiyorum
Ya ama benden daha hic sıvı gelmedianladım canım. 41de oolduğunu bilmiyordum :)
benimde ara ara geliyor o sıvıdan. camasırım lekeleniyor. umudum sütüm var yönünde. amaaa uçlarım minicik :)
inşallah hayırlısı bakalım. ocak annelerinde okuyorumda en çok doğru emzirememe sıkıntısından dertliler... belkide benm dikkatimi o çekiyor :)
Cnm renne yada lansor içmen lazım..Ben çok çekiyorumkızlar aşırı derecede mide yanmam var evde ilaç yok işin kötüsü daha sabah sağlık ocağındaydım o zaman bişey yoktu ne yapsam geçer
Ya ama benden daha hic sıvı gelmedi
takip ettiğin videolar falan var mı canım ?Bende tam anlamıyla başladım diyemem cnm.Ama çok fazla ise yaradiginin garantisini verdi yéni doğum yapan komşu kız bana.Mutlaka çalışmalıyız.
Aynen ya sanki ilk başlarda daha diri daha sertti. Şimdi yumuşamis hissediyorum normal mi kiAy bendende gelmedi ve göguslerim sanki boşalmış gibi oysa ki o kadar kilo aldım birak hamılelikte sısmesini bu kıloma ragmen bile şişmesi gerekmiyormuydu? Eski diriliği yok .. Sütler taşacakmış gibi bir hali hiç yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?