2016 Şubat Anneleri

Ay sen bu sayfayı nasl takip edysn burda dogm anları felan var çok kötü oldm

2 senedir aktif şekilde doğumlara giriyorum gözümün önünde dikiyorlar cıkarıyolar o yüzden bana normak geliyor bunlar hem güzel oluyor öz güven geliyor insana

E Can'ım ne güzel bebişin az öz vuruyor bi vurduğu babayı aglatıyor bizimki laçka oldu artık eşim bi eli karnımda bi eli telefonda ugrasıyor bi ağlatamadık babayı :))

o da bi kere oldu ahhh ahhh
şaşkınım kocamın gözleri nasıl doldu neden doldu niye doldu diye
babamız ya gamsız ya da bana öyle gösteriyor seninkide artık seriye bağlamış bebektir tekmeler

Canim ben bi Patatesi soyup hasliyorum sonra suyunu içiyorum iyi geliyor
Hımm ilginç bende denerim cnm.bu ara daha önemli problemim var hemoroid.çok canımı sıkıyor meme yapmış bide.muzu kestim yavrum kiloda almayack diye kafam bulanıyor.nefes tekniklerine de başlıca bugün yarın inşallah.linkini atarım cnm

[/QUOTE]
ya senin neyin vardı bende 3 gün hastanede yattım karnımdaki sertlikler rahimde açılma yapmış ama ben cıkarken ilaç falan vermedi biz akciğer geliştiricileri yaptık artık ne zaman doğarsa dediler bana istirahat verdi sadece

Cnm renne yada lansor içmen lazım..Ben çok çekiyorum

ikiside yok evde yaa kasılmalarım var eczaneyede gidemiyorum eşime söyleyeyim bari o alsın şu 3 haftayıda atlatabilsem başka bişey istemem valla
kızımda bu kadar yanmam olmamıştı

bencede kendin bakmalısın. ablam çalışırdı anneme bırakırdı bütün gün masum masum camdan bakardı annem gelecek diye... inan kıyamazdım .

Aynen ya sanki ilk başlarda daha diri daha sertti. Şimdi yumuşamis hissediyorum normal mi ki

Benimkide aynen öyle hamile arkadaşlarımın ki Kocaman oldu üstüne bide catladı :) benim ki de söndü garibim ne güzeldiler oysaki bu işin sütle alakası varmı gercekten bize bilen söylesin :/

Ayy ne güzel işte adam karnındaki o mucizenin farkında varmış..
Bizim kadar duygusal içten algılayamıyorlar yine de.. Anne , karnında hissettiğin an anne oldugunu anlıyormus Baba, kucağına aldıktan sonra anyayı konyayı anlıyormus o yuzden onları da anlıyorum

geçmiş olsun canım...

boşver onlar dert etmiyorsa sen niye dert ediyorsun naparlarsa yapsınlar
valla benim müdür 2 ay öncesinden başladı, devir dosyasını hazırla demeye. bende 22 sinde bırakıcam çalışmayı kısmetse.
o günü bende görsem bende bu kadar enerjik olurdum
ama bu hafta çalışma + mesai haftasıııı

bu anlattığın tarih olayı sezeryan için mi oluyor canım

Ay ne özgüveni ben izlesem dogm felan yapamam

Ay ne özgüveni ben izlesem dogm felan yapamam

her doğumu izleme zaten, güzel olanları izle
dersin hemen o kadına bak bu tiple doğuruyorsa ben hayli hayli doğururum
ki her kadının fıtratı kolay doğuma yatkındır biz zihin yoluyla zorlaştırırız,
gel beni dinle en güzel kolay doğumu ben yapıcam diye kendini gaza getir
inan etkisi çok olacak

Zaten normal doğumu çok istyrm ama bakalm dualarla gircez artk

Aaa ben de öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım kaçmıyor:)

Bende de aynisi var gogus ucum cok kirumustu arada bir suruyorum

Zaten normal doğumu çok istyrm ama bakalm dualarla gircez artk

aaaaaa sana inancım tam sen bu azımla çatır çatır doğurursun, ama önce kalça hareketlerine yoğunlaş
sağdaaaaan solaaa hafif hafif döndür

Aaa ben de öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım kaçmıyor:)

sağdan sıkıştır hafif vur belki kaçar ben arada öyle de yapıyorum, daha anasının karnındayken yiyor şapalakı benden

Yapcam da kalkarsam su koltuktan

ya senin neyin vardı bende 3 gün hastanede yattım karnımdaki sertlikler rahimde açılma yapmış ama ben cıkarken ilaç falan vermedi biz akciğer geliştiricileri yaptık artık ne zaman doğarsa dediler bana istirahat verdi sadece[/QUOTE]
Ben 30+2de kasilmayla gittim. 60 70 lerde sancim çıktı. 1 cm de Acilmam vardi. 2 gün yattım hastanede. Ciger geliştiriciler de yapıldı. Evde de hapla devam ediyorum. Yani 34 dolmadan gelişine bırakilmiyor diye biliyorum canım. E peki kasilmalarin bitti mi? Ne zaman oldu Açılman ve kaç cm? Kasılmalar rahmi acıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…