- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Canim ben bi Patatesi soyup hasliyorum sonra suyunu içiyorum iyi geliyorCnm renne yada lansor içmen lazım..Ben çok çekiyorum
Ay sen bu sayfayı nasl takip edysn burda dogm anları felan var çok kötü oldm
E Can'ım ne güzel bebişin az öz vuruyor bi vurduğu babayı aglatıyor bizimki laçka oldu artık eşim bi eli karnımda bi eli telefonda ugrasıyor bi ağlatamadık babayı :))
Hımm ilginç bende denerim cnm.bu ara daha önemli problemim var hemoroid.çok canımı sıkıyor meme yapmış bide.muzu kestim yavrum kiloda almayack diye kafam bulanıyor.nefes tekniklerine de başlıca bugün yarın inşallah.linkini atarım cnmCanim ben bi Patatesi soyup hasliyorum sonra suyunu içiyorum iyi geliyor
[/QUOTE][QUOTE="okyns-okyns, post: 44478064, member:
canim nifilat veriyolardi. nst sancilarim normaldi kullanirken sadece bi kez yuksek cikti. sanirim cok kullanmal tehlikeliymis. o yuzden dun sabah kestiler. bugunkunde de incekinde de 100 e kadar cikmisti.
Ben 4 haftadır filan prepar kullanıyorum. Dr. Hastaneden Çıkarken sürekli damat yoluyla veremeyiz hap tedavisine başlıcaz dedi adalat verecekti o ise yaramadığı için prepar verdi. 4 hadtadir 6 saatte bir içiyorum. Haftalari 20lerde olanlar bile doğuma kadar kullanıyomus diye okudum forumlarda. Drun ne planlıyor acaba bi sorsan mi? Yani ilaç kesilince sancın olacak gibi baksana. Prepar ilk günler nabzimı çok yükseltti anneye yan etkisi çok ama sanırım bünyem alıştı. Haberdar et bizi mutlaka
n
Cnm renne yada lansor içmen lazım..Ben çok çekiyorum
bencede kendin bakmalısın. ablam çalışırdı anneme bırakırdı bütün gün masum masum camdan bakardı annem gelecek diye... inan kıyamazdım .Çok bilmiş koca olunca böyle oluyor :)
Bendeki de aynı.
Çok seçen seçilmişe kalırhatırlat kocaya
Kreşlik zamana gelsin başka iş arayacağım. Kurumsal olan veya kurumsal olmasa da bu sektör olmayan :/
Seninde varsa öyle bir şansın geçici süre çalışmamak maddi açısan sarmazsa kendin bak çocuğuna daha iyi
Keşke devlet bize bu kadar imkan tanımasa da evde oturup çocuğumuzun anası olsak, kocalarımızın hanımı olsak :)
Kim çıkardı bu eşitiz işlerini yaaa
Aynen ya sanki ilk başlarda daha diri daha sertti. Şimdi yumuşamis hissediyorum normal mi ki
2 senedir aktif şekilde doğumlara giriyorum gözümün önünde dikiyorlar cıkarıyolar o yüzden bana normak geliyor bunlarhem güzel oluyor öz güven geliyor insana
o da bi kere oldu ahhh ahhh
şaşkınım kocamın gözleri nasıl doldu neden doldu niye doldu diye
babamız ya gamsız ya da bana öyle gösteriyor seninkide artık seriye bağlamış bebektir tekmeler
geçmiş olsun canım...Pedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..
boşver onlar dert etmiyorsa sen niye dert ediyorsunteorim tutarsa evet
bu gün iş yerinde son günüm ya ondan enerji patlaması var bendehoş koca beye kalsa, ptsiye kadar çalışabilir raporu alayım, ptesi çalışamaz raporu alayımmış
çalışamazı yarın alırsam 6 günlük, ptesi alırsam 10 günlük maaş alacakmışımhesaplara gel hesaplara
sağmalık inekmiyim acabaaaa
sahi işyerinde herkes yarın gidip rapor alacağımı biliyor ama işlerimi kimlere devredeceğim konusu hala muallakta
hala birini almadılar,
dert aldı beni
bu anlattığın tarih olayı sezeryan için mi oluyor canımkendi kafalarına göre ayarlıyorlar demekki..
Banada ultrason cihazının gösterdiği ilk doğum tarihinden 10 gün önce demişti. Onun cihazı 17 şubat diyor. 7 şubat gibi olur herhalde.. ben 15 tatil bitmeden olsun istiyorum. Malum evdede oğluşum var.Bir iki gün öne çekebilirsem inş... tabi daha önce gelmezse
Sen normal mi sezeryanmı düşünüyormusun? Önceliğin varmı?
hayır ben hiçbirine çalışmadım .Normal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
Ay ne özgüveni ben izlesem dogm felan yapamam2 senedir aktif şekilde doğumlara giriyorum gözümün önünde dikiyorlar cıkarıyolar o yüzden bana normak geliyor bunlarhem güzel oluyor öz güven geliyor insana
o da bi kere oldu ahhh ahhh
şaşkınım kocamın gözleri nasıl doldu neden doldu niye doldu diye
babamız ya gamsız ya da bana öyle gösteriyor seninkide artık seriye bağlamış bebektir tekmeler
Ay ne özgüveni ben izlesem dogm felan yapamam
benim dün akşam biraz ağrıdı 1 2 saat içinde geçti.Göbek deliğinin çevresi acıyan anneler vardı. Nasıl oldu geçtimi acınız? Benimde gece başladı. Dokununca çok acıyor
Zaten normal doğumu çok istyrm ama bakalm dualarla gircez artkher doğumu izleme zaten, güzel olanları izle
dersin hemen o kadına bak bu tiple doğuruyorsa ben hayli hayli doğururum
ki her kadının fıtratı kolay doğuma yatkındır biz zihin yoluyla zorlaştırırız,
gel beni dinle en güzel kolay doğumu ben yapıcam diye kendini gaza getir
inan etkisi çok olacak
Aaa ben de öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım kaçmıyor:)ahh canım oğlum hiç kaburgamla uğraşmaz kafa da aşağıda zaten sol tarafımda takılmayı seviyor ama onuda uzun vadeli yapmaz, artık ne planları varsa gece yanaştı oynadı falan
bazen kendini dikleştiriyor karnım sertleşiyor, git diyom gitmi
- sen misin gitmeyen elimi ovup ısıtıyorum karnıma bastıra bastıra oval daire çiziyorum 10 snyde içeriye kaçıyor
Bende de aynisi var gogus ucum cok kirumustu arada bir suruyorumSelam kizlar :) lansinoh gogus ucu kremi siparis vermistim geldi. Kullaniyor musunuz baslamali miyiz sizce? Bu arada dun sordugum eczanelerde, e bebekte falan pahaliydi. Mesela dun bir eczaneye sordum 40 ml 47 tl demisti bir baska eczane 43 dedi. Ben n11 den kargo dahil 28 e aldim. Alacak olanlarin aklinda bulunsun
Zaten normal doğumu çok istyrm ama bakalm dualarla gircez artk
Aaa ben de öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım kaçmıyor:)
Yapcam da kalkarsam su koltuktanaaaaaa sana inancım tam sen bu azımla çatır çatır doğurursun, ama önce kalça hareketlerine yoğunlaş
sağdaaaaan solaaa hafif hafif döndür
sağdan sıkıştır hafif vur belki kaçar ben arada öyle de yapıyorum, daha anasının karnındayken yiyor şapalakı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?