- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.676
- 798
- 29
Hımm ilginç bende denerim cnm.bu ara daha önemli problemim var hemoroid.çok canımı sıkıyor meme yapmış bide.muzu kestim yavrum kiloda almayack diye kafam bulanıyor.nefes tekniklerine de başlıca . tamam canım çok teşekkür ederim. hemoroid hakkında pek bilgim yok ama bebisin kilo alması için kaşar peyniride yiyebilirsin
Benim başladı.3 gündür yokluyo arada. Aynı adet olcakmışım gibi. Sonra geçiyor. Son ayda olurmuş.Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
Sabah adet olcam sandım smdide var biraz sancim sancı oluyoda bebis dönmedi o nasl olcakBenim başladı.3 gündür yokluyo arada. Aynı adet olcakmışım gibi. Sonra geçiyor. Son ayda olurmuş.
Ben 30+2de kasilmayla gittim. 60 70 lerde sancim çıktı. 1 cm de Acilmam vardi. 2 gün yattım hastanede. Ciger geliştiriciler de yapıldı. Evde de hapla devam ediyorum. Yani 34 dolmadan gelişine bırakilmiyor diye biliyorum canım. E peki kasilmalarin bitti mi? Ne zaman oldu Açılman ve kaç cm? Kasılmalar rahmi acıyor çünkü[/QUOTE]ya senin neyin vardı bende 3 gün hastanede yattım karnımdaki sertlikler rahimde açılma yapmış ama ben cıkarken ilaç falan vermedi biz akciğer geliştiricileri yaptık artık ne zaman doğarsa dediler bana istirahat verdi sadece
yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam[/QUOTE]Ben 30+2de kasilmayla gittim. 60 70 lerde sancim çıktı. 1 cm de Acilmam vardi. 2 gün yattım hastanede. Ciger geliştiriciler de yapıldı. Evde de hapla devam ediyorum. Yani 34 dolmadan gelişine bırakilmiyor diye biliyorum canım. E peki kasilmalarin bitti mi? Ne zaman oldu Açılman ve kaç cm? Kasılmalar rahmi acıyor çünkü
Bende adet ağrısı çok olurdu. Daha başlıcağını anlar anlamaz majeziği atıverirdim geçerdi. Şimdi bişeyde içemiyoz. Dayancam artık. Benim ki çoktan döndü. Seninde döner yakında.Sabah adet olcam sandım smdide var biraz sancim sancı oluyoda bebis dönmedi o nasl olcak
yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam[/QUOTE]Ben 30+2de kasilmayla gittim. 60 70 lerde sancim çıktı. 1 cm de Acilmam vardi. 2 gün yattım hastanede. Ciger geliştiriciler de yapıldı. Evde de hapla devam ediyorum. Yani 34 dolmadan gelişine bırakilmiyor diye biliyorum canım. E peki kasilmalarin bitti mi? Ne zaman oldu Açılman ve kaç cm? Kasılmalar rahmi acıyor çünkü
Bekliyorum.dört gözle dönsün diyeBende adet ağrısı çok olurdu. Daha başlıcağını anlar anlamaz majeziği atıverirdim geçerdi. Şimdi bişeyde içemiyoz. Dayancam artık. Benim ki çoktan döndü. Seninde döner yakında.
Bekliyorum.dört gözle dönsün diye[/QUOT
İnşallah son ana dek şansın var canım sancılar başlayınca bile dönen var
Oluyor cnm gün ağrıları başladı bi gün deli gibi ağrısa diğer gün rahat geçebiliyor.son ay artık sağ salim alalim da kuzularimizi kucagimıza.Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
Rahat etmez annesin sonucta
ama canim 100 e vuran bi sanciyi hissetmemem normal mi ki? insallah oyle olur dedigin gibiHayrılısı canım ya inş dilediğin gibi olur. Ama ilk doğumun olacagı için son zamanına kadar beklerhakımızda hayırlısı olsun.
Yok ondan yüksek çıkmaz benimkide hep hareket halinde olurdu. Ama sancı yüksek çıkmıyordu. Demekki senin sancın var ondan göndermiyorlar canım. İnş 1.2 hafta daha dayanır bebişin. Allah yardımcın olsu
İnsan kendini kötü hissediyor yaa sanki yaşlanmış gibi...
Evet canım planlı sezeryanlarda en fazla 10 gün önce alıyormuş. Doğrusu bu demişti doktorum. Benim bebek 2 hafta önden gidiyor iri bebek 1 hafta daha önce olmazmı dedim. Yani 37 bitince.. yok dedi. İçerde bir saati dışarda bir güne bedel dedi. Problem olmazsa inş. o zaman olacak.bu anlattığın tarih olayı sezeryan için mi oluyor canım
Doktoruna sordunmu bebek iterken yüksek çıkarmı diye? Bazı kişilerin acı eşiği yüksek bazıların az oluyor. Ablam suni sancı takılıyken sancı yüksek olsa bile hiç hissetmiyordu. Ben bile şaşırmıştım nasıl bagırmıyor diyeama canim 100 e vuran bi sanciyi hissetmemem normal mi ki? insallah oyle olur dedigin gibi
ama canim 100 e vuran bi sanciyi hissetmemem normal mi ki? insallah oyle olur dedigin gibi
devir dosyası nasıl oluyor?boşver onlar dert etmiyorsa sen niye dert ediyorsunnaparlarsa yapsınlar
valla benim müdür 2 ay öncesinden başladı, devir dosyasını hazırla demeye. bende 22 sinde bırakıcam çalışmayı kısmetse.
o günü bende görsem bende bu kadar enerjik olurdum
ama bu hafta çalışma + mesai haftasıııı
Öyle ama sezeryandan çok korkyrm :)Rahat etmez annesin sonuctaama dönmese bile sezeryan diye bişi var.bi şekilde doğabilecek yavrucak.sağlıklı olsunda..gerisi bos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?