2016 Şubat Anneleri

Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti

Ben 30+2de kasilmayla gittim. 60 70 lerde sancim çıktı. 1 cm de Acilmam vardi. 2 gün yattım hastanede. Ciger geliştiriciler de yapıldı. Evde de hapla devam ediyorum. Yani 34 dolmadan gelişine bırakilmiyor diye biliyorum canım. E peki kasilmalarin bitti mi? Ne zaman oldu Açılman ve kaç cm? Kasılmalar rahmi acıyor çünkü[/QUOTE]
yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam

yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam[/QUOTE]
o değilde bu kasılmalar bebeği strese sokuyormuş beslenmesini falanda etkiliyormuş çok korkuyorum oyuzden

Sabah adet olcam sandım smdide var biraz sancim sancı oluyoda bebis dönmedi o nasl olcak
Bende adet ağrısı çok olurdu. Daha başlıcağını anlar anlamaz majeziği atıverirdim geçerdi. Şimdi bişeyde içemiyoz. Dayancam artık. Benim ki çoktan döndü. Seninde döner yakında.

yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam[/QUOTE]
Sen 34 tesin diye vermedi ilaç heralde bilemedim ki. Benimki 1 aydır doğum kanalında hep aşağıda. 36 dolmadan ilacı biraktirmicak dr bana. Hatta Durursa 38 i bekleriz diyor. Pek sanmiyorum tabi o kadar duracagini. Suan bile her an her sey olabilir modunda.ara ara ben de ilaca ragmen kasiliyorum. Ki kasilinca hareket bile edemiyor yavrucaklar.Sen doktorunu ara istersen sıksa kasılman önemli göz göre gelmesin bebiş.

annem ne kadar alıngan bişye dönüştü Allaahhıııımmmmmm
çok kötü grip oldum pazar geleyim dedi bugün eşim evde o bana baksın sana bulaşmasın pazartesi gel dedim
pazartesi ankarada kar bastırınca gelemedi, derken bugün gelecekti yetişemedi, eeee cuma gelecekmişssiniz ben gelmiyim dedi, pazar birlikte döneriz 1 hafta kalırsın dedim bilmem bakarız dedi hıh yaptı kapattı telefonu

Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
Oluyor cnm gün ağrıları başladı bi gün deli gibi ağrısa diğer gün rahat geçebiliyor.son ay artık sağ salim alalim da kuzularimizi kucagimıza.

ama canim 100 e vuran bi sanciyi hissetmemem normal mi ki? insallah oyle olur dedigin gibi

bu anlattığın tarih olayı sezeryan için mi oluyor canım
Evet canım planlı sezeryanlarda en fazla 10 gün önce alıyormuş. Doğrusu bu demişti doktorum. Benim bebek 2 hafta önden gidiyor iri bebek 1 hafta daha önce olmazmı dedim. Yani 37 bitince.. yok dedi. İçerde bir saati dışarda bir güne bedel dedi. Problem olmazsa inş. o zaman olacak.
ama canim 100 e vuran bi sanciyi hissetmemem normal mi ki? insallah oyle olur dedigin gibi
Doktoruna sordunmu bebek iterken yüksek çıkarmı diye? Bazı kişilerin acı eşiği yüksek bazıların az oluyor. Ablam suni sancı takılıyken sancı yüksek olsa bile hiç hissetmiyordu. Ben bile şaşırmıştım nasıl bagırmıyor diye olabiliyormuş.

devir dosyası nasıl oluyor?
ay bana işler dosyayla verilmedi, işler direk ayak üstü kitlendi
"ah canımcım ben erken çıkmam gerek sen şu tedarikçiyle ilgilenr misin?" modunda...
sonrasında da bir bakmışsın o iş bana kalmış. hesap soruluyor. ""eee o işi naptın?"

aslında kendim ilgilendiğim işlerle ilgili ne durumda kaldığıma dair durum raporu iletmeli miyim
veyaa hiç dürtmiyeyim

işini yapan yapıyor. muhasebeden geldiler mesela özlük dosyamı kontrol ettik, rapor kısmında ne yapmam gerektiğini anlattılar, aman dikkat et istirahat ile çalışır çalışamaz raporunu karıştırmayın, para alamazsınız sonra falan diye uyardılar

kızlar evde mobilya boyayan oldu mu içinizde.annemin kahverengi bir masası var beyaza boyamak istiyoruz da nasıl yapacaz bilmiyoruz hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…