2016 Şubat Anneleri

kızlar evde mobilya boyayan oldu mu içinizde.annemin kahverengi bir masası var beyaza boyamak istiyoruz da nasıl yapacaz bilmiyoruz hiç :)
Canım YouTube ta Ahşap boyama diye girersen anlatımlı görsel olarak daha çok işine yarar.birkaç özel malzeme ile halledersiniz.zımpara ile önceki halinden kurtarmanız ve yüzeyi pürüzsüzleştirmeniz lazım.ahşap boyaları ve parlatmak için cila falan lazım.hepsini bulursun orda.

kızlar evde mobilya boyayan oldu mu içinizde.annemin kahverengi bir masası var beyaza boyamak istiyoruz da nasıl yapacaz bilmiyoruz hiç :)
nette turuncu oda dşye site var. oraya bak
bizde yaza boyama planlarındayız.
boyanın hazırlanmasını falan anlatıyor. sonrası zaten cesaret ve beceri işi

Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti

ya benım oyle sancım olmuyor ama mesela benım de ozellıkle yururken rahmıme cok baskı yapıyor sankı cıkıverecekmıs gıbı ya da bır anda altıma yapacakmısım gıbı. Bu normalmı bılmıyorum. Oglenlerı yemege gıderken oluyor genelde. Onun dısında da bazen karnımın yan taraflarında agrı oluyor

Bende bazen tuvalete zor yetişiyorm bi anda bastryo oluyo banada

ben araştırma şirketinde çalıştığım için, sadece benim ilgilendiğim projeler var. o projeleri ekip arkadaşımdan birine devrettim. 2-3 aydır birlikte yapıyoruz. bunun dışında, projelerle ilgili yaptığım her adımı, dosyalarını, tablolarını detaylıca yazarak anlattığım bir dosya hazırladım.
yani işi bilmeyen bir insana o dosyayı verirlerse o işi adım adım yapabilecek detayda olması gerekiyor. bizde işler çok farklı olduğu için ayak üstü olmuyor maalesef. aylar öncesinden planlar programlar başlıyor.

bence seninde böyle ufak tefek notların varsa onları al, doğum iznindeyken rahatsız etmesinler :)
şuan beni rahatsız edecekleri hiç bir açık durum bırakmıyorum ortada

Aynı benim dr :) sen istediğin kadar sezeryan de senin gibi biri vardı neredeyse muayene odasında doguruyordu dedi

:) aslında ben bu yüzden tercih etmiştim doktorumu. Daha iyi ama Sezeryan yanlısı başka bir doktor daha vardı.

Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
Dün başladı benimde adet sancısından beter sol kasığıma girdi 15 dk sürdü tam şiddeti kesilmeden. Bebeğim öyle cok oynadı ki o an titretti beni. Kaskatı kesildim kımıldayamadım vücudum ter boşaldı resmen alnımdan belimden bi an dinse uzanacaktım onu bile yapamadım.eşimde yoktu korktum bayagı ama geçti sonra yerini normal adet sancısına bıraktı. Ama dünden beri hala adet olacakmışım gibi agrım devam ediyo. Sümüksü tıkacı görene kadar bende evham yapmak istemiyorum haftaya çarşamba dr randevumu bekliyorum. Eskisi gibi takipte edemiyorum sık forumu fakat agrıları başlayanda pek yok gibi..

[/QUOTE]
nidilati da agizdan aliyodum canim. daha dun kestiler. ama kullanirken de sanci ciktigi olmustu. sornadi m da belki bi kac nst uyedaha bakip ona gore karar vericeklerdir. haber veririm canim

bu agda mahvetti beni ilk defa canim bu kadar yandi. nolmusum ben ya aci esigim dusmus... ben nasil dogurcam oglusu yaa

ilknurrr22 cnm ben de de 3 gundur o adet sancisi var. hayra yoralim

canım bana ozellıkle hastanedekı raportor dedıkı hangı gun calısabılır aldıysan aynı sekılde o gun calısamaz alacakmısız. Ben calısabılırı pazartesı aldıgım ıcın hangı pazartesı bırakmak ıstıyosam o pazartesı calısamaz alıcam

sen erken bırakmıssın gozun aydın kurtuldun

Ay canım benim amin hayırlı doğum yapalım hepimız.ne kadar daha tutacaklar seni orda canım? Allah sağlık versin bebeğine
amin canim benim. daha belli degil. taburculuktan hic bahsetmiyolar. bugun yine izinli gondericekti. nst de sanci cikinca gondermedi. ben de sormuyorum.hic. cunku evde rahatsiz olurum psikoljik olarak

nette turuncu oda dşye site var. oraya bak
bizde yaza boyama planlarındayız.
boyanın hazırlanmasını falan anlatıyor. sonrası zaten cesaret ve beceri işi
sağolun kızlar bakayım sprey boya ile falan kolayını bulmaya çalıştım ama işe yarar olsun yapmışken

Adet ağrıları gibi sancıların olmasi düzenli olmadığı surece normalms canım

bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı

okyns-okyns , canım çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.. Bebis için direniyorsun vallahi.. Gecicek bu zor günler ve sen yavrunun gulusuyle bu yaşadıklarini unutucaksin:) dualarimdasin

bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı

Normal dogummu olacak..yani hastanede illa onluk giydirirler ama siz basit bi gecelikte alabilirsiniz..ben almistim oyle cok uzun deil dizaltindaydi ama normal olmadi hala giyilcek durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…