Canım YouTube ta Ahşap boyama diye girersen anlatımlı görsel olarak daha çok işine yarar.birkaç özel malzeme ile halledersiniz.zımpara ile önceki halinden kurtarmanız ve yüzeyi pürüzsüzleştirmeniz lazım.ahşap boyaları ve parlatmak için cila falan lazım.hepsini bulursun orda.kızlar evde mobilya boyayan oldu mu içinizde.annemin kahverengi bir masası var beyaza boyamak istiyoruz da nasıl yapacaz bilmiyoruz hiç :)
Amin inşallah b an önce gelsnlerOluyor cnm gün ağrıları başladı bi gün deli gibi ağrısa diğer gün rahat geçebiliyor.son ay artık sağ salim alalim da kuzularimizi kucagimıza.
nette turuncu oda dşye site var. oraya bakkızlar evde mobilya boyayan oldu mu içinizde.annemin kahverengi bir masası var beyaza boyamak istiyoruz da nasıl yapacaz bilmiyoruz hiç :)
Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
Bende bazen tuvalete zor yetişiyorm bi anda bastryo oluyo banadaya benım oyle sancım olmuyor ama mesela benım de ozellıkle yururken rahmıme cok baskı yapıyor sankı cıkıverecekmıs gıbı ya da bır anda altıma yapacakmısım gıbı. Bu normalmı bılmıyorum. Oglenlerı yemege gıderken oluyor genelde. Onun dısında da bazen karnımın yan taraflarında agrı oluyor
ben araştırma şirketinde çalıştığım için, sadece benim ilgilendiğim projeler var. o projeleri ekip arkadaşımdan birine devrettim. 2-3 aydır birlikte yapıyoruz. bunun dışında, projelerle ilgili yaptığım her adımı, dosyalarını, tablolarını detaylıca yazarak anlattığım bir dosya hazırladım.devir dosyası nasıl oluyor?
ay bana işler dosyayla verilmedi, işler direk ayak üstü kitlendi
"ah canımcım ben erken çıkmam gerek sen şu tedarikçiyle ilgilenr misin?" modunda...
sonrasında da bir bakmışsın o iş bana kalmış. hesap soruluyor. ""eee o işi naptın?"
aslında kendim ilgilendiğim işlerle ilgili ne durumda kaldığıma dair durum raporu iletmeli miyim
veyaa hiç dürtmiyeyim
işini yapan yapıyor. muhasebeden geldiler mesela özlük dosyamı kontrol ettik, rapor kısmında ne yapmam gerektiğini anlattılar, aman dikkat et istirahat ile çalışır çalışamaz raporunu karıştırmayın, para alamazsınız sonra falan diye uyardılar
Aynı benim dr :) sen istediğin kadar sezeryan de senin gibi biri vardı neredeyse muayene odasında doguruyordu dedi
Dün başladı benimde adet sancısından beter sol kasığıma girdi 15 dk sürdü tam şiddeti kesilmeden. Bebeğim öyle cok oynadı ki o an titretti beni. Kaskatı kesildim kımıldayamadım vücudum ter boşaldı resmen alnımdan belimden bi an dinse uzanacaktım onu bile yapamadım.eşimde yoktu korktum bayagı ama geçti sonra yerini normal adet sancısına bıraktı. Ama dünden beri hala adet olacakmışım gibi agrım devam ediyo. Sümüksü tıkacı görene kadar bende evham yapmak istemiyorum haftaya çarşamba dr randevumu bekliyorum. Eskisi gibi takipte edemiyorum sık forumu fakat agrıları başlayanda pek yok gibi..Kızlar sancılarınız başladı mi bugn sabah benim çok sancim oldu adet dönemindeki gbi bi sure sonra geçti
[/QUOTE][QUOTE="okyns-okyns, post: 44478064, member:
canim nifilat veriyolardi. nst sancilarim normaldi kullanirken sadece bi kez yuksek cikti. sanirim cok kullanmal tehlikeliymis. o yuzden dun sabah kestiler. bugunkunde de incekinde de 100 e kadar cikmisti.
Ben 4 haftadır filan prepar kullanıyorum. Dr. Hastaneden Çıkarken sürekli damat yoluyla veremeyiz hap tedavisine başlıcaz dedi adalat verecekti o ise yaramadığı için prepar verdi. 4 hadtadir 6 saatte bir içiyorum. Haftalari 20lerde olanlar bile doğuma kadar kullanıyomus diye okudum forumlarda. Drun ne planlıyor acaba bi sorsan mi? Yani ilaç kesilince sancın olacak gibi baksana. Prepar ilk günler nabzimı çok yükseltti anneye yan etkisi çok ama sanırım bünyem alıştı. Haberdar et bizi mutlaka
n
canım bana ozellıkle hastanedekı raportor dedıkı hangı gun calısabılır aldıysan aynı sekılde o gun calısamaz alacakmısız. Ben calısabılırı pazartesı aldıgım ıcın hangı pazartesı bırakmak ıstıyosam o pazartesı calısamaz alıcamteorim tutarsa evet
bu gün iş yerinde son günüm ya ondan enerji patlaması var bendehoş koca beye kalsa, ptsiye kadar çalışabilir raporu alayım, ptesi çalışamaz raporu alayımmış
çalışamazı yarın alırsam 6 günlük, ptesi alırsam 10 günlük maaş alacakmışımhesaplara gel hesaplara
sağmalık inekmiyim acabaaaa
sahi işyerinde herkes yarın gidip rapor alacağımı biliyor ama işlerimi kimlere devredeceğim konusu hala muallakta
hala birini almadılar,
dert aldı beni
amin canim benim. daha belli degil. taburculuktan hic bahsetmiyolar. bugun yine izinli gondericekti. nst de sanci cikinca gondermedi. ben de sormuyorum.hic. cunku evde rahatsiz olurum psikoljik olarakAy canım benim amin hayırlı doğum yapalım hepimız.ne kadar daha tutacaklar seni orda canım? Allah sağlık versin bebeğine
Canım YouTube ta Ahşap boyama diye girersen anlatımlı görsel olarak daha çok işine yarar.birkaç özel malzeme ile halledersiniz.zımpara ile önceki halinden kurtarmanız ve yüzeyi pürüzsüzleştirmeniz lazım.ahşap boyaları ve parlatmak için cila falan lazım.hepsini bulursun orda.
sağolun kızlar bakayım sprey boya ile falan kolayını bulmaya çalıştım ama işe yarar olsun yapmışkennette turuncu oda dşye site var. oraya bak
bizde yaza boyama planlarındayız.
boyanın hazırlanmasını falan anlatıyor. sonrası zaten cesaret ve beceri işi
Adet ağrıları gibi sancıların olmasi düzenli olmadığı surece normalms canımDün başladı benimde adet sancısından beter sol kasığıma girdi 15 dk sürdü tam şiddeti kesilmeden. Bebeğim öyle cok oynadı ki o an titretti beni. Kaskatı kesildim kımıldayamadım vücudum ter boşaldı resmen alnımdan belimden bi an dinse uzanacaktım onu bile yapamadım.eşimde yoktu korktum bayagı ama geçti sonra yerini normal adet sancısına bıraktı. Ama dünden beri hala adet olacakmışım gibi agrım devam ediyo. Sümüksü tıkacı görene kadar bende evham yapmak istemiyorum haftaya çarşamba dr randevumu bekliyorum. Eskisi gibi takipte edemiyorum sık forumu fakat agrıları başlayanda pek yok gibi..
Canm.benimde bu ay agdada çok canım.acidi ama fazla uzadgndan.diye dusunyrmbu agda mahvetti beniilk defa canim bu kadar yandi. nolmusum ben ya aci esigim dusmus... ben nasil dogurcam oglusu yaa
ilknurrr22 cnm ben de de 3 gundur o adet sancisi var. hayra yoralim
Ay ben aldm yaa devlet hastanesinde.nolcagi belli olmaz diye ama pişman olr muyum blmyrm bi dahada gymicembu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı
bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?