2016 Şubat Anneleri

Neden çatladım bana bunu vi açıklayın ben mi yanlış kullandım... Ailemde kimse catlamadi bişey kullanmadı felan diye saydırıyordum
Haha bende catlamayim diye şunu kullaniyim.bunu kullaniyim dedm usendgmden hiç bsy.kullanmadm bi bebe yağı arada vazelin kasjnmaya başlayınca surdum sadece bide banyodan çıkınca çatlak yok smdilik inşallah gormedgm bi çatlak yoktur

Benim ikiz olmasina ragmen 10gun onceye tarih verdi dayanamiyorum artik su 14 gun nasil gececek bilmiyorum

bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı
Sez.da pijama normalde sanci cekerken gecelik gerekiyor diye biliyorum ben belki hastaneden hastaneye degisir ben kesin sez olcam 2 pijama 1gecelik koydum

Herkese merhaba

bugun bıraz canım sıkkın. Arkadasımın bebegı 26 haftalık dogmustu tup bebek. Aslında ıkızdı ama ıkızını tutamadılar tek bebek kalmıstı. Arkadasım da rahım duvarı kanserı oldugu ıcın 26. haftaya kadar dayanabıldı bebegı. Dogar dogmaz bır aylık kuvez surecınden sonra kalp amelıyatı oldu ve hastaneden bı sure sonra cıkmıstı. Aradan haftalar gectı bebek 3 aylık olmustu. 2 gece once bırden fenalasmıs bebek, meger kalp yetmezlıgı , akcıger yetmezlıgı ve ıc kanama olmus. Yogun bakıma almıslar, bu sabah vefat etmıs bebek. Cok uzuldum, annesının rahmının alınması lazım kanserden dolayı, evlerını satmıslardı bebegın masrafları ıcın. Annesı de saglıkcı(docent hemsıre). Hıcbırseye bosa uzulmemek lazım, ınsanın basına neler gelıyor

:)) canım bende üstten baktığım için hic çatlak gormuyordum ve mutlu oluyordum taaa kiii eşim söyleyene kadar.. Megersem alttn alttan kizariyormusum :)
Bacaklarim benim fena oldu ama.. Zaten üst bacaklarım şişkolasti benim. Elim kolum yuzum yanlarda birşey yok..

Cok uzuldum ya Allah sabir versin ark.ina ve ailesine gercekten cok zor cocuk sahibi olamayacagini bilmek

Merhaba canım..çok üzücü bir durum allah yardımcıları olsun. Sabırlar , şifalar versin. Herşey ust uste gelmiş..
Benim hep boyle zor şeyler duyduğumda. Karşılaştığımda Rabbim diyorum beterin beteri var ... Sen beterinden koru... Bir tanıdığımiz var , 3 evladı vardı.. İlk çocuğu küçükken vefat etti, diğer ikisi ise 15 yaşlarına geldiklerinde vefat ettiler, genetik hastalık yüzünden.. O kadar zor birseyki o kadın yaşıyor ama nasıl yaşıyor.. Rabbim bir şekilde sabrini dayanma gücünü veriyor. Ya boyle olinca hep aklıma o çocuklar , o anne baba. Bizim hastanede ameliyat olmuştu.. Annesi bana bazen öyle bir sarılır bazende benimle hiç konuşmak istemez.. Nasılsın diye sormak bile gelmiyor agzima ... Hayat işte.. Kimine nasıl sunuluyor kimine ne çileler zorluklarla...
Allah yardım etsin canım benim.. Sende hassas bir dönemdesin, kendine dikkat et, ne yazık ki.. Herşey bizler için..

çok üzüldüm. Çok zor bir durum... Rabbim sabır versin.

Canm.benimde bu ay agdada çok canım.acidi ama fazla uzadgndan.diye dusunyrm
yok sekerim benimki tam agdalikti
3 saat oldu hala sizliyorum
Allahim kimseye tasiyamayacagi yuku vermesin. cok uzuldum
Allah sabir versin, sifa versin

çok üzüldüm, rabbim sabır metanet versin inşAllah ne denilir bu durum karşısında bilemiyorum ..

Bacaklardan felan hiç.kilo almadm Canm o yzden orda catlagm yok sukur karnimida eşime soruyorum yok diyo bakalm zaten her yerini goruyorm karnimin büyük degl kucuck

Öyle ama sezeryandan çok korkyrm :)
Orası öyle korkulmayacak gibi değil bende cesaret edip izlemediydim hiç bi izledim kasap gibi çatır çatır kesti kadini. İnsan derisinde 7 kat kes kes bebek gözükmüyor.o neydi öyle ya tovbe Yarabbim.sezeryan diye diktiriyor millet baktım da yok aga zaten normalde 500-600 mg kan giderken sezeryan da 1000 mg gidiyor.çok kesti çok. .zorunlu olmadıkça no sezeryan no cry

Allahim sen yardim et Ben baska bir yorumda bulunamicam

bazı şeylerde bi noktadan sonra insanın elinden birşey gelmiyor.. bazende mucizeler oluyor.. üni. de bir bız arkadas ebelikbölümünde nişanlıydı tam dugun zamanına yakın endometrium kanseri oldugunu öğrendi rahmi alınması gerekiyordu.. nişanlısına dedi benim cocugum olmayacak ben dr dr gezemem kaldıramam öyle seyleri ayrılalım istersen diye.. nişanlısı ben seni istiyorum dedi dugunu öne cekti evlendiler.. kız tedaviye baslamadan evlenmek istedi cocuk.. tabi bebek olmaz diye korunmamıslar tedaviye tam baslanacak bizim arkadas hamile:) bebeğe şans vermeye karar verdiler herşey cok yolunda gitti biraz erken doğdu bebiş ama herşey yolundaydı.. sezaryen ameliyatıya birlikte rahmini de aldılar arkadasın.. ama artık bir kzı var cimcimenin önde gideni... arkadas diyor uğraşmazdım asla savasamazdım ama allah verdi diye.. o yuzden bi noktadan sonra insanın elinden bişey gelmeyeceğini kabul etmesi gerekiyor gaiba herşeyde bir hayır vardır..

anladım canım, benim takip ettiğim işler zaten o şekilde not alıyorum. şifrelerinden tut, konuştuğum işlere kadar durum tabloları var. ama onları devredeceğim kişi yok.
Müdürüm triplerde. suratıma bakmıyor
ik ortada yok. ben gidiceğim dedikçe ay biraz daha dur diyorlar. (doğumdan sonra %98 ihtimalle işi bırakacağımı bilmedikleri için)
geçen şakayla karışık devredecek birini gösterin yoksa ararsınız vallahi telefon hattımı değiştiririm açmamak için ben karışmam dedim

ozka82
benimkinin hayaller suya düştü yani :)

allah yardımcısı olsun. Herşeyin hayırlısı

Sizde de oluyor mu bilmiyorum ben çok terlemeye başladım 2 haftadır falan biraz hareket etsem şakır şakır ter akıyor yüzümden,geceleri uyurken ensem,saç diplerim bide göğüslerimin arası ıslak hep iyice rahatsız etmeye başladı. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor adet olamadığım için diye düşünüyorum ama doğumdan sonra geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…