2016 Şubat Anneleri

günaydın günaydııııııınnnn
kızlar şu
beebeğimin doğacağı muhtemel tarih
hamilelil haftası
bebğimi kucağıma almama ... kaldı....
yazan takvimden bende istyorum nasıl oluşturuyoruz?
Profilinde kişisel bilgilerini tıkla
aşağıda hamilelik takvimi yazıyor
oraya beklenen doğum tarihi yaz ve kaydet hayırlı olsun

Kızlar bebeklerimiz için Ramazan hatmimiz de cüz dağıtımı devam ediyor. Cüz almak isteyenler bana özelden kaç tane cüz istediklerini yazabilir

canım, sakin ol. Bir tanıdığım aynı durumdaydı dr kürtaj dedi inatla bekledi ve bol bol muz ve yumurta yedi kürtaja diye gittiği gün bebeği gördüler :) bekle, stres yapma.

doktordan geldık şimdı cok sukur buyumemız guzel ılerlıyor yolk sac felanda gorundu kalp atısları ıcın 1 hafta daha bekleyecekmısız sabır edecez ne yapalım tahmın ettıgımız gıbı gec dollenme olmus sata gore evham yapmaya gerek yokmus aynı durumu yaşayan arkadaslarım ıcı soyluyorum bıde kanama olmadıgı surece mınnaklar kendılerıne yer actıkları ıcın her yerınız ama her yerınız agrıyabılırmıs kanama olmadıgı surece sıkıntı yokmus bılgınıze

Umarim benimki de gec dollenmedir. Uc haftadir surekli doktordayiz Carsamba gunu tekrar gidecegim. Doktoruma da sinir oldum adam dogru duzgun hicbir sey soylemiyor ozel hastane olmasina ragmen daha rutin tahlilleri bile yeni yapti. Acik acik konusmak yerine agzindan cimbizla laf aliyoruz.

geçmiş olsun canım diş macunu sur ılkel olabılır ama en ıyı yanık agrısını o alıyor test ettım onayladım yoksa utu bıde sızım sızım mahvolursun acıdan

tessekkur ederim cnm once buz koydum sonrada cinko oksit kremi surdum . gecendede yag sicramisti elime tam iki parmagimin arasina ozman da cinko okssit kremi surdum hic iz kalmadi elimde simdi sizisi gecse iz kalsada olur diyorum

gözünüz aydın canııııım
ama sac görünmesi bana çook ilginç geldiiii
doktorum bana da kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bende ilk bebek olduğu için sürekli kendimi dinliyorum
geçicek inşallah şu evhamında

canım, sakin ol. Bir tanıdığım aynı durumdaydı dr kürtaj dedi inatla bekledi ve bol bol muz ve yumurta yedi kürtaja diye gittiği gün bebeği gördüler :) bekle, stres yapma.
Insallah ya ben tekrar bi kayip yasamak istemiyorum daha ilkini atlatamamisken dayanamam buna.

Kızlar bebişlerinizin haberini ailelerinizle paaylaştınız mı
bizim ilk bebeğimiz ailemizin de ilk bebeği olacak Rabbim izin verirse hala aileme söylemedim uzakta oldukları için ama yarın geliyorlar inşallah süpriz yapıcam çoook heyecanlıyıııııım

bizimde iki aile icinde ilk bebis . ikinci kan testinden sonra soyledik biz. anneme whatsapp tan esimin ailesine skype tan soyledik suan butun sulale biliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…