2016 Şubat Anneleri

Birazdan
Insallah ya ben tekrar bi kayip yasamak istemiyorum daha ilkini atlatamamisken dayanamam buna.
Birazdan tahlil sonuçlarımı göstermek için dr a gidicem senin için sorarım. Şuan sata göre kaç+kaçsın? Birde kese ve yolk ne zaman göründü bana bunları yazarmısın?

Birazdan

Birazdan tahlil sonuçlarımı göstermek için dr a gidicem senin için sorarım. Şuan sata göre kaç+kaçsın? Birde kese ve yolk ne zaman göründü bana bunları yazarmısın?
Cok iyi olur cok tesekkur ederim. sata gore 6+3 haftaligim kese gecen hafta cok minik nokta gibi gozuktu. yolk sac dun gozuktu.

Cok iyi olur cok tesekkur ederim. sata gore 6+3 haftaligim kese gecen hafta cok minik nokta gibi gozuktu. yolk sac dun gozuktu.
Tamam canım. Ama bence telaş edecek bişey yok bebeğin seninle. Birkaçgün içinde mutlaka görünür. Tek doktorla kalma ve tek doktorun lafıyla hareket etme.

Tamam canım. Ama bence telaş edecek bişey yok bebeğin seninle. Birkaçgün içinde mutlaka görünür. Tek doktorla kalma ve tek doktorun lafıyla hareket etme.

Telas etmemeye calisiyorum aslinda ama ilkinde dusuk yapinca ister istemez korkuyorum. carsamba tekrar gidecegim olmazsa devlet hastanesine gidecegim onlar daha iyi ilgileniyorlar sanki.

Karın büyüyünce kollar ve bacaklara geçiliyormuş
cnm ben ıgneyı bırakıcam aspırın ıcıcem yaaa cok kötu yapıo benı beynımın ıcınde arılar dolanıyo kalbım yerınden cıkcak gıbı ıgneyı vurduktran sonra atesler basıo bıseyler oluyo bana aspırıne gecıcem ben dun gece cok kötu oldum yaa hala beynımın ıcınde ruzgar esıyo

Gozun aydin cnm :) aramiza hosgeldin.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. bende 33 yasindayim insallah Rabbim izin verirse bu sefer nasip edecek... :)

Gözün aydın canım hoşgeldin sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına inşallah

Allah tamamamına erdirsin hoşgeldin bende 33 yaşındayım
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hoşbulduk sorunsuz bir hamilelik geçirmek nasip olur inşallah, rabbim bebeklerimizi korusun.

Telas etmemeye calisiyorum aslinda ama ilkinde dusuk yapinca ister istemez korkuyorum. carsamba tekrar gidecegim olmazsa devlet hastanesine gidecegim onlar daha iyi ilgileniyorlar sanki.
Canım sordum doktora sordum. Geçen hafta alttan bakılıp nokta gibi göründüyse gidişatı normal dedi. Zatrn önce kese sonra yolk sak ve ondan sonra bebek görünür dedi. Bence sıkıntı yok ama tabi kesenin boyutunud bilmem gerek daha net bilgi verebilmem için dedi. Ben bebek erimiş olabilir demiş doktoru dedim. Hemen doktorunu değiştirsin dedi. Böyle bişey mümkün değil dedi.

Listeye Eklenmek İsteyen Arkadaşlar Lütfen bilgilerinizi özelden iletiniz.
YAŞ - SAT-BEKLENEN DOĞUM TARİHİ

benim oyle bir luksum yok mecburen kullanmam gerekiyor artik cok aciyor

arkadaşlar merhaba. mutlu haftasonları. bebeklerimin kalp atışını duyduğum gün sağlık ocağına gittim. ebem kontrol ederken kilo tansiyon vs. tansiyonumun çok yüksek olduğunu tespit etti. ve hemen kadın doğumcuma gittim. ordan da kardiyolojiye. bir gün holter takıldı ve tansiyonum kontrol edildi. evet zaman zaman yüksekti ama şuan için ilaç başlanmadı. kesinlikle herşey tuzsuz olacaktı ve tüm beslenmemi değiltirdim. sadece 140/95 geçtiğinde ilaç içmem gerektiği söylendi. benim gibi tansiyon problemi olan arkadaşlarım var mı?

tessekkur ederim cnm once buz koydum sonrada cinko oksit kremi surdum . gecendede yag sicramisti elime tam iki parmagimin arasina ozman da cinko okssit kremi surdum hic iz kalmadi elimde simdi sizisi gecse iz kalsada olur diyorum
dene bence canım annemın elıne 1 çayanık kaynar su dokuldu ne ız ne acı kaldı utunun acısını bılırım gecmez oyle kolay kolay

benim oyle bir luksum yok mecburen kullanmam gerekiyor artik cok aciyor
valla bana cok gelıyo sankı yaa zaten aptt ve ptz yuksek cıktı pıhtılaşma suresı normal sınırlardan bıle uzamıs sanırım fazla gelıo bana ya dozu dusurmem lazım bılmıorum ama 23 haftalık bebegımde sadece aspırınle gıttık bebeğin kalbı durmadı zaten önce suyum geldı sonra durdu

teşekkur ederım canım sac saç degıl canım bebegın anneden beslendıgı kese yuzuk gıbı halka seklınde bişi yolk sac yaz nete daha ayrıntılı bılgı var geçıyor zamanla evhamlar

canım gec dollenmedır bende 6+4 olmam gerekırken 5+4 deyım gec dollenme bılıyorum cunku gec yumurtladım kac gunde bir adet oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…