2016 Şubat Anneleri

Ayy canım çok geçmiş olsun!!!! Bugün nasılsın peki?

Selam kızlarr doktordan yeni geldim vajinal bakmadğı için bebişim tam gözükmedi ama kesenin yeride seklide gayet iyiymis ben 67kilo oldugum icin kilo kontrolü hakknda konstk maksimum 12kilo fazlasını istemiyorum diyo tempolu yarm saat yürüyüş yapabilrsn denizde yüzmende hic skntı yok havuz önermiyorum dedi 3hafta sonra tekrar gidicem

Çok yorgun hissediyorum kendimi. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Karnim ac oysa... Yemek gorunce midem bulanıyor

Benim vurdugum yerler mosmor onu geçtim artık iğne bile girmek istemiyor sanki çok acıyor İğneyi vurunca yanıyor özellikle sonu cok yakıyor

teşekkur ederım canım sac saç degıl canım bebegın anneden beslendıgı kese yuzuk gıbı halka seklınde bişi yolk sac yaz nete daha ayrıntılı bılgı var geçıyor zamanla evhamlar

işte bu yorumumdan ne kadar acemi olduğumu anlayabilirsin tatlim
nasip olursa ilk bbeğimiz olacak ve inan herşeyi burada öğreniyorumacemiii saskııııın anne adayı modu

Çok yorgun hissediyorum kendimi. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Karnim ac oysa... Yemek gorunce midem bulanıyor

canım bulantıların tam olarak ne zaman başladı biz 4 +4 teyiz mide bulantısı yok çok şükür ama sanki taş taşıyorum sırtımda bi halsizlik bi halsizikRabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin sanada canım

Sabah bulantısı olan arkadaşlarr gece yatmadan önce tuzlu çubuk kraker yiyip öyle yatın sabah bulantısız kalkıyosunuz ben bu sabah çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…