2016 Şubat Anneleri

Benim vurdugum yerler mosmor onu geçtim artık iğne bile girmek istemiyor sanki çok acıyor İğneyi vurunca yanıyor özellikle sonu cok yakıyor
benım de oyle aynen ama sersemlık basımdakı uğuldama anca gectı sayılır sol kolum uyustu hareket ettım gectı ama uzun surdu baya uff yaaa bıda vurmuycam ıgneyı ben druma da pazartesı soyluycem

Merhaba
Bende 2016 Şubat anne adayıyım inşaallah :)
Açıkçası anne olmaya kendimi çok hazır hissetmiyodum ama foruma giripte anne olmak icin hergün dua edenleri ve paylaşımda bulunanlari gördükçe nekadar sukretmem gerektiğini anlıyorum.

Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bi şekilde anne olabilmeyi nasip etsin inşallah..

kızlar 20 lik dişimin çıkmasıyla oluşan iltihap 4 gündür sadece su ve çorba ile beslenmeme sebep oldu bu süreçte 2 kiloya yakın vermişim. çektiğim ağrı ve ızdırapta cabası. Dr Auglament 1000 mg antibiyotik verdi almayım dedim ama dayanamıyorum. Bebeğime hiç zararı yokmuş. Benim gibi antibiyotik kullanmak zorunda kalanınız var mı?

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Ben 10 aylık uğraşın ardından hamile kaldım. Bencede şanslısın :)

Tarihlerimiz ayni canım benimde gecen hafta sadece keseyi gordu gec dollenme 5 haftalik dedi senindemi kucukmus ?

Teşekkür ederim :) yeni evli sayilirim buyuzdende en az bir yil beklemek istedim ama hayirli zaman bu zamanmis demekki :) aslında uzun zamandır da forumda takip ediyorum ama yeni nasip oldu yazmak
Eşim dışında kimse bilmiyo zaten bana kalsa karnm dışardan belli oluncaya kadar da kimseye söylemem herhalde:)

6. Haftada başladı. Daha yeni yani. Amin canim

Ya ben folikc trio kullaniyorum günde uç tane. Ama unutuyorum. aralardaki saat farkı çok karışıklıklar oluyor ilaç alımlarında. Bazen iki tane aliyorum unuttugum icin. Çok büyük sorun olur mu

zararı yok dedıyse al benımde bı dısım var pazartesı randevu aldım dıs hastanesıne bakalım ne dıyecek dıs hakkında en buyukcene dısım alınınca bende corba ıcıccem artık

Ya ben folikc trio kullaniyorum günde uç tane. Ama unutuyorum. aralardaki saat farkı çok karışıklıklar oluyor ilaç alımlarında. Bazen iki tane aliyorum unuttugum icin. Çok büyük sorun olur mu
ben ucunu de bvırden alıyorum recetesınde yazıo ıstersen 3 defada ıstersen 3unu de bır defada alabılırsın dıye ben de unutuyorum oyle alıyorum

Mrb arkadaşlar ben 26 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık Evliyim 20 aylık bir kızım var ve bende sizler gibi Allah'ın izniyle Şubat annesi olacam kan tahlili pozitif çıktı fakat henüz kendi doktorum burada olmadığı için muayene olamadım en son adet tarihim 29 Nisan

canım recetesıne bak oyle yazıyor ıstersen ucunude bırlıkte alabılırsın dıye

bulantılar için hap kullanan var mı? ben 2 gündür kullanıyorum gerçekten işe yaradı. Mutfağa adımımı bile atamıyorken şimdi az da olsa yemek yapabiliyorum yiyebiliyorum. Bu hapların bi yan etkisi olur mu acaba ?

Canım bende mayısta hamile olduğumu bilmeden aynı antibiyotiği ve yanında iki farklı ilacı daha kullandım bugün doktorada sordum birsey olmaz dedi sadece detaylı açklamadı seninde hamile olduğun bilinerek verildiyse ilac tehlike sınıfnda olmayanlardan sanırım dayanabildiğin kadar dayan benimde diş ağrım oluyor çıkamamıs 3tane 20lik dis beni bekliyor

be ormaldede gergin bırıyım ama hamılelıkte tavan yaptı tek hamılelık belırtım bu dıyebılırım halsızlık ve sureklı yorgunluk halini saymazsak eger

çok sağol canım cevap için.
normalde gergin biriyimdir ama asabi sinirli değilimdir, senin dediğin gibi bende gerginlikten ziyade sinir tavan yaptı, herşeye kızıyorum içimden, herşeye savaş ilan ettim sanki: ))))
tezgahtaki bardağa bile nedensiz yere içimden kızabiliyorum, sende az daha büyük olsan ne vardı diye biliyorum bir bardağa: )
gülermisin ağlarmısın: )
normalde böyle biri hiç değilim, farkındayım kızılmayacak şeylerede kızıyorum: )
yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni, tekrar sağol canım.
demekki hamilelikten ileri gelen bişey inş.
hayırlısı ile sağlıklıca bir doğuraydık: ))
belirti olarak bende baştan beri hiç değişmeyen ateş basması var, onun dışında hepsinden azar azar yaşıyorum dönem dönem olarak diyebilirim.
ben şunu farkettim bugün; bol bol dinlenmemiz lazım, hem kendimiz hemde bebek için..
uyku düzenide önemli..
beslenmede mühim tabi bence.

bende büyük ihtimal operatöre devam edicem canım. dediğin gibi hem 125 tl ödüyorum hemde 2 saat bekliyorum. özelde her şey daha konforlu hemde daha uygun fiyat. aslında iğneleri vurulunca yani tedbiri alınca aslında diğer gebelerden bir farkımız olmuyor. risk her kesde var. ve tedbire rağmen bişi olacaksa artık ne denir ki. İnşallah olmaz bişicik.

Bulantılar için araştırma yaparken internette bulantı giderici bileklikle karşılaştım. Kullanan var mı acaba? yorumlarda birçok kişide işe yaramış. sea-band isminde bileklik. Bilekte akapuntur noktasına baskı uyguluyormuş. Hamilelik takviminde de sabah bulantıları için akupunktur işe yarayabilir diyor. Hap kullanmak yerine böyle bişey daha mı iyi olur acaba? Bulantılarla başım acayip dertte bulantısı olmayan arkadaşlar 7. hafta ve 8. haftada bulantı yoğunlaşıyor bilginiz olsun bazıları da şanslı hiç yaşamayabiliyorlarmış ne güzel

Geldik Dr dan baktı keseyi gösterdi haftaya kalp atışları için çağırdı.. folikasit e devam dedi yine başka bir şey demedi..
sinir oldum ben de dahiliye Dr una gittim ayrıntılı kan sayımı istedim.. adam ne mesela dio sanki bnm Dr yaa! bnde b12 çinko vs dedim.. vitamin kan tahlili ve ultrason la troid ölçümü istedi.. 100 tl yi bayıldım geldim ya ağızlarından kerpetenle laf alıyorum gebeliği benden sonra olanlar bu sayfadaki bissürü tahlil vs yaptirmislar ilaçlar vs kullanio..
bnm Dr ne şunu yap dio ne de yapma çildiricam.. Dr guatr olabilir dedi boğazıma dokundu eşim de diyor ki çok evhamlanmamak lazım çok inceliyor muşum.. yaa yarın bebeğe bir şey olsa niye dikkat etmedin der hiç araştırma yapmıyor.. orada parayı sıkıntı yaptı belli..çocuk istiyorum diye kavga ederken iyiydi bnm le. .

sakin ol canım: )
biraz hamilelikten bana olduğu gibi sanada sinir basmış heralde: )
sakin ol artık biraz, bebeğinde rahatlasın şuan biraz değilmi?: )
senden tahlil istemeyen devletin doktorumu? özelmi? birde bu doktor kadın doğum uzmanı değilmi?
tahlil istenmezmiymiş hiç? hayret bişey, benim aile hekimim gebemiyim diye bakarken bile tam kan sayımı yapalım gebeysen lazım olur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…