Geldik Dr dan baktı keseyi gösterdi haftaya kalp atışları için çağırdı.. folikasit e devam dedi yine başka bir şey demedi..
sinir oldum ben de dahiliye Dr una gittim ayrıntılı kan sayımı istedim.. adam ne mesela dio sanki bnm Dr yaa! bnde b12 çinko vs dedim.. vitamin kan tahlili ve ultrason la troid ölçümü istedi.. 100 tl yi bayıldım geldim ya ağızlarından kerpetenle laf alıyorumgebeliği benden sonra olanlar bu sayfadaki bissürü tahlil vs yaptirmislar ilaçlar vs kullanio..
bnm Dr ne şunu yap dio ne de yapma çildiricam.. Dr guatr olabilir dedi boğazıma dokundu eşim de diyor ki çok evhamlanmamak lazım çok inceliyor muşum.. yaa yarın bebeğe bir şey olsa niye dikkat etmedin der hiç araştırma yapmıyor.. orada parayı sıkıntı yaptı belli..çocuk istiyorum diye kavga ederken iyiydi bnm le. .
Aynen cnm risk herkesde varbende büyük ihtimal operatöre devam edicem canım. dediğin gibi hem 125 tl ödüyorum hemde 2 saat bekliyorum. özelde her şey daha konforlu hemde daha uygun fiyat. aslında iğneleri vurulunca yani tedbiri alınca aslında diğer gebelerden bir farkımız olmuyor. risk her kesde var. ve tedbire rağmen bişi olacaksa artık ne denir ki. İnşallah olmaz bişicik.
Özel Dr cnm.. sadece 2 kere b hcg me baktı dış gebelik mi diye folik asit kullan dedi ne tahlil ne birsey hiç yok..sakin ol canım: )
biraz hamilelikten bana olduğu gibi sanada sinir basmış heralde: )
sakin ol artık biraz, bebeğinde rahatlasın şuan biraz değilmi?: )
senden tahlil istemeyen devletin doktorumu? özelmi? birde bu doktor kadın doğum uzmanı değilmi?
tahlil istenmezmiymiş hiç? hayret bişey, benim aile hekimim gebemiyim diye bakarken bile tam kan sayımı yapalım gebeysen lazım olur dedi...
Hayırlı olsun ilk hamileligimde benimde sat 22 mayısti kızım 21 şubatta geldi. Hayırlı kucağına alırsın inşallah bebeğiniŞubat ayını son ucundan yakalayacağım gibi duruyor.. :)
Gerçi ben sabırsızım bebeğim de benim gibi olursa ortasına ya da başına da denk gelebilir
sat 22 mayıstı...bakalım hayırlısı..
hepimize sorunsuz, sağlıklı ve mutlu geçecek gebelikler diliyorum.
Amiiin inşallah.. sürekli güzel bebislere bakıyorum benzesin diyeavatarındaki bebekte pek tatlı: )
bizimkilerde böyle tatlı olsalar: )
Amin, İnşallah canım çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah inşallah herkese nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı..Hayırlı olsun ilk hamileligimde benimde sat 22 mayısti kızım 21 şubatta geldi. Hayırlı kucağına alırsın inşallah bebeğini
Özel Dr cnm.. sadece 2 kere b hcg me baktı dış gebelik mi diye folik asit kullan dedi ne tahlil ne birsey hiç yok..
Amiiin inşallah.. sürekli güzel bebislere bakıyorum benzesin diyeyoo bni sinirlendiren Dr ve eşim .. hamilelikle alakası yok ki cnm abartmayalim.. zaten hamile olduğumu bile hissetmiyorum arada kasık ağrım dışında.. çok erken daha..
Selam canım bende bugün şükürler olsun keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim. Benim Dr kalp atışından önce test yapmayacak özellikle toksoplazma istedim onu bile sonra dedi.. belki seninki de önce kalp atışını görmek istemiştir. .Geldik Dr dan baktı keseyi gösterdi haftaya kalp atışları için çağırdı.. folikasit e devam dedi yine başka bir şey demedi..
sinir oldum ben de dahiliye Dr una gittim ayrıntılı kan sayımı istedim.. adam ne mesela dio sanki bnm Dr yaa! bnde b12 çinko vs dedim.. vitamin kan tahlili ve ultrason la troid ölçümü istedi.. 100 tl yi bayıldım geldim ya ağızlarından kerpetenle laf alıyorumgebeliği benden sonra olanlar bu sayfadaki bissürü tahlil vs yaptirmislar ilaçlar vs kullanio..
bnm Dr ne şunu yap dio ne de yapma çildiricam.. Dr guatr olabilir dedi boğazıma dokundu eşim de diyor ki çok evhamlanmamak lazım çok inceliyor muşum.. yaa yarın bebeğe bir şey olsa niye dikkat etmedin der hiç araştırma yapmıyor.. orada parayı sıkıntı yaptı belli..çocuk istiyorum diye kavga ederken iyiydi bnm le. .
aynen canım ozellıkle uyku asla az olmamalı cunku bebek sen uyurken buyuyor neden yalnız olasın az az sık sık yemek ve bol su asla ıhmal etmeçok sağol canım cevap için.
normalde gergin biriyimdir ama asabi sinirli değilimdir, senin dediğin gibi bende gerginlikten ziyade sinir tavan yaptı, herşeye kızıyorum içimden, herşeye savaş ilan ettim sanki: ))))
tezgahtaki bardağa bile nedensiz yere içimden kızabiliyorum, sende az daha büyük olsan ne vardı diye biliyorum bir bardağa: )
gülermisin ağlarmısın: )
normalde böyle biri hiç değilim, farkındayım kızılmayacak şeylerede kızıyorum: )
yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni, tekrar sağol canım.
demekki hamilelikten ileri gelen bişey inş.
hayırlısı ile sağlıklıca bir doğuraydık: ))
belirti olarak bende baştan beri hiç değişmeyen ateş basması var, onun dışında hepsinden azar azar yaşıyorum dönem dönem olarak diyebilirim.
ben şunu farkettim bugün; bol bol dinlenmemiz lazım, hem kendimiz hemde bebek için..
uyku düzenide önemli..
beslenmede mühim tabi bence.
aynen canım ozellıkle uyku asla az olmamalı cunku bebek sen uyurken buyuyor neden yalnız olasın az az sık sık yemek ve bol su asla ıhmal etme
hepımız aynıyız canım ınan benımde ılk bebegım hatta burdakı herkesın nerdeyse ılk bebegı rabbım korusun bızlerıişte bu yorumumdan ne kadar acemi olduğumu anlayabilirsin tatlim
nasip olursa ilk bbeğimiz olacak ve inan herşeyi burada öğreniyorumacemiii saskııııın anne adayı modu
hayırlısı olsun ikizler daha erken doğuyor sanırım sağlıklı olsunlar da hersey hallolurAmin, İnşallah canım çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah inşallah herkese nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı..
Bu arada benim değerlerimden dolayı belki ikiz olma olasılığı da var bakalım..eğer öyle olursa sanırım daha geç değil büyük olasılıkla daha erken doğum olur... hakkımızda hayırlısı :)
canım dogal antıbıyotık prof tavsıye etmıs başka rahatsızlıgı olan arkadasıma 1 bardak sute 4-6 damla lımon sık sabah akşam iç antıbıyotık suresını kısaltır en azındankızlar 20 lik dişimin çıkmasıyla oluşan iltihap 4 gündür sadece su ve çorba ile beslenmeme sebep oldu bu süreçte 2 kiloya yakın vermişim. çektiğim ağrı ve ızdırapta cabası. Dr Auglament 1000 mg antibiyotik verdi almayım dedim ama dayanamıyorum. Bebeğime hiç zararı yokmuş. Benim gibi antibiyotik kullanmak zorunda kalanınız var mı?
yenı uyandım oyle bı uyku seklı yok zaten sabah erken kalkmıstım doktora gıtmek ıcın bı seyler yıyınce nası uyku geldı hemen yattım zaten ılerde hıc uyku yok bızlere :) rabbım dınlendırıyormus vucudutamam tatlım: )
sende ihmal etme emi..
canım recetesıne bak oyle yazıyor ıstersen ucunude bırlıkte alabılırsın dıye
gözün aydın canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah şubat annelerıın kaderı mı ne geç dollenme hemen hemen herkes geç dollenme olmus sankı yada bana oyle arkadaslarım denk gelıyor :)Merhaba arkadaşlar bende Allah izin verirse Şubat annesi olacağım, benimki geç döllenme o yüzden tam gününü bilmiyorum şimdilik tahmini yazdım. Bugün keseyi gördük cuma günü bebeğim i de göreceğim inşallah. Ďoktor ultrason görüntüsünden kaç hafta kaç gün olduğunu hesaplayacakmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?