2016 Şubat Anneleri

avatarındaki bebekte pek tatlı: )
bizimkilerde böyle tatlı olsalar: )

Aynen cnm risk herkesde var

Özel Dr cnm.. sadece 2 kere b hcg me baktı dış gebelik mi diye folik asit kullan dedi ne tahlil ne birsey hiç yok..

Hayırlı olsun ilk hamileligimde benimde sat 22 mayısti kızım 21 şubatta geldi. Hayırlı kucağına alırsın inşallah bebeğini

avatarındaki bebekte pek tatlı: )
bizimkilerde böyle tatlı olsalar: )
Amiiin inşallah.. sürekli güzel bebislere bakıyorum benzesin diye yoo bni sinirlendiren Dr ve eşim .. hamilelikle alakası yok ki cnm abartmayalim.. zaten hamile olduğumu bile hissetmiyorum arada kasık ağrım dışında.. çok erken daha..

Hayırlı olsun ilk hamileligimde benimde sat 22 mayısti kızım 21 şubatta geldi. Hayırlı kucağına alırsın inşallah bebeğini
Amin, İnşallah canım çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah inşallah herkese nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı..
Bu arada benim değerlerimden dolayı belki ikiz olma olasılığı da var bakalım..eğer öyle olursa sanırım daha geç değil büyük olasılıkla daha erken doğum olur... hakkımızda hayırlısı :)

Özel Dr cnm.. sadece 2 kere b hcg me baktı dış gebelik mi diye folik asit kullan dedi ne tahlil ne birsey hiç yok..

: (
iyi doktor önemli, özelinde iyisi kötüsü var devletinde.
dahiliyeye gideceğine araştırıp doktorunumu değiştirseydin acaba canım? hani 100tl az değil, bir kerede ikiside çıkardı belkide aradan.
neyse sağlık olsun olmuş gitmiş artık.
sağlıklı olsunlarda derdimiz o değilmi? parayı gözümüz görmüyo şu durumda genelde.
sakin olmak çok mühim hayatta.
bende panik atak geçmişli biri olduğum için durumum özele girebilir, oyüzden bende şuan doktor araştırıyorum tavsiyelere göre gidicem bir doktora inş, inan dün akşamdan beri allahım iyi bir doktora denk gelsem diye dua ediyorum endişe ediyorum: (
bazı doktorlar halden anlamıyor malesef: (
heleki panik ataklıysan: (
allaha sarılıcaz hep, yapıcağımız özünde bu bence.
allaha emanetiz inş hepimiz.
yaş kaç senin?: )

kız bana sinir yaptı bu hamilelik, hamilelik şikayetleri kişiden kişiye değişiyor baksana herkeste bi farklı.
ben sinirli biri değilim ama 1hafta 10gündür patlamaya hazır bir bomba gibi sinirliyim...
sendemi öyle oldun acaba ki dedim fevri görünce seni: )
bende şu avatardaki çocuğu çok beğendim onamı baksam: DDDD

Selam canım bende bugün şükürler olsun keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim. Benim Dr kalp atışından önce test yapmayacak özellikle toksoplazma istedim onu bile sonra dedi.. belki seninki de önce kalp atışını görmek istemiştir. .

aynen canım ozellıkle uyku asla az olmamalı cunku bebek sen uyurken buyuyor neden yalnız olasın az az sık sık yemek ve bol su asla ıhmal etme

işte bu yorumumdan ne kadar acemi olduğumu anlayabilirsin tatlim
nasip olursa ilk bbeğimiz olacak ve inan herşeyi burada öğreniyorumacemiii saskııııın anne adayı modu
hepımız aynıyız canım ınan benımde ılk bebegım hatta burdakı herkesın nerdeyse ılk bebegı rabbım korusun bızlerı

hayırlısı olsun ikizler daha erken doğuyor sanırım sağlıklı olsunlar da hersey hallolur

canım dogal antıbıyotık prof tavsıye etmıs başka rahatsızlıgı olan arkadasıma 1 bardak sute 4-6 damla lımon sık sabah akşam iç antıbıyotık suresını kısaltır en azından

tamam tatlım: )
sende ihmal etme emi..
yenı uyandım oyle bı uyku seklı yok zaten sabah erken kalkmıstım doktora gıtmek ıcın bı seyler yıyınce nası uyku geldı hemen yattım zaten ılerde hıc uyku yok bızlere :) rabbım dınlendırıyormus vucudu

Merhaba arkadaşlar bende Allah izin verirse Şubat annesi olacağım, benimki geç döllenme o yüzden tam gününü bilmiyorum şimdilik tahmini yazdım. Bugün keseyi gördük cuma günü bebeğim i de göreceğim inşallah. Ďoktor ultrason görüntüsünden kaç hafta kaç gün olduğunu hesaplayacakmiş

soramayan ama merak eden sormayı unutan arkadaşlar için soyluyorum eger kanamanız yoksa haftada 1 kere 3. aya kadar musade edıyormus benım doktorum oyle soyledı bilginize

gözün aydın canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah şubat annelerıın kaderı mı ne geç dollenme hemen hemen herkes geç dollenme olmus sankı yada bana oyle arkadaslarım denk gelıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…