Günaydın hanımlar
benim belim çok sık ağrıyor kasık agrilarim devam ediyor hapşırInca da Karnım ağrıyor hemen oraya baskı oluyor hapşırırken bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum bnm gibi olan duyan var mı ?
Teşekkür ederim, sizde inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız.Geçmişi çok okuyamadım belki soylemissinizdir ama sizinle doğum tarihimiz aynı gibi siz keseyi ne zaman gördünüz?gözün aydın canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah şubat annelerıın kaderı mı ne geç dollenme hemen hemen herkes geç dollenme olmus sankı yada bana oyle arkadaslarım denk gelıyor :)
gecen hafta gorduk canım bu hafta daha net gorduk haftaya kalp atısı kısmetse sende hafta gerıye atarsın 9 subattı benım normalde bugun teyıtlesınce doktorla degıstırdımTeşekkür ederim, sizde inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız.Geçmişi çok okuyamadım belki soylemissinizdir ama sizinle doğum tarihimiz aynı gibi siz keseyi ne zaman gördünüz?
Hayırlısı olsun...hallolur Tabiki birhayırlısı olsun ikizler daha erken doğuyor sanırım sağlıklı olsunlar da hersey hallolur
yenı uyandım oyle bı uyku seklı yok zaten sabah erken kalkmıstım doktora gıtmek ıcın bı seyler yıyınce nası uyku geldı hemen yattım zaten ılerde hıc uyku yok bızlere :) rabbım dınlendırıyormus vucudu
aynen canım dogru bılıyorsun kereat vaktınde uyunmaz zaten sersem edıyor o yuzden ıkındıye kadar cokta uyumus uyanmıs olmak gerekıyor bence hıc bır yasak mantıksız bı acıklaması olmayan seyler degıl hepsı saglımız ıcın refahımız ıcın zaten çok sukur: ))))
uyu canım benim...
eğer yanlış bilmiyosam öğle namazı vaktinde uyunan 1saatlik uyku yaklaşık 2saatlik gece uykusuna bedel diye biliyorum.
aklında olsun bu, gece uyuyamayınca öğleni değerlendirebiliriz, rabbimin bize çok lütufları var, görebilene ne mutlu...
subhanallah...
Kan pıhtılaşması var Bende Kan sulandırıcı iğneler canımCanım ne iğnesi bunlar ?
Yok ilk defaCanım hemen ümitsizliğe kapılma. Testin son kullanım tarihini kontrol et. Normalde gecikme olurmuydu böyle?
canım tekar yap ben kan testı yaptırdım hamıleydım kaset testte cıkmadı mesela strıp ınce testler varya onda cıkmıstı daha hassas onlar hemen karamsarlık yok oyle hemenYok ilk defa
Kan pıhtılaşması var Bende Kan sulandırıcı iğneler canım
Biz bunu vurmazsakk kan pihtilasiyor yani koyulasiyor ve bebeği besleyemiyor ne yazik ki bebek ölüyor
Canım benim 2 tane kimyasal gebeliğim oldu Tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşmadan şüpheleniliyor Ben de o yüzden genlerde baktırdım bir gende çıktı Mesela ailede kimsede yok bende çıktı yani ablam iki tane doğum yaptı birsey olmadıkan pıhtılaşması nasıl tespit ediliyor? Gebelikten önce olan bi durum mu? Bizde var mı yok mu bilmiyoruz ya ne gibi testlerde belli oluyor onu merak ettim. İnş. sorunsuz bi gebelik olur senin için
Benimde ikinci hamileliğim allah nasip ederse. Benim de bu hamileliğim çok iyi gidiyor. 4 yaşında kızım var onda bulantilar im vardı.Benim 26 aylik bi oglum var. Iki gundur hem bulanti hem sersem gibiyim.ogluma sabah kahvaltida yumurta haslamak zorundayim kosup kusup tekrar devam ediyorum biseyler yedirmeye ben yiyemesemde.oglen uykuasu uyumadigindan aksama kadar dusup bayilacak gibi oluyorum o uyumadan uyuyamam zaten nezaman kafami yastiga koysam anne kalk diye karnimda zipliyor. Kendimi dinlemeye firsatim yok onceligim oglum ona corba yaptim burnumu tuta tuta kendime patates hasladim. Ona hamileyken hiiic bulantim olmamisti herseyi yedim 4.5 kilo dogurdum korkarim bu bebis patatesten baska bisey goremeyecwk gelisemicek diye korkuyorum.bu arada mersindeyim ikinci cocuk 30 yasindayim
Canım moralini bozma sabah tekrarla. Kan testi yaptır .Malesef sonuc husran ...an itibarile yaptigim test negatif..okadar uzgunum ki yikildim resmenAllah sag salim kucaginixa almayi nasip etsin kizlar saglicakla kalin ...
Ay kıyamam...geçmiş olsun canım.Allah korusun.kötü Düşünme.inş sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza...Kan pıhtılaşması var Bende Kan sulandırıcı iğneler canım
Biz bunu vurmazsakk kan pihtilasiyor yani koyulasiyor ve bebeği besleyemiyor ne yazik ki bebek ölüyor
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inş..Canım benim 2 tane kimyasal gebeliğim oldu Tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşmadan şüpheleniliyor Ben de o yüzden genlerde baktırdım bir gende çıktı Mesela ailede kimsede yok bende çıktı yani ablam iki tane doğum yaptı birsey olmadı
Canım ya çok teşekkür ederim. İnanır mısın daha kesenin boyutunu bile bilmiyorum söylemedi doktor. Her defasında haftaya gel diyor. En iyisi doktoru değiştirmek. Ama çok teşekkür ederim içim rahatladı sayende.Canım sordum doktora sordum. Geçen hafta alttan bakılıp nokta gibi göründüyse gidişatı normal dedi. Zatrn önce kese sonra yolk sak ve ondan sonra bebek görünür dedi. Bence sıkıntı yok ama tabi kesenin boyutunud bilmem gerek daha net bilgi verebilmem için dedi. Ben bebek erimiş olabilir demiş doktoru dedim. Hemen doktorunu değiştirsin dedi. Böyle bişey mümkün değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?