- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
Bende bir haftadır günde 5tane yiyorum. Benim de kasilmam farklilasti.gece cok vuruyor. Secde ederken de bebek acayip alta kaçıyor farkediyorum.secde pozisyonu gercekten bebegi aşağı itiyorOlabilir canim hurma dogumu hizlandiriyor diye duydum
Bunu bende çok begeniyodm sade ve şık ama bi turlu eşime begendiremdgm için almadkkızlar günaydın hepinize mutlu haftasonları...
bşy danışacağım. ikea da ki karyola sade ve bebek için ideal geliyor gözüme.
büyüyen beşikler (yatak olanlar) çok detaylı, hantal ve iri duruyor.
bebek karyola da çok yatmıyor filan diyolar. beşik öneriyolar. zaten anne yanı beşiğimizi yaptık.
sizce büyüyen beşikler nasıl? odamız biraz ufakça. çok boğmak istemiyorum.
siz nasıl tercih ettiniz? neyi baz aldınız mobilyasını alırken.
(ikea karyola modelini ekledim bilmeyenler için. 280tl. nevresimiyle filan süsleyince hoş olur.)
Tansiyonu bilmem ama el ayak şişmesi ile kalktım bende :) ama başıma gelecekler biliyordum:) dün yarım kavanoz turşu yedimKızlar benım el ve ozellıkle ayak bıleklerım ıkı gundur davul gıbı. Az once corabımı cıkardım ve ınanamadım goruntuye. Tansıyonum gecen kontrolde 13-8 cıktı haastanede. Evde olcuyorum 12-6 11-6- 10-6 cıkıyor.
Bunu bende çok begeniyodm sade ve şık ama bi turlu eşime begendiremdgm için almadk
GünaydınAllahım hiçbir çocuğa hastalık ateş vermesin. Bu ağrılardan dolayı uyuyamadığım geceler bile normal geliyor.
Çocuğumun ateşini düşürmek için başında beklerken bile zorlanıyorum. Eğilip bükülemiyorsun alnını öpüp sevemiyorsun. Daha doğmadan ilk çocuğunu ihmal etmeye başladığını düşünüyorsun.off uykusuzluk başağrısı tepemde.. fena vicdan yaptım. Bu seneki hastalıklarda bir garip 1.5 ay öncede böyle olmuştu. sadece ateş var oda geceleri. Başka hiçbirşeyi yok gündüzleri turp gibi ne boğaz agrısı ne kulak agrısı ne karın agrısı ne mide bulantısı... insan nr yapacagını şaşırıyor. Doktora gitsem ne diyecegimi bile bilmiyorum. [/QUOTE
Canim benim Rabbim şifa versin. İnşallah hemen iyi olsun. Hiç öyle dusunme ya ihmal etmiyorsun
Aksamustu bıraz tuzlu bır peynır yemıstım ama hemencecık etkı edıyormusmukıTansiyonu bilmem ama el ayak şişmesi ile kalktım bende :) ama başıma gelecekler biliyordum:) dün yarım kavanoz turşu yedim
Normalde yemekteki tuzu bile azaltmıştım önlem için.
Belki seninde ondan olabilir mi az viraz fazla kaçırmışsan tuzu, tuz tansiyonu da etkiler zaten
Biz aldk artık zaten geri donusu yok malesefbende henüz eşime göstermedim ama sanırım o da beğenmez gibi
Oh ne güzel olmuşGünaydın kızlarr ne uyumuşum beee sadece bir defa toilete kalktım.. Hep ruya gordum.. Suan yataktayımm kalkıyimm diyorumm, işler güçler beni bekler :))
Canım benimde bugün 12-6 idi.. Önceden 10-6 11-6 gidiyordu.. Bana da ellerim şişmiş gibi geliyor.. Su icmene dikkat ediyor musun.. Ben bu ara tuzlu yemekler yiyorum.. Su aksattim gibim. Artık başlıyor odemlerimiz
aynı durumdayız demek ☺ gece bbenimle bberaber uyuyor sabah ya benden yarım saat önce ya da yarım saat sonra uyanıyorGünde on hareket mi :))) ahhhh yandığımın resmidir bu :) Pek uyuduğunu görmedimde... Sanırım en çok gece, çünkü beni hiç uyandırmıyor, yada çok derin uyuyorum hissetmiyorum..
bizim dedemiz yaptı☺70×120 ölçüsünde..büyüyen beşik istemedim çok hantal oluyor kocaman kocaman..zaten 3 -4 yaşına kadar yatar beşiğimizde sonra kendisi ne isterse ona göre alırız inşallahkızlar günaydın hepinize mutlu haftasonları...
bşy danışacağım. ikea da ki karyola sade ve bebek için ideal geliyor gözüme.
büyüyen beşikler (yatak olanlar) çok detaylı, hantal ve iri duruyor.
bebek karyola da çok yatmıyor filan diyolar. beşik öneriyolar. zaten anne yanı beşiğimizi yaptık.
sizce büyüyen beşikler nasıl? odamız biraz ufakça. çok boğmak istemiyorum.
siz nasıl tercih ettiniz? neyi baz aldınız mobilyasını alırken.
(ikea karyola modelini ekledim bilmeyenler için. 280tl. nevresimiyle filan süsleyince hoş olur.)
Ay ne mutlu olurum biliyomusun :) Sanırım şimdisen bana ayak uyduruyor, karnım acıkınca uyanıyor mesela, midedeki sesleremi artık odamı acıkıyor hiç fikrim yok ama sabah çok hareketliydi.. Birşeyler yiyim bende :)) Yazık bebeğime :)aynı durumdayız demek ☺ gece bbenimle bberaber uyuyor sabah ya benden yarım saat önce ya da yarım saat sonra uyanıyor
inşllah doğduktan sonra da gece uyku düzeni böyle devam eder..amin
38.haftadan itibaren olandoğumlar normal doğuum olarak karşılandığı için öyle demiştir..bana da ona benzer bişeysöyledi çünkü 38.haftadan itibaren doğacakmış gibi düşün hazırlan dedi.+-2hhafta oynayabiliyor doğum tarihindeCnm aynı haftadyız. doktor bana dün gittiğimde 2 hafta daha bekler inş ama dogarsa bebek yasar dedi .Neye binayen 2 hafta bklesin dedi anne karninda ne denli kalirsa o derece iyiymis cnm dogal ortaminda ya orada..benmde oluyor ufak ufak sancılarım nst de 17-20 olup geri iniyor 7 ve 8 lere ama açılma yok şükür istersen bi git doktora çatı muayenesi yapsın. Artık gün ağrıları mız olacak..Şuan bile Kasiklar ağrıyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?