2016 Şubat Anneleri

Bende aynı durumdayım bugun dünden beter .. Suya dadandım

Aman aman iş çıkatirma şimdi :)), benim gözlerimden uyku akıyor resmen daha fazla dayanamıcam.. Ben yatıyorum m m zzzZZZ İyi gecelerrrrr

İyi geceler canım. :) neyse uykum pek yok ama uyumaya çalışayım tıpkı bu emojininki gibi şuan gözlerim

sancıyı durdurmak için birşey yapıyorlar mı yoksa doğsun mu diyorlar. doktorumun dediğine göre açılma olması sorun değilmiş yeter ki sancı olmasın doğumu başlatmasın demişti
Suan duzenli dogum sancilari var adalat hap vrrdi gunde 4 tane.En azindan 3 gun dursun ciger gelistirici etki etsin diyorlar.Aksam baska bir dr bakti o daha olumlu konustu 6 cm acilmayla 4 hafta duran hastam vardi dedi.

Kizlaaaar adet sancısı gibi ağrım vaaaar (((korkuyorum . Bide nemli oran sanki terliyor ama su degil

Aman aman iş çıkatirma şimdi :)), benim gözlerimden uyku akıyor resmen daha fazla dayanamıcam.. Ben yatıyorum m m zzzZZZ İyi gecelerrrrr

İyi geceler canım. :) neyse uykum pek yok ama uyumaya çalışayım tıpkı bu emojininki gibi şuan gözlerim

Allah sabır versin canım anlattın beni... boşan bence mesleğin de var . hamile kadına vurulur mu ya üstelik karnına küçücük bebeğe vurmuş oluyor .. tam bi şerefsizmiş bencede psikopatın teki insanlık kalmamış bunda ... kocana inan küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. ya boşansan acaba bi bakıcı bulamazmısın çocuklarına kreşler falan pahalımı ? babadan nafakada alırsan belki ödeyebilirsin... Çok üzüldüm inan sana ve bebeğine kurtul o adamdan.Öle adamdan baba olmaz ileride çocuklarının psikolojisinide bozar. Alkolü var mı eşinin?

Suan duzenli dogum sancilari var adalat hap vrrdi gunde 4 tane.En azindan 3 gun dursun ciger gelistirici etki etsin diyorlar.Aksam baska bir dr bakti o daha olumlu konustu 6 cm acilmayla 4 hafta duran hastam vardi dedi.

10 cm le doğum haftasını bekleyen olduğunu söylemişti doktorum benim de yeter ki sancılar düzenli olarak devam etmesin gerisi istirahatle çözülüyor benim kanamam olduğu zaman bana öyle demişti doğarsa da sıkma canını bebek gelmiş hoş gelmiş deriz demişti beni rahatlatmıştı şükür 3 hafta oldu senin de durur vaktini bekler inşallah beklemezse de sıkma canını maşallah kocaman oldular artık

Aman hic olmasin canim benim ben her an tetikteyim cikarsa diye..ani hareket etmis olabilirsin ondan 12 olmustur o da zaten...suyu cok ic bencede..triod de cok ciddi sorun degil bildigim kadariyla zaten masallah 36. Haftadasin..

Allah sag saglim kucagimizda gostersinnn..

Ağlattın inan beni çok üzüldüm

Allah belasını versin o adamın bide öyle bir adama 2. Çocuğu mu yapacaksın sanada Bravo demeden yapamicam yanlız bu ne cesaret hamile kadına acimiyorsun karnındaki senin yavrun şerefsiz adam insanlıktan nasibini almamış okadar sinirliyimki şu anda okuyunca cildiriyorum sen bu adama ndn kendini bu kadar teslim ediyorsun ailen yanında değil buna dayaniyirsunda böyle serefsizin yoklugumu yıkacak seni üstelik çalışıyorsun da doğmamış bebeğe bu zulmü reva gören bir baba ve sen bundan da hesap vereceksin allaha buda senin sınavın kendine de evlatlarinada bir iylik yap def et o pisliği hayatinizdan

aynı durum bende de var canım saçlarım bile sırılsıklam oluyor.inan yazlık pijamalari mı giyiyorum şu an ama gene aynı

Bugün herkes uyuyor heralde. E maşallah diyelimm gözümüz yok

Allah yardımcın olsun canım. Vaktini bekler inşallah. Ama 5 cm açıklıkta çok sancı hissetmemende doğum için iyi sanki. Acı eşiğin yüksek demekki. Vaktinde kolay doğum olur inşallah K kahveyesil

Amiin canimmm amiiinnn
Rahatlattıniz beni valla. Allah razı olsun.. Geldik çok sukur bugünlere canjm :)
Rabbimm isteyen herkese nasip etsin bu güzelligi.. Sağlıkla hayirlisiyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…