- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Kızlar benım el ve ozellıkle ayak bıleklerım ıkı gundur davul gıbı. Az once corabımı cıkardım ve ınanamadım goruntuye. Tansıyonum gecen kontrolde 13-8 cıktı haastanede. Evde olcuyorum 12-6 11-6- 10-6 cıkıyor.
Sağolasın cnm. Ben alıştım artık yıllardır ilaç kullanmaya. Bilmiyorum doktorum öyle söyledi bana. Yemekten iki saat önce içiyorum. İki saat geçtikten sonra yoğurt, süt yiyebilirsin.
Çok arkadaşım önerdi bana da ve karşı koyamadım :))
Aman aman iş çıkatirma şimdi :)), benim gözlerimden uyku akıyor resmen daha fazla dayanamıcam.. Ben yatıyorum m m zzzZZZ İyi gecelerrrrr
Suan duzenli dogum sancilari var adalat hap vrrdi gunde 4 tane.En azindan 3 gun dursun ciger gelistirici etki etsin diyorlar.Aksam baska bir dr bakti o daha olumlu konustu 6 cm acilmayla 4 hafta duran hastam vardi dedi.sancıyı durdurmak için birşey yapıyorlar mı yoksa doğsun mu diyorlar. doktorumun dediğine göre açılma olması sorun değilmiş yeter ki sancı olmasın doğumu başlatmasın demişti
Aman aman iş çıkatirma şimdi :)), benim gözlerimden uyku akıyor resmen daha fazla dayanamıcam.. Ben yatıyorum m m zzzZZZ İyi gecelerrrrr
Allah sabır versin canım anlattın beni... boşan bence mesleğin de var . hamile kadına vurulur mu ya üstelik karnına küçücük bebeğe vurmuş oluyor .. tam bi şerefsizmiş bencede psikopatın teki insanlık kalmamış bunda ... kocana inan küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. ya boşansan acaba bi bakıcı bulamazmısın çocuklarına kreşler falan pahalımı ? babadan nafakada alırsan belki ödeyebilirsin... Çok üzüldüm inan sana ve bebeğine kurtul o adamdan.Öle adamdan baba olmaz ileride çocuklarının psikolojisinide bozar. Alkolü var mı eşinin?Arkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
Az once esim basit bir konu uzerine tatismiyorduk bile cok afedersiniz acik yazacagim nolur affedin pic
ananin ....soka...m oros... cocugu ve daha neler neler soyledi.ben de dayanamadim hepsi sensin dedim.sen bir psikopatsin dedim kalkti sacimi yoldu tekme atti karnima dogru.
Bunlari surekli soyluyor.biktim artik kufurlerinden.beni herkesin yaninda da boyle durmadan rencide ediyor.
Ailem zaten beni arayip sormaz esimi sevmiyoruz diye benim de hic yanimda olmazlar ustelik 2 yasinda bir kizim var.
Ama kimse onun bu kadar pislik oldugunu bilmez.kizina acayip duskun.bu arada ben kamuda calisiyorum.ayaklarim uzerinde durabilecek maddi guce sahibim ama kimsem olmadigi icin manevi gucum yok.
Bana hep lanet kadin diye seslenir ve durmadan beddua eder.
Bosanmak istedigimde ise hemen bosanmak istiyorsun diye beddua eder .kizimi vermemekle sucladigi icin ve eger bosanirsam benim atamami baska yere yapacaklari ve orada kizimi kime emanet edecegimi bilmeyimden bir turlu cesarwt edemedim.
Ailemden de nefret ediyorum ilgisizlikleri den dolayi ne yapacagimi sasirdim
Suan duzenli dogum sancilari var adalat hap vrrdi gunde 4 tane.En azindan 3 gun dursun ciger gelistirici etki etsin diyorlar.Aksam baska bir dr bakti o daha olumlu konustu 6 cm acilmayla 4 hafta duran hastam vardi dedi.
:)))))) hadi bakalimm.. Bebislerimiz doğsun da missler gibim yikayalim :) hsonu alicam bende banyo ürünlerini insallah
12 sorun değil canimm. Benim.ilk dönemde baya düşüktü tansiyonum. İlk defa 12 olunca şaşırdım sadece.. Şişmeye neden olur mu acaba diye dusundum. Gebelik te yüksek tansiyon risk canım ne yazık ki.. Düzenli ölçümlerini yap evet ihmal etme.. Çoğu bitti azı kaldı. Yok canım tansiyon ile ilgili bir ilaç icmiyorum. Tiroid ilacina başladık bugün b12 ile
Ağlattın inan beni çok üzüldümArkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
Az once esim basit bir konu uzerine tatismiyorduk bile cok afedersiniz acik yazacagim nolur affedin pic
ananin ....soka...m oros... cocugu ve daha neler neler soyledi.ben de dayanamadim hepsi sensin dedim.sen bir psikopatsin dedim kalkti sacimi yoldu tekme atti karnima dogru.
Bunlari surekli soyluyor.biktim artik kufurlerinden.beni herkesin yaninda da boyle durmadan rencide ediyor.
Ailem zaten beni arayip sormaz esimi sevmiyoruz diye benim de hic yanimda olmazlar ustelik 2 yasinda bir kizim var.
Ama kimse onun bu kadar pislik oldugunu bilmez.kizina acayip duskun.bu arada ben kamuda calisiyorum.ayaklarim uzerinde durabilecek maddi guce sahibim ama kimsem olmadigi icin manevi gucum yok.
Bana hep lanet kadin diye seslenir ve durmadan beddua eder.
Bosanmak istedigimde ise hemen bosanmak istiyorsun diye beddua eder .kizimi vermemekle sucladigi icin ve eger bosanirsam benim atamami baska yere yapacaklari ve orada kizimi kime emanet edecegimi bilmeyimden bir turlu cesarwt edemedim.
Ailemden de nefret ediyorum ilgisizlikleri den dolayi ne yapacagimi sasirdim
aynı durum bende de var canım saçlarım bile sırılsıklam oluyor.inan yazlık pijamalari mı giyiyorum şu an ama gene aynıAslında ince ama uzun kollu tabii genelde kışın giydiklerim.yazlık t-shirt giyeyim bakalım bi de canım...Termal atletler varmış onlara da bakayım.terlesen de içine çekiyormuş...bu böyle devam etmez yani nezle oldum.burnum akıyor boğazım acıyor.doğuma da böyle gitmek istemiyorum
Ben varim canim. Ocakta doguracaklar bitti sayilir orada :) aralikta basladilar dogurmaya. Zamaninda ve saflikla gelsin hepimizin bebisleri ins.
Tatlim watsons da bebek sampuan gibi urunleri %40 indirimde eger dusunursen
Aman hic olmasin canim benim ben her an tetikteyim cikarsa diye..ani hareket etmis olabilirsin ondan 12 olmustur o da zaten...suyu cok ic bencede..triod de cok ciddi sorun degil bildigim kadariyla zaten masallah 36. Haftadasin..
Allah sag saglim kucagimizda gostersinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?