2016 Şubat Anneleri

gunaydin kizlar aksam biraz sancim oldu cok tırstım bebegin cigerleri tam olarak kacinci haftada gelisiyo

Aynı been.. Birde bir enerjikim.. Eşime espriler yapıyorum.. Şaşırdı sabah sabah iyi misin diyor :)
Bir haftadır böyle ya.. gece tuvalete kalkmaktan sıkıldım. Aşağı mı indi ne oldu bilmiyorum. Az az yapıyom zaten suyu harcadığıma bile değmiyor bide ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum pofidik pofidik şimdiye kadar iyiydim ne güzel. Galiba herşey şimdi başlıyor

gunaydin kizlar aksam biraz sancim oldu cok tırstım bebegin cigerleri tam olarak kacinci haftada gelisiyo
Cnm aynı haftadyız. doktor bana dün gittiğimde 2 hafta daha bekler inş ama dogarsa bebek yasar dedi .Neye binayen 2 hafta bklesin dedi anne karninda ne denli kalirsa o derece iyiymis cnm dogal ortaminda ya orada..benmde oluyor ufak ufak sancılarım nst de 17-20 olup geri iniyor 7 ve 8 lere ama açılma yok şükür istersen bi git doktora çatı muayenesi yapsın. Artık gün ağrıları mız olacak..Şuan bile Kasiklar ağrıyor mesela.

Aynen ayaklara pabuç sigmiyor. 36 dan 38 e çıktım no da..

Aynen ayaklara pabuç sigmiyor. 36 dan 38 e çıktım no da..
Benim yoktu şişlik bugün misafirim vardı ayakta çok durdum. Akşam ayaklarımı uzatıp dinleneyim dedim çorapları bi çıkardım çıkarmaz olaydım ayaklar bilekten itibaren şişmiş parmaklar dolma olmuş hiç farkında bile değildim. Bir haftadır da sabahları oluyo şişlik ellerim çok geriliyo sonra normale dönüyor. Daha hazır değildim ben bu şişliklerene zaman hazır olcaksam doğurcam yakında doğurmayada hazır değilim galiba

aynı durum bende de var canım saçlarım bile sırılsıklam oluyor.inan yazlık pijamalari mı giyiyorum şu an ama gene aynı
Aynen yaa zaten duş almak artik cok yorucu geliyor. Bu kadar terle gunluk dus almasan olmuyor saclarim sabaha kece gibi oluyor artik sinir oluyorum. Yani alnim vs heryerimden sular akiyor resmen. Insanin bacagi terler mi yaa bacaklarim bile terliyor

Evet geriliyor eller yumruk yapamiyorum.ayaklarin alti agriyor gerginlikten basarken.Bende olmayacak diyordum,seviniyordum birden sisince kaçış yokmuş dedim.Sağlık olsun napalım

Günaydın . tatil ve erken kalktim gece bacağıma öyle bir kramp girdi ki ne olduğunu şaşırdım ;( canim çok yandı. Magnezyum kullanmayı bırakmıştin. Hemen yeniden baslayacagim.

Günaydın . tatil ve erken kalktim gece bacağıma öyle bir kramp girdi ki ne olduğunu şaşırdım ;( canim çok yandı. Magnezyum kullanmayı bırakmıştin. Hemen yeniden baslayacagim.
Bende birakmistim icmeye devam ettim ama yine kasildi

aynı durum bende de var ve artik cok moral bozucu olmaya başladı uyaniyorum surekli uyku falan kalmadi. Yüzüm goxum boynum sirtima bi kova su dokmusler gibi. Araştirdim biraz hamilelikten sonrada bi süre devam edebiliyormus

Günaydın Allahım hiçbir çocuğa hastalık ateş vermesin. Bu ağrılardan dolayı uyuyamadığım geceler bile normal geliyor.
Çocuğumun ateşini düşürmek için başında beklerken bile zorlanıyorum. Eğilip bükülemiyorsun alnını öpüp sevemiyorsun. Daha doğmadan ilk çocuğunu ihmal etmeye başladığını düşünüyorsun. off uykusuzluk başağrısı tepemde.. fena vicdan yaptım. Bu seneki hastalıklarda bir garip 1.5 ay öncede böyle olmuştu. sadece ateş var oda geceleri. Başka hiçbirşeyi yok gündüzleri turp gibi ne boğaz agrısı ne kulak agrısı ne karın agrısı ne mide bulantısı... insan nr yapacagını şaşırıyor. Doktora gitsem ne diyecegimi bile bilmiyorum.

Günaydın herkese gece yazılanları okudum da herkesin şikayetleri aynı hemen hemen bende terden ateş basmasından çok şikayetçiyim uykudan sırılsıklam uyanıyorum,ellerim çok değil ama ayaklarım şişti birkaç gündür hiç inmiyor şişlikler artık yürürken acı vermeye başladı,seviniyordum bende sonuna geldik olmayacak sanırım diye ama yakalandım maalesef son zamanlarda neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun,minik kuzular için değer herşeye napalım katlanıcaz

Cnm gotur doktora.bizimkide oyleydi.atesi olasada olmasada atesdusurucu veriyorum hala.bu gece atesi yoktu bi .oksurmekten cigeri cikcak gibi .aynen karnimdaki neyse orda rahattir herhalde :) olur boyle buna sukur diyelim bu sene cok hastalik var evet salgin halinde

Aynenbende öyleyim acayipterliyorumbi de çalışıyorum az bi yürüsem sırılsıklamoluyorum.. Hergün duş alamıyorum haftada 3 kere anca alabiliyorum... gusül bile alırken zorlanıyorum yaaa..

İşin garibi öksürükte yok hiçbirşey yok. Sadece geceleri ateş.. bugünde olursa götürürüm artık. Sanada geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…