2016 Şubat Anneleri

ahahahacıktığımda uyanıyor evet hatta hareketlerinden hzursuz olduğunu düşünüyorum yeyince sakinleşiyor çünkü
bende bişeyler yiyeyim bari kahvaltı yapalım mutlu olalım

sıkma canını bende daha başlamadım temizliğe..buhafta yapacağım

ahahahacıktığımda uyanıyor evet hatta hareketlerinden hzursuz olduğunu düşünüyorum yeyince sakinleşiyor çünkü
bende bişeyler yiyeyim bari kahvaltı yapalım mutlu olalım
Aynen canımmm, afiyet olsun sanadaaa :))

Benimde oyle..sadece kiyafetlerini yikadim minisin utuledim..daha besigi ve camasir icin dolabi yok kizimizin..evin temizligi icin birini cagirdim ama ay sonunda ancak musait.koltuklari yikatcam halilari vericem..oglum hasta bu ara onunla mesgulum.tum.bunlarin yaninda okulda sinav yapilip okuncak e okula girilcek..

Canım ben bunu çok beğenmiştim.. Esinde begenirse alın sade ve güzel

Kizlar bende hastaliktan nasibimi alacagim sanirim bogazim aciyor dr pastil alabilirsin dedi, inşallah gribe cevirmez

Canım ev ıllakı temızlenır sen once bı cantanı tamamla da . Dolapmıs mutfakmıs ben bunları cok takmıyorum, bebek dogunca dolap ıcım duzenlı degıl tozlu dıye uzulecegımı sanmam Önemlı olan bebısın esyaları, dolabı vs. Onları bı posta temızlemıstım zaten , subat ayı ıcınde bı kere daha elden gecırırım yeter. Ama canta hazır olsun bence bır an once

Hastaneye gittiğinde ister istemez heyecan yapıyorsundur canım ondan orada yüksek çıkıyordur. Ben hamilelikten önce tansiyon hastasıydım. Durduk yere az heyecan veya panik yapsam hemen çıkıyordu. Farketmesende heyecanlanıyor olabilirsin
Teşekkür ederim. Geçenkindede götürdüm doktora. E soruyor tabi boğaz kulak falan filan hiçbirşey yok. Sadece gece ateş var diyorum ateş düşürücü veriyor 2.3 günde geçmezse gel diyor. Başka birşey demiyorlar. doktoru görnce çocuk boşuna korkup ağlıyor
Allah hepsine şifa versin.
Bende sarılamıyorum diyorum oğlum azıcık kalkta sarılayım. neyseki babalar var yapamadığımızı onlar telafi ediyor.
Doğumdan doktor sezeryan olablr dedi bütün uykularim kaçtı
Canım sezeryandan bu kadar çok korkmana gerek yok. En kendini normale endeksle ama sezeryan olduğunda abartılacak bir korku olmadığınıda bil. Sezeryan olacaksa spinal yada epidural seç. Genel anestezide kendne gelir gelmez ağrılar başlıyor. Diğerlerinde kalkıp yürüsen bile vücudunda uyuşukluk geçmediği için ağrıların çok olmuyor. 2 günde kalktım ben. Başka şeyler ile uğraştığında ağrısını hissetmiyorsun canım. Dikişden korkuyorsan büyük ihtimalle ikisindede olacak dikiş.. birinde kalkıp yürürken hissedeceksin agrıyı diğerinde otururken... Bunları çok düşünüp kafaya takarsan uyuyamazsın tabi. Gece yatarken başka şeyler hayal et. Birkaç gün-hafta sonra minişin yanında yattığını hayal et. Ona isminle seslendiğini- oyun oynadığını - emzirdiğini - bebek arabasına koyup gezdirdiğini hayal et.
Doğumu düşünme. Çünkü doğumdan sonra acıyla agrıyla uğraşacak vaktin olmayacak

Doğumdan doktor sezeryan olablr dedi bütün uykularim kaçtı
Neden korkuyorsunkı canım sezeryandan. Artık eskısı gıbı degıl dıkıs ızı cok kalmıyor, sen zaten bırsey hıssetmıyorsun amelıyatta, acıkcası ben normalden daha cok korkuyorum o yuzden dusunmuyorum hatta pek sormuyorum doktora. Benım zaten myom var ama doktor zaten zamanı gelınce soyleyecek dusunmemeye calıs bence sen de

cok saoll canimm suan iyim cok sukur tekrar baslarsa giderim persembe gunu kont var allahin izniyle vaktinde ve zamaninda gelsin insallah yavrularimiz bunlar yalanci sancidir ins

Gunaydin kizlar :) uykusuzluktan bayilacagim galiba artik bari kalkiyim temizligimi yapayim :) benim kiz pekmeze bayiliyor masallah kan hapi midemi bozdugu icin icmiyorun onun yerine pekmez yiyorum hatta iciyorum oyle cosuyor ki pekmezden sonra kan olsun yavruma :)
O korkular bazen bende de oluyor ya dogumu hic aklima getirmiyorum ben

bende senin gibiyim canım, bir hafta var aramızda.. aciliyetten bir çanta atayım kenara diyorum. en önemlisi o. gerisi detay şimdilik. ama çalışmaya devam ediyorum napiyim. evde boş oturup da yapmıyor değilim.
evimi, mutfağımı her ihtimale karşı derli toplu tutmaya çalışıyorum, acil bşy olur filan diye.
detaylı temizlik yapmadık daha.
sağlıkla sıhhatle gelsin de bebeklerimiz diğerlerine fazla takılma bence

Benim derdm acı deglde ben kan görünce bile bayilcak duruma geliyorm o yzden genel anestezi dusunmstm

evet, bebek odası sade duru detaysız olmalı bence. haklısın gerçekten çok hantallar bebek için. onu al sonra da atamıyorsun. nasip olursa 2.bebeğe de kullan filan. gereksiz bence.

allah nasip ederse inş. 3-4 yaşından sonra böyle arabalı renkli cıvıl cıvıl bir oda yapmak daha mantıklı çocuklar için

benim gibi de düşünenler varmış

Ameliyat olcam soncta canım o yzden bu kadar korku

Suan duzenli dogum sancilari var adalat hap vrrdi gunde 4 tane.En azindan 3 gun dursun ciger gelistirici etki etsin diyorlar.Aksam baska bir dr bakti o daha olumlu konustu 6 cm acilmayla 4 hafta duran hastam vardi dedi.
Durur insallah canim. En azindan dedigin.gibi igneler etki edene kadar durur. Ben bazen dusunuyorum zamanini beklesin diye dua ederken, diyorum ki belji de hayirli olan erken dogmasidir. Bilemeyiz ki. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…