2016 Şubat Anneleri

İşin garibi öksürükte yok hiçbirşey yok. Sadece geceleri ateş.. bugünde olursa götürürüm artık. Sanada geçmiş olsun canım.
Canim Allah sifa versin kuzuna. Gecmis olsu. Benim yegrnim dr gunlerdir hssta. Salgin sanirim

Euthyrox 25 mcg canım. Sabah bir tane ac karına.. Ondan önce 2-3 saat kadar başka bir ilac kullanmayacağıim. Günlük 5 ilacim oldu içilmesi gereken
hamileliğimin başından beri euthyrox kullanıyorum canım 25 ile başladık 50 ye çıktı, şuan 75 kullanıyorum. TSH 2.5 in altına düşmeli kan tahlili ile ara ara kontrol et canım.
benimki de aynı, çok sert vuruyor özellikle akşamları sürekli hareket halinde
Günaydın . tatil ve erken kalktim gece bacağıma öyle bir kramp girdi ki ne olduğunu şaşırdım ;( canim çok yandı. Magnezyum kullanmayı bırakmıştin. Hemen yeniden baslayacagim.
doktorum 36dan sonra magnezyumu bırak dedi. Sanırım kasılmaların yavaş yavaş başlaması gerekiyor onu engellemesin diye. 3 tane hapım kaldı bitince başka almıycam.

sıkma canını bende daha başlamadım temizliğe..buhafta yapacağım

Evet oylede hep bu hafta diyorum ben biseyler cikiyo umarim bu hafta yapariz:)

Ooo cnm seninde isin zormus ama dolap yatak geldigi zaman bi silip hemen yerlestirirsin.. Senin abiden yatak yokmu bizim ki abinin besiginde yatacak:) abiye oda bebege abinin besigi yaptik

Aslinda dogru en onemlisi canta.Ben de istiyorum ki heryer piril piril duzelli olsun bebis gelince onla cook daha ilgileneyim ee bide buyuk oglum var..temizlik klasik supur sil olur detayli yi bitirebilsem Ivir zivir la ugrasmam..

Ben ilk bebegimde calisiyodum sonlar a dogru isten cikmistim inan daha duzenliydim ne yapacaklarim belliydi simdi evdeyim bu hafta obur hafta die die ertelendi.. biraz detayciyim heryer duzgun olursa dogum sonrasi daha rahat ederim.. Ilk i zaten 39+6 normal dogmustu cok iyi olmustu:) bunda daha cok kasilma agri var ondan korkuyorum

gecmis olsun cnm, kiyamam sana
anne olmak yurekte hep bir sizi tasimak diyordu arkadaslarim. daha dogmadan ikincisi ilki icin o sizi seni nasilda uzuyor.
annelerin hakki odenmez. anne olunca anliyor insan
cnm o besigin aynisindan bi annemiz de vardi. kim oldugunu hatirlamiyorum ama bence şik
dosegi, nevresimi , yan yastiklarini da koyunca super olacaktir.
benim oglana park yatak aldik. benim hayalim 3 yasina kadar orada yatirip, sonra kendi mobilya takimini kendisinin secmesini saglamak. simdi ben ucakli yapsam, belki o arabali isticek ya da baska model.
bakalim planlarimi uygulayabilecek miyim
Benim derdm acı deglde ben kan görünce bile bayilcak duruma geliyorm o yzden genel anestezi dusunmstm
cnm uzerinde ortu olacak kan gormeyeceksin o anda
sonrasinda kanaman olcak her iki dogumda da. mecbur goreceksin o zaman

firkan evet iyi ki babalari oynuyolar.. evde surekli bi mac haliii:) digerleride gelince ne yapacagiz acaba:)

Ayy kızlar şimdi kuaförden geldim 6yıldır hep ağda yaptıran insanım ama bugünkü gibi acı çektiğimi hiç bilmiyorum sanki ilk yaptırışım valla bebeğim son haftaya kadar doğmasa bile bidaha doğum öncesi gidebiliceğimi sanmıyorum ağlıcaktım nerdeyse

Canım ben mobilya aldım. Alırken odanın küçüklüğünü göz önüne almıştım. Meğer oda daha da ufakmış :)
Aynı odada eskiden iki kişilik baza ve üç kapılı dolap ve kurutma makinam vardı. Şimdi büyümeyen sallanan beşik, üç kapılı dolap ve şifonyer var. Eee gene ferah ferah değil. Güya baza küçültüyordu odayı :)
Bende ikea beşiği almayı istiyordum ama sallanan olsun bebekler sallanmak ister vs dedikleri için ikna oldum ve sallanan aldım :/ iyiki büyüyenlerden almamışım :)

Gereksiz yere yer kaplıyor kesinlike.
İlerde Sabitlemeyidüşünüyruz İnşallah üç dört yaşına kadar kullanabilir.

Bu arada telefon veya tabletlere uygulama var, magic plan csi diye bir uygulama.
Odanın fotosunu çekip odanın krokisini çizmiştim ve yatağı falan ona göre yerleştirmiştim

bogazim da bir gicik. kesik kesik oksuruk. bas agrisi. halsizlik hat safha da zaten
hasta mi oluyorum ne
o kadar esirgedim kendimi ama gelen giden gripli. sariliyorlar opuyorlar. demiyorlar kadincagiz hamile bugun yarin dogurcak yaklasmayalim. yokk
ben mi cok incelik bekliyorum insanlardan, anlamiyorum

carsamba gunude ben agdadaydim. hep agda yaptiririm ama bu sefer felaketti.
agladim resmen. ikigun sizisi gecmedi.
bence aci esigimiz dusmus olabilir

Aksamustu bıraz tuzlu bır peynır yemıstım ama hemencecık etkı edıyormusmukı Ayak parmaklarım bıle dombılı dombılı

Bence ediyor canım. Tansiyon aletini hastaneye giderken yanında götürsene bi
Belki aralarında fark olabilir. Ateş ölçerler de farklı olabiliyor ya en azından denemiş aradaki farkı görmüş olursun

firkan çok geçmiş olsun. Belki içten bir enfeksiyon vardır. İhmal etme. Kendini de yetemiyorum çocuğuma diye düşünüp üzme. Çok da güzel annelik yaptığına inanıyorum. Bilinçli ve ilgili bir insan olduğunu konuşmalarından belli ediyorsun.
O yüzden üzme kendini :*

Bilmiyorum canım dediğin gibi acı eşiğimiz düştü yada vajina dahada hassaslaştı bide benim iç kısımda vajinal varise benzettiğim damarlanmalar oldu cuma doktor kontrolüm var sorucam bakalım hazır açmışken çatıyada baksa ne harika olur zira bidaha doğurmadan ağda yaptıramıcam tüy dökücü faln anca

Sooonnn 16 güüüünnn :) heyecanım tavan yapmaya başladı kızlar son 2 haftam nerdeyse :) size bi sorum var. Bebişlerinizi hastaneden gelince yıkayacak mısınız yoksa göbek bağı düşene kadar bekleyecek misiniz???

Kızlar merhaba. Ağda ya geldim... Tirsiyorummm.. Hep yaptırıyorum amaa :)) ne bileyim işte :)

Ben beklemek isterdim amaaaaa bizimkiler ikinci günü yıkarlar kesin.
Bebeği gün aşırı yıkama taraftarı bizimkiler. Bebek bir yıkandıkça bir de uyudukça büyür derler :)
Zaten arkadaşımdan da aldığım bilgiye göre yıkanınca çok rahatlıyormuş gaz çıkarımı konusjnda rahat ediyormuş mis gibi de uyuyormuş :)
Bu fırsat kaçmaz

Bende izne ciktigimdan beri temizlik işleriyle ugrasiyorum annem yakin degil eşim yardimci oluyor ama yinede illa kendim yapicam. Kayinvalidem yakin ama gelmiyor aslında aramiz iyi ama yinede bi mesafe var. Benim annem cok anactir tanimasa bile gider yardım eder ama kv oyle bi durum yok. Neyse yatakodasi mutfak bebegin kiyafetleri bitti. Bi benim cantam kaldi o da gecelikler utulenecek buna da şükür. Cok kafaya takmistim ama çoğu bitti. Hergün çamaşır makinesi çalışıyor bu ara yataklar örtüleri falan yıkıyorum. Darısı başınıza ama yakininizda biri varsa korkmayın hallolur kisa zamanda

Bizim de annemler hemen yıkama taraftarı ama sağlık ocağındaki ebem göbeği düşmeden yıkama diyo yıkıycaz gibi duruyo şimdilik bakalım :))

aynı durum bende de var canım saçlarım bile sırılsıklam oluyor.inan yazlık pijamalari mı giyiyorum şu an ama gene aynı
o terler yüzünden çok hastayım.kırılıyorum.burnum silmekten yara oldu.halbuki her seferinde Kalkıp değiştirdim üstümü ama ne fayda ki yatak bile üstüne su dökülmüş gibi oluyor.

Ben bebeği yılama kısmını doktoruma sorucam, şimdilik o ne derse o :)

Merhaba hanimlar. Depend hasta kulodu alicam burda bi markette gordum ancak ped seklinde gibi geldi bana. Depend alan arkadaslar ambalajinin fotosunu atabilir misiniz? Tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…