- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Canim Allah sifa versin kuzuna. Gecmis olsu. Benim yegrnim dr gunlerdir hssta. Salgin sanirimİşin garibi öksürükte yokhiçbirşey yok. Sadece geceleri ateş.. bugünde olursa götürürüm artık. Sanada geçmiş olsun canım.
hamileliğimin başından beri euthyrox kullanıyorum canım 25 ile başladık 50 ye çıktı, şuan 75 kullanıyorum. TSH 2.5 in altına düşmeli kan tahlili ile ara ara kontrol et canım.Euthyrox 25 mcg canım. Sabah bir tane ac karına.. Ondan önce 2-3 saat kadar başka bir ilac kullanmayacağıim. Günlük 5 ilacim oldu içilmesi gereken
benimki de aynı, çok sert vuruyor özellikle akşamları sürekli hareket halindeKızlar birşey diyicem bebek artık çok daha hareketli ve canımı acıtıyor.. Hani hareket alanı daralıyordu???
Bugün iki defa canım fena yandı birinde sinirime denk geldi kolum çekildi diğerinde ise kaburgam ve iç organlarıma denk geldi sanırım yada rahim duvarımdı ağrıyan kısım :/ Yatıcam bakalım daha neler yapıcak, korkuyorum :/
doktorum 36dan sonra magnezyumu bırak dedi. Sanırım kasılmaların yavaş yavaş başlaması gerekiyor onu engellemesin diye. 3 tane hapım kaldı bitince başka almıycam.Günaydın . tatil ve erken kalktimgece bacağıma öyle bir kramp girdi ki ne olduğunu şaşırdım ;( canim çok yandı. Magnezyum kullanmayı bırakmıştin. Hemen yeniden baslayacagim.
sıkma canını bende daha başlamadım temizliğe..buhafta yapacağım
Benimde oyle..sadece kiyafetlerini yikadim minisin utuledim..daha besigi ve camasir icin dolabi yok kizimizin..evin temizligi icin birini cagirdim ama ay sonunda ancak musait.koltuklari yikatcam halilari vericem..oglum hasta bu ara onunla mesgulum.tum.bunlarin yaninda okulda sinav yapilip okuncak e okula girilcek..
Canım ev ıllakı temızlenır sen once bı cantanı tamamla da . Dolapmıs mutfakmıs ben bunları cok takmıyorum, bebek dogunca dolap ıcım duzenlı degıl tozlu dıye uzulecegımı sanmamÖnemlı olan bebısın esyaları, dolabı vs. Onları bı posta temızlemıstım zaten , subat ayı ıcınde bı kere daha elden gecırırım yeter. Ama canta hazır olsun bence bır an once
bende senin gibiyim canım, bir hafta var aramızda.. aciliyetten bir çanta atayım kenara diyorum. en önemlisi o. gerisi detay şimdilik. ama çalışmaya devam ediyorum napiyim. evde boş oturup da yapmıyor değilim.
evimi, mutfağımı her ihtimale karşı derli toplu tutmaya çalışıyorum, acil bşy olur filan diye.
detaylı temizlik yapmadık daha.
sağlıkla sıhhatle gelsin de bebeklerimiz diğerlerine fazla takılma bence
gecmis olsun cnm, kiyamam sanaGünaydınAllahım hiçbir çocuğa hastalık ateş vermesin. Bu ağrılardan dolayı uyuyamadığım geceler bile normal geliyor.
Çocuğumun ateşini düşürmek için başında beklerken bile zorlanıyorum. Eğilip bükülemiyorsun alnını öpüp sevemiyorsun. Daha doğmadan ilk çocuğunu ihmal etmeye başladığını düşünüyorsun.off uykusuzluk başağrısı tepemde.. fena vicdan yaptım. Bu seneki hastalıklarda bir garip 1.5 ay öncede böyle olmuştu. sadece ateş var oda geceleri. Başka hiçbirşeyi yok gündüzleri turp gibi ne boğaz agrısı ne kulak agrısı ne karın agrısı ne mide bulantısı... insan nr yapacagını şaşırıyor. Doktora gitsem ne diyecegimi bile bilmiyorum.
cnm o besigin aynisindan bi annemiz de vardi. kim oldugunu hatirlamiyorum ama bence şikbende senin gibiyim canım, bir hafta var aramızda.. aciliyetten bir çanta atayım kenara diyorum. en önemlisi o. gerisi detay şimdilik. ama çalışmaya devam ediyorum napiyim. evde boş oturup da yapmıyor değilim.
evimi, mutfağımı her ihtimale karşı derli toplu tutmaya çalışıyorum, acil bşy olur filan diye.
cnm uzerinde ortu olacak kan gormeyeceksin o andaBenim derdm acı deglde ben kan görünce bile bayilcak duruma geliyorm o yzden genel anestezi dusunmstm
Canım ben mobilya aldım. Alırken odanın küçüklüğünü göz önüne almıştım. Meğer oda daha da ufakmış :)kızlar günaydın hepinize mutlu haftasonları...
bşy danışacağım. ikea da ki karyola sade ve bebek için ideal geliyor gözüme.
büyüyen beşikler (yatak olanlar) çok detaylı, hantal ve iri duruyor.
bebek karyola da çok yatmıyor filan diyolar. beşik öneriyolar. zaten anne yanı beşiğimizi yaptık.
sizce büyüyen beşikler nasıl? odamız biraz ufakça. çok boğmak istemiyorum.
siz nasıl tercih ettiniz? neyi baz aldınız mobilyasını alırken.
(ikea karyola modelini ekledim bilmeyenler için. 280tl. nevresimiyle filan süsleyince hoş olur.)
Ayy kızlar şimdi kuaförden geldim 6yıldır hep ağda yaptıran insanım ama bugünkü gibi acı çektiğimi hiç bilmiyorum sanki ilk yaptırışım valla bebeğim son haftaya kadar doğmasa bile bidaha doğum öncesi gidebiliceğimi sanmıyorum ağlıcaktım nerdeyse
Aksamustu bıraz tuzlu bır peynır yemıstım ama hemencecık etkı edıyormusmukıAyak parmaklarım bıle dombılı dombılı
Su konusunda sıkıntı yok canım ben normalde de cok ıcerım, ben de dun tuzlu peynır yedım demekkı hemen etkı etmıs. Benım kafama takılan hastanede yuksek cıkıyor evde dusuk ama tansıyopn aletım de ıyı yanı yanlıs olcuyor desem zor bı ıhtımal cunku arka arkaya olcunce farklı degerler vermıyor
Bilmiyorum canım dediğin gibi acı eşiğimiz düştü yada vajina dahada hassaslaştı bide benim iç kısımda vajinal varise benzettiğim damarlanmalar oldu cuma doktor kontrolüm var sorucam bakalım hazır açmışken çatıyada baksa ne harika olurbogazim da bir gicik. kesik kesik oksuruk. bas agrisi. halsizlik hat safha da zaten
hasta mi oluyorum ne
o kadar esirgedim kendimi ama gelen giden gripli. sariliyorlar opuyorlar. demiyorlar kadincagiz hamile bugun yarin dogurcak yaklasmayalim. yokk
ben mi cok incelik bekliyorum insanlardan, anlamiyorum
carsamba gunude ben agdadaydim. hep agda yaptiririm ama bu sefer felaketti.
agladim resmen. ikigun sizisi gecmedi.
bence aci esigimiz dusmus olabilir
Ben beklemek isterdim amaaaaa bizimkiler ikinci günü yıkarlar kesin.Sooonnn 16 güüüünnn :) heyecanım tavan yapmaya başladı kızlar son 2 haftam nerdeyse :) size bi sorum var. Bebişlerinizi hastaneden gelince yıkayacak mısınız yoksa göbek bağı düşene kadar bekleyecek misiniz???
bende senin gibiyim canım, bir hafta var aramızda.. aciliyetten bir çanta atayım kenara diyorum. en önemlisi o. gerisi detay şimdilik. ama çalışmaya devam ediyorum napiyim. evde boş oturup da yapmıyor değilim.
Bizim de annemler hemen yıkama taraftarı ama sağlık ocağındaki ebem göbeği düşmeden yıkama diyo yıkıycaz gibi duruyo şimdilik bakalım :))Ben beklemek isterdim amaaaaa bizimkiler ikinci günü yıkarlar kesin.
Bebeği gün aşırı yıkama taraftarı bizimkiler. Bebek bir yıkandıkça bir de uyudukça büyür derler :)
Zaten arkadaşımdan da aldığım bilgiye göre yıkanınca çok rahatlıyormuş gaz çıkarımı konusjnda rahat ediyormuş mis gibi de uyuyormuş :)
Bu fırsat kaçmaz
aynı durum bende de var canım saçlarım bile sırılsıklam oluyor.inan yazlık pijamalari mı giyiyorum şu an ama gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?