2016 Şubat Anneleri

Tiroit sorunu olan kimdi? Aşırı terleme troitle de ilişkilendirilebilir... Ki zaten hormonlarımız dengesiz asıl sebebi hamilelik de :) e kan hacmi artıyor vücutta yağ depoları da artıyor

benim 200 küsür tl ye aldığım zıbın takımında aynı söyle karşılaştım yıkadım utulemeye basladım yok eksik alt yok evi 5 tur döndüm makineye felan baktım yok yok eşime felan soruyorum... Sonra internette baktım gerçekten yok muş altı bir daha saldırdım sinir oldum bide.. Eşime söyleniyorum bide alt alacam şöyle böyle diye baktım eldiven de yok... Güya hastane cıkısı ve kazık eşim hala beni rahatlatmaya calısıyor yeri güzel ama die.... Neyse bak yine sinirlendim

Bu arada geceden bu saate kdar uyuyan benim kendimi cok tuhaf hissediyorum... Şimdi yiyecek Bişeyler hazırlayayım hiç bişey de yemedim doğal olarak eşim geldi hala yataktayım bi boyda kabus görüyorum

Benimkininde hastane çıkışı alt üst tam ama tulumu 1yaşa göre
Geri yollayackatım ama eşinin dediği gibi yeri çok güzel diye kıyamadım. Nasılsa halası bir 10lu aldı. Bende bi beşli almıştım dursun dedim
Sünnet olunca hastane çıkışı olarak o tulumu giydiririem

Olurda adet kanaması gbi olur heralde normal dogm kadar kanama olmaz

Hanimlar doktordan geldim.2220gram olmus. kilon ve tuz sekere dikkat et dedi. Demir hapina devam dedi. korkumdan dogumla ilgili birsey sormadim ama cikista iki hafta sonrasi icin randevu alirken gorevli bayana sordum. Sizinki sezeryan 16subatta alir doktor dedi. 38. haftada aliyor dedi. Bana guzel bir oda soyledi saolsun kiz gittim rezervasyon yaptirdim o odaya. 1 subatta izne ayrilcaktim sadece 2hafta evdeyim yani.

Bu arada bebegim ayni babasi.Doktor bile dedi tipatip babasi diye.Biz tip olarak cok farkliyiz ben kemerli burun biraz uzun yuzum onun hokka minnak burun yuvarlak yuz

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 118
Evet canım öyle
Maşallah minnoşa tombik yanaklarını ısırırım onun evet sezeryan için 38 diyor benim doktorumda.. 3 haftam kaldı bakalım hayırlısı

Kızlarr , özellikle de sezeryan tarihi olanlar nasıl bi duygu bebeğine kavușacağın günü bilmek? :) mesela ben nasip olursa normal doğum istiyorum ya ne zaman kavuşacağmı bilmiyorum. Sürpriz olacak. Ama siz biliyorsunuz bu nasıl bi duyguu

Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?

Daha öğrenemedimki normal de bugun dr A gidecektik tarih alacaktık saçma nöbet yüzünden haftaya kaldı tosbik ne alemde merak ediyorum valla :/

Ay kuzum senimi korkutuyolarr.. Hollandada normal doğum yapıp ertesi günü karnaval kutlamalarına katılırlar, Kışın ayazında hemde.. İki kan gelicek diye ondanmı korkucaz, sezeryan sanıldığının aksine temizlenmesi daha uzun sürüyor, göbek kolay kokay küçülmüyor.. Sen üç gün ağrı çekerken sezeryanlı bir ayı buluyor, kaslı bölgedeki dikişler kolay iyileşmez.. Ben ameliyat oldumda biliyorum bikini bölgesinde 5cmlik dikişim vardı 3 hafta ağrım sancım geçmedi, sonra azalarak bitti .. En kolay normal doğumla toparlanılır.. Net.

Evet canım öyle

Maşallah minnoşa tombik yanaklarını ısırırım onun evet sezeryan için 38 diyor benim doktorumda.. 3 haftam kaldı bakalım hayırlısı
bana daha bisey demedi ama bi ke sordugumda myom olunca genelde sezeryan yapiyoruz demisti,gorevli kiz da oyle diyince anladim ben de

Ay bu arada tüm işimi bitirdim, bir tek banyo kaldı, eşim gelsin o yapsın artık pilim bitti yani... Pffff Bir kahve yapiyim ben kendime en iyisi..

Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?
Ay bende isim bulamadim cok gerginim

Benim tosbik te isimsiz kaldı daha doğrusu ben isim bulamadım dede adı olan yaşarın yanına... Babamız mirza yı pek bi sevdi öyle kalacak heralde yaşar mirza şahin

Ben hep tek kısa öz isterdim... Kısmet değilmiş öyle olduğu için heralde ikinci isimde bulamadım :/

Ben zorla sezeryan tarihi aldım 12sinde alırız dedi dr um sonra da keh keh güldü sen o zamana kadar normal yapacaksın bence diye :) bende artık normal yapacağıma inanmaya başladım

Bende normal istyrm ama olmicak canım bu gidisle bebegn kafası yukarda sezeryandan korkuyorum ben normalden deglde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…