Bende okumuştum daha önce de dedim tüm memelilerde olan biseymis yuva yapma içgüdüsü artarmış genelde..Herkesi temizlik telaşı sarmış. Bi yerde okumustum so günler hamile kadinlar sürekli temizlik düşünür diye. Dogruymus
Tiroit sorunu olan kimdi? Aşırı terleme troitle de ilişkilendirilebilir... Ki zaten hormonlarımız dengesiz asıl sebebi hamilelik de :) e kan hacmi artıyor vücutta yağ depoları da artıyorBilmiyorum ki canım...iki aydır böyle arttı...hatta otururken avuçlarım bile terliyor hele akşamları.herhalde uykumda soğudu sırtım sürekli.sormadım,doktorum soru cevap olayını sevmiyor pek :) asıl sorundan çıkıyor olay boyut Değiştiriyor.pes ettik o konuda :)
benim 200 küsür tl ye aldığım zıbın takımında aynı söyle karşılaştım2 tane hastane çıkışı aldım birinde alt patikli pantolon yok diğerinde tek parça tulum vayy arkadaş nasıl incelerken farketmedim inanamıyorum kendime birine alt aldım ayrı birine de tulum ama birebir tutmadı renk sinir oldum
Benimkininde hastane çıkışı alt üst tam ama tulumu 1yaşa görebenim 200 küsür tl ye aldığım zıbın takımında aynı söyle karşılaştımyıkadım utulemeye basladım yok eksik alt yok evi 5 tur döndüm makineye felan baktım yok yok eşime felan soruyorum... Sonra internette baktım gerçekten yok muş altı bir daha saldırdım sinir oldum bide.. Eşime söyleniyorum bide alt alacam şöyle böyle diye baktım eldiven de yok... Güya hastane cıkısı ve kazık eşim hala beni rahatlatmaya calısıyor yeri güzel ama die.... Neyse bak yine sinirlendim
Olurda adet kanaması gbi olur heralde normal dogm kadar kanama olmazoluyor canım rahimdeki kan öyle hemen bitermi damla damla devam edecek 40 güne kadar sürebiliyor. Sadece sezeryanda biraz daha içini temizledikleri için çok aşırı bir kanama olmuyor. Normal doğumda ilk gün daha şiddetli kanaman oluyor canım
Evet canım öyleOlurda adet kanaması gbi olur heralde normal dogm kadar kanama olmaz
Maşallah minnoşaHanimlar doktordan geldim.2220gram olmus. kilon ve tuz sekere dikkat et dedi. Demir hapina devam dedi. korkumdan dogumla ilgili birsey sormadim ama cikista iki hafta sonrasi icin randevu alirken gorevli bayana sordum. Sizinki sezeryan 16subatta alir doktor dedi. 38. haftada aliyor dedi. Bana guzel bir oda soyledi saolsun kiz gittim rezervasyon yaptirdim o odaya. 1 subatta izne ayrilcaktim sadece 2hafta evdeyim yani.
Bu arada bebegim ayni babasi.Doktor bile dedi tipatip babasi diye.Biz tip olarak cok farkliyiz ben kemerli burun biraz uzun yuzum onun hokka minnak burun yuvarlak yuz
Daha öğrenemedimkiKızlarr , özellikle de sezeryan tarihi olanlar nasıl bi duygu bebeğine kavușacağın günü bilmek? :) mesela ben nasip olursa normal doğum istiyorum ya ne zaman kavuşacağmı bilmiyorum. Sürpriz olacak. Ama siz biliyorsunuz bu nasıl bi duyguu
Ay kuzum senimi korkutuyolarr.. Hollandada normal doğum yapıp ertesi günü karnaval kutlamalarına katılırlar, Kışın ayazında hemde.. İki kan gelicek diye ondanmı korkucaz, sezeryan sanıldığının aksine temizlenmesi daha uzun sürüyor, göbek kolay kokay küçülmüyor.. Sen üç gün ağrı çekerken sezeryanlı bir ayı buluyor, kaslı bölgedeki dikişler kolay iyileşmez.. Ben ameliyat oldumda biliyorum bikini bölgesinde 5cmlik dikişim vardı 3 hafta ağrım sancım geçmedi, sonra azalarak bitti .. En kolay normal doğumla toparlanılır.. Net.Olurda adet kanaması gbi olur heralde normal dogm kadar kanama olmaz
bana daha bisey demedi ama bi ke sordugumda myom olunca genelde sezeryan yapiyoruz demisti,gorevli kiz da oyle diyince anladim ben deEvet canım öyle
Maşallah minnoşatombik yanaklarını ısırırım onun evet sezeryan için 38 diyor benim doktorumda.. 3 haftam kaldı bakalım hayırlısı
Ay bende isim bulamadim cok gerginimKızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?
Of erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiAy bende isim bulamadim cok gerginim
38dolunca aliyorlarmis genelde canimDaha öğrenemedimkinormal de bugun dr A gidecektik tarih alacaktık saçma nöbet yüzünden haftaya kaldı tosbik ne alemde merak ediyorum valla :/
Ben zorla sezeryan tarihi aldım 12sinde alırız dedi dr um sonra da keh keh güldü sen o zamana kadar normal yapacaksın bence diye :) bende artık normal yapacağıma inanmaya başladımKızlarr , özellikle de sezeryan tarihi olanlar nasıl bi duygu bebeğine kavușacağın günü bilmek? :) mesela ben nasip olursa normal doğum istiyorum ya ne zaman kavuşacağmı bilmiyorum. Sürpriz olacak. Ama siz biliyorsunuz bu nasıl bi duyguu
Bende normal istyrm ama olmicak canım bu gidisle bebegn kafası yukarda sezeryandan korkuyorum ben normalden degldeAy kuzum senimi korkutuyolarr.. Hollandada normal doğum yapıp ertesi günü karnaval kutlamalarına katılırlar, Kışın ayazında hemde.. İki kan gelicek diye ondanmı korkucaz, sezeryan sanıldığının aksine temizlenmesi daha uzun sürüyor, göbek kolay kokay küçülmüyor.. Sen üç gün ağrı çekerken sezeryanlı bir ayı buluyor, kaslı bölgedeki dikişler kolay iyileşmez.. Ben ameliyat oldumda biliyorum bikini bölgesinde 5cmlik dikişim vardı 3 hafta ağrım sancım geçmedi, sonra azalarak bitti .. En kolay normal doğumla toparlanılır.. Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?