Allah Allah, dusukmuste tansiyonun. benim yukseldiginde o belirtileri yasiyordum.Canım ölctüm 10/5
Himm anladım cnm inşallah döner var daha ya bekle bakalım. .Çarşamba gttm Canm halada kafası yukarda zaten hissediyorum ben karnimin altı bomboş ustte kafası elimi koyunca belli oluyo
Dusundumde senle biz cok iyi arkadas olabiliriz, bana yardim edersin bende sana kekler borekler ikram edebilirimm :))) Masallah sende ki enerji bende yok maalesef, Ben aksam yemegini yaptim oturma odasini sildim, supurge makinem suan kendi supuruyor.. Ve banyoya sonrada mutfaga dalicam, dunden temizlemistim mutfagi fazla isi yok sadece bugunki daginiklik.. En sonda yatak odasi ve odalari gezicem.. Hafta ici camasirlari halletmistim onlari katlarsam tamamdir
Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?
Canim daha donebilir, ama donmezse tabi ki de yapicak birsey yok..Bende normal istyrm ama olmicak canım bu gidisle bebegn kafası yukarda sezeryandan korkuyorum ben normalden deglde
Eksık mı cıktı canım yoksa normaldede mı yok . Sadece ustten olusan hastane cıkısı duymamıstım hıc. Ben de karaca marka aldım 14 parca dıye gecıyor, 2 alt, 1 tulum, 1 cıtcıtlı badı, 1 ıc 1 dıs zıbın, sapka, eldıven ve agız bezıvar. 140tlye almıstım. Gercı kuması ınce oldugu ıcın ılk dogdugunda gıydırmek ıcın daha kalın kumastan bısey koydum hemsırelere vermeye ama sımdı dusununce ıyı fıyata almısım .Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/
Ne biliyim dönmeye pek niyetli degl gbiHimm anladım cnm inşallah döner var daha ya bekle bakalım. .
Ayyy Allah sabır versinKızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
Öyle canım ama rüyamda hep sezeryan olduğumu goruyodum zaten içime de doğmuştu ne kadar istemesemde olcak sağlıkla geldnCanim daha donebilir, ama donmezse tabi ki de yapicak birsey yok..
Ama daha donme ıhtımalı var bence bosubosuna kendınızı korkutuyosunuz. Ben de normalde cok korkak bırıyımdır ama hıc dusunmuyorum neler yasayacagımı. Yasayıp gorelım dıyorum:) Ben de myom da var ve myom olunca sezeryanla alabılıyolar duruma gore, bıraz da rısklı bır durum cunku ektra kanama olabılıyormus, kanım da 0RH(-). Umarım normal dogum yaparsın ama sımdıden dusunme bunlarıÇarşamba gttm Canm halada kafası yukarda zaten hissediyorum ben karnimin altı bomboş ustte kafası elimi koyunca belli oluyo
Anlamadigim altsiz takım nasıl yapmışlar.hastane çıkışı birde adı dusunsene.çıkmayacak çocuk hastaneden.bi tanede altyapı dimi işte....Ne diyeceksin bir tane ucuzlardn al madem cnm..40-50 liralık olanlardan.ben 3 hastane çıkışı aldım 150 lira tuttu.napayım..çocuğun giydiği haram yediği helal derler..Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/
Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?
Yaa sezeryani hiç sorma cnm bende izledim iyi sok gecirdm buraya yazdım saldırıya gectiler burda bana..Halbuki ben kötü niyetle demedim.Yok yere operasyon geçirmesinler diye dedim.Bence sende konuyu kapat sana da saldırılar. ..Ne biliyim dönmeye pek niyetli degl gbiay eşim sezeryani izledi smdi merak etti çok kötü diyo acidi heralde bana
Ben eksik mi diye düşünüp evi makinayı didik didik ettikten sonra internete baktım ordada olmadığını gördüm eldiven de yok... Bu arada simdi foto eklemek için nette actım ve artık tekrar kabusum oldu benim indirimli 229 A aldığım takım ve şimdiki fiyatıEksık mı cıktı canım yoksa normaldede mı yok . Sadece ustten olusan hastane cıkısı duymamıstım hıc. Ben de karaca marka aldım 14 parca dıye gecıyor, 2 alt, 1 tulum, 1 cıtcıtlı badı, 1 ıc 1 dıs zıbın, sapka, eldıven ve agız bezıvar. 140tlye almıstım. Gercı kuması ınce oldugu ıcın ılk dogdugunda gıydırmek ıcın daha kalın kumastan bısey koydum hemsırelere vermeye ama sımdı dusununce ıyı fıyata almısım .
Bende çok korkagm sanırımAma daha donme ıhtımalı var bence bosubosuna kendınızı korkutuyosunuz. Ben de normalde cok korkak bırıyımdır ama hıc dusunmuyorum neler yasayacagımı. Yasayıp gorelım dıyorum:) Ben de myom da var ve myom olunca sezeryanla alabılıyolar duruma gore, bıraz da rısklı bır durum cunku ektra kanama olabılıyormus, kanım da 0RH(-). Umarım normal dogum yaparsın ama sımdıden dusunme bunları
Aa neden öyle yaptılarYaa sezeryani hiç sorma cnm bende izledim iyi sok gecirdm buraya yazdım saldırıya gectiler burda bana..Halbuki ben kötü niyetle demedim.Yok yere operasyon geçirmesinler diye dedim.Bence sende konuyu kapat sana da saldırılar. ..
Cnm anne olacağız artik hicbirseyden korkacak durumda olmamalıyz.2.plana düştük artik.Evlatlar için tüm zorluklara göğüs germece bundan sonra...Bizim devrimi kapandı.Anneleri mızı bi düşünBende çok korkagm sanırımbu korkaklıkla çocuk dogrcaz günler azaldıkça korkuyo insan
Figen temelli ye gidiyorum canım.Sen?
Senin durumun keyfi degil, bende ayni seyi yapardim.. Bebegi ve kendini riske atamazsin.. Hersey iyi olucak onlar bir dunyaya gelsinlerrÖyle canım ama rüyamda hep sezeryan olduğumu goruyodum zaten içime de doğmuştu ne kadar istemesemde olcak sağlıkla geldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?