2016 Şubat Anneleri

ya ayaklarimin sisligi neden gecmiyor
ayakta kalmiyorum, ayaklarimi yuksekte tutuyorum, tuzlu tuketmiyorum, suyu bol iciyorum... ama yok , hala ayaklarim tombik tombik ve aciyor kimildatinca

Canım ölctüm 10/5
Allah Allah, dusukmuste tansiyonun. benim yukseldiginde o belirtileri yasiyordum.
grip falan mi oluyorsun cnm? gecmezse dra git bence

Elbette olabiliriz, keşke yaşadığımız yerler yakın olsaydı ama değil bence sen de kendini küçümseme, sen de epey iş yapmışsın, daha nolsun, hem sen benden 2 hafta öndesin, bakalım ben 2 hafta sonra senin gibi olabilecek miyim, hayırlısı... ALLAH şu son düzlükte hepimizin yardımcısı olsun canım

Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?

Canım dürüst olmak gerekirse soyadınla düşününce hakikaten Gökalp daha iyi

Sonunda kocamın savsaklamalarina rağmen hastahanemi sectim. simdi sira çocuk doktorunu secmekte.

Ankaradaki bayanlar çocuk doktoru ve hastahane belirlediniz mi

Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/
Eksık mı cıktı canım yoksa normaldede mı yok . Sadece ustten olusan hastane cıkısı duymamıstım hıc. Ben de karaca marka aldım 14 parca dıye gecıyor, 2 alt, 1 tulum, 1 cıtcıtlı badı, 1 ıc 1 dıs zıbın, sapka, eldıven ve agız bezıvar. 140tlye almıstım. Gercı kuması ınce oldugu ıcın ılk dogdugunda gıydırmek ıcın daha kalın kumastan bısey koydum hemsırelere vermeye ama sımdı dusununce ıyı fıyata almısım .

Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
Ayyy Allah sabır versin migren mi ? Canım yapacak birşey yok ki...sessiz ve karanlık bir odada dinlen uyumaya çalış.sabaha inşallah geçmiş olur.

Çarşamba gttm Canm halada kafası yukarda zaten hissediyorum ben karnimin altı bomboş ustte kafası elimi koyunca belli oluyo
Ama daha donme ıhtımalı var bence bosubosuna kendınızı korkutuyosunuz. Ben de normalde cok korkak bırıyımdır ama hıc dusunmuyorum neler yasayacagımı. Yasayıp gorelım dıyorum:) Ben de myom da var ve myom olunca sezeryanla alabılıyolar duruma gore, bıraz da rısklı bır durum cunku ektra kanama olabılıyormus, kanım da 0RH(-). Umarım normal dogum yaparsın ama sımdıden dusunme bunları

Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/
Anlamadigim altsiz takım nasıl yapmışlar.hastane çıkışı birde adı dusunsene.çıkmayacak çocuk hastaneden.bi tanede altyapı dimi işte....Ne diyeceksin bir tane ucuzlardn al madem cnm..40-50 liralık olanlardan.ben 3 hastane çıkışı aldım 150 lira tuttu.napayım..çocuğun giydiği haram yediği helal derler..

Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?

Canım onda da aynısı oluyor sankiii, gibi gibiii.. Kerem güzeldi yaa bence

Ne biliyim dönmeye pek niyetli degl gbi ay eşim sezeryani izledi smdi merak etti çok kötü diyo acidi heralde bana
Yaa sezeryani hiç sorma cnm bende izledim iyi sok gecirdm buraya yazdım saldırıya gectiler burda bana..Halbuki ben kötü niyetle demedim.Yok yere operasyon geçirmesinler diye dedim.Bence sende konuyu kapat sana da saldırılar. ..

Ben eksik mi diye düşünüp evi makinayı didik didik ettikten sonra internete baktım ordada olmadığını gördüm eldiven de yok... Bu arada simdi foto eklemek için nette actım ve artık tekrar kabusum oldu benim indirimli 229 A aldığım takım ve şimdiki fiyatı sinir oldum kaldırıp atasım geldi su an ya ne yaptım ne edeyim bacılar E ekinsubat

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-09-19-59-05.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 128
Bende çok korkagm sanırım bu korkaklıkla çocuk dogrcaz günler azaldıkça korkuyo insan

Aa neden öyle yaptılar

Öyle canım ama rüyamda hep sezeryan olduğumu goruyodum zaten içime de doğmuştu ne kadar istemesemde olcak sağlıkla geldn
Senin durumun keyfi degil, bende ayni seyi yapardim.. Bebegi ve kendini riske atamazsin.. Hersey iyi olucak onlar bir dunyaya gelsinlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…