Bizimkinin ismini eşim koydu ısrarla okyanus istedi bende erkek ismi bulamadığım icin karismadim.. Okyanus gibi gözleri olsa ayyy ne güzel olur ama biz iki esmerden ne çıkacağı belliOf erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor
Niye sezeryan yapcaktn ki canımBen zorla sezeryan tarihi aldım 12sinde alırız dedi dr um sonra da keh keh güldü sen o zamana kadar normal yapacaksın bence diye :) bende artık normal yapacağıma inanmaya başladım
Tamamen panik atak sorunumdan öyle bir düşüncem vardı canım ama hayırlısı neyse onu bekliyorum artıkNiye sezeryan yapcaktn ki canım
Benimde o zaman 10 subat felan olur :)38dolunca aliyorlarmis genelde canim
Tiroit sorunu olan kimdi? Aşırı terleme troitle de ilişkilendirilebilir... Ki zaten hormonlarımız dengesiz asıl sebebi hamilelik de :) e kan hacmi artıyor vücutta yağ depoları da artıyor
Sorma ben de deli oldum yaaabenim 200 küsür tl ye aldığım zıbın takımında aynı söyle karşılaştımyıkadım utulemeye basladım yok eksik alt yok evi 5 tur döndüm makineye felan baktım yok yok eşime felan soruyorum... Sonra internette baktım gerçekten yok muş altı bir daha saldırdım sinir oldum bide.. Eşime söyleniyorum bide alt alacam şöyle böyle diye baktım eldiven de yok... Güya hastane cıkısı ve kazık eşim hala beni rahatlatmaya calısıyor yeri güzel ama die.... Neyse bak yine sinirlendim
evet cnm, regl kanamasi gibi diyorlar.Sezeryanda da mi alttan kanama oluyo
okyanus ne guzel bir isimBizimkinin ismini eşim koydu ısrarla okyanus istedi bende erkek ismi bulamadığım icin karismadim.. Okyanus gibi gözleri olsa ayyy ne güzel olur ama biz iki esmerden ne çıkacağı belli
cnm tansiyon problemin olabilir mi?Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
Aa evet tamamlar gozlerini ismide :).. Ya sorma hic hos degil ya boyle isimsiz kaldi yavrucaklarOf erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor
Ay bende isim bulamadim cok gerginim
Bizimkinin ismini eşim koydu ısrarla okyanus istedi bende erkek ismi bulamadığım icin karismadim.. Okyanus gibi gözleri olsa ayyy ne güzel olur ama biz iki esmerden ne çıkacağı belli
Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)
İyi de para vermissin..benim 200 küsür tl ye aldığım zıbın takımında aynı söyle karşılaştımyıkadım utulemeye basladım yok eksik alt yok evi 5 tur döndüm makineye felan baktım yok yok eşime felan soruyorum... Sonra internette baktım gerçekten yok muş altı bir daha saldırdım sinir oldum bide.. Eşime söyleniyorum bide alt alacam şöyle böyle diye baktım eldiven de yok... Güya hastane cıkısı ve kazık eşim hala beni rahatlatmaya calısıyor yeri güzel ama die.... Neyse bak yine sinirlendim
Canım başka bi topikte arkadssm var panikatak varms onfada normal dogm yaptı bende normal istyrm ısrarlaTamamen panik atak sorunumdan öyle bir düşüncem vardı canım ama hayırlısı neyse onu bekliyorum artık
Sezeryani duydukça içim urperyo yaaevet cnm, regl kanamasi gibi diyorlar.
normal dogumda da ilk gunler biraz daha yogun, sonra azar azar bir ay kadar devam ediyormus
okyanus ne guzel bir isim
ve cokta yaygin degil. sevdim
cnm tansiyon problemin olabilir mi?
En son ne zaman gittin dr a canım belki dönmüştür olamaz miSezeryani duydukça içim urperyo yaabütün gece uyumadm zaten napcam ben böyle oturup aglayasim var
evet cnm, regl kanamasi gibi diyorlar.
normal dogumda da ilk gunler biraz daha yogun, sonra azar azar bir ay kadar devam ediyormus
okyanus ne guzel bir isim
ve cokta yaygin degil. sevdim
cnm tansiyon problemin olabilir mi?
Çarşamba gttm Canm halada kafası yukarda zaten hissediyorum ben karnimin altı bomboş ustte kafası elimi koyunca belli oluyoEn son ne zaman gittin dr a canım belki dönmüştür olamaz mi
Figen temelli ye gidiyorum canım.Sen?Söylediğin iyi oldu canım :) kadın dogumda kime gidiyorsun ?
Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/İyi de para vermissin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?