2016 Şubat Anneleri

Of erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor
Bizimkinin ismini eşim koydu ısrarla okyanus istedi bende erkek ismi bulamadığım icin karismadim.. Okyanus gibi gözleri olsa ayyy ne güzel olur ama biz iki esmerden ne çıkacağı belli

Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...

Tiroit sorunu olan kimdi? Aşırı terleme troitle de ilişkilendirilebilir... Ki zaten hormonlarımız dengesiz asıl sebebi hamilelik de :) e kan hacmi artıyor vücutta yağ depoları da artıyor

Dün öğrendim canım tiroid sorunumu.. İlaca başladık. Ben gece terlemesi yaşıyorum gün içinde de baya bir daraliyorum.

Sorma ben de deli oldum yaaa

Sezeryanda da mi alttan kanama oluyo
evet cnm, regl kanamasi gibi diyorlar.
normal dogumda da ilk gunler biraz daha yogun, sonra azar azar bir ay kadar devam ediyormus
Bizimkinin ismini eşim koydu ısrarla okyanus istedi bende erkek ismi bulamadığım icin karismadim.. Okyanus gibi gözleri olsa ayyy ne güzel olur ama biz iki esmerden ne çıkacağı belli
okyanus ne guzel bir isim
ve cokta yaygin degil. sevdim
Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
cnm tansiyon problemin olabilir mi?

Of erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor
Aa evet tamamlar gozlerini ismide :).. Ya sorma hic hos degil ya boyle isimsiz kaldi yavrucaklar

Ay bende isim bulamadim cok gerginim

Biz de sürekli fikir degiştiriyor uz nolcak bu cooocun hali bilmiyorum. Evde kereeeem gokaaaalp diye sesleniyoruz bakalim

Ailede varsa belki olur belli mi olur. Bizde benim mavi eşim ela. Esimin de halalarinda mavisler var. Kısmet bakalım. Umutluyum.

Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)

Ben verdim canım. Bi gün sonra yola çıktık sastik kaldik. Ama kardan ve hafta sonundan azıcık gecikti. 4 güne filan elimizdeydi yine de.

İyi de para vermissin..

normal dogumda da ilk gunler biraz daha yogun, sonra azar azar bir ay kadar devam ediyormus

Sezeryani duydukça içim urperyo yaa bütün gece uyumadm zaten napcam ben böyle oturup aglayasim var

Canım ölctüm 10/5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…