merhaba kızlar listeye benide eklerseniz sevinirim 7 yıllık evliyiz hiç korunmadık olmadı çocuğumuz 3aşılama bir tüp bebek birde dondurulmuş embriyo transfetim oldu olmadı rabbim o kadar büyükkü bu ay hamile olduğumu öğrendim normal yolla allahıma şükürler olsun sat 05.05.2015 yaşım 32 rabbim herkese sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nadip etsin inşallah
7. haftayi bitirmisiz kizlar..
Az once kalp atislarini dinledik elhamdulillah! Gec dollenme imis olsun saglikli olsun da.. Yolk kesesi de goruldu kese de duzgunmus.. Hamdolsun vallahi cok rahatladim. Rabbim hepimize daha guzel haberler aldirsin.
Kizlar bir de ben progestan iciyordum. Dusuk tehlikem vardi gecti cok sukur. Doktor yine de devam et dedi. Pazartesi is basi yapiyorum. Bunu ictikten sonra bas donmesi ve uyku yapiyor uyumadan da gecmiyor etkileri. Ne yapacagim ben onerisi olan var mi?
Kizlar bir de ben progestan iciyordum. Dusuk tehlikem vardi gecti cok sukur. Doktor yine de devam et dedi. Pazartesi is basi yapiyorum. Bunu ictikten sonra bas donmesi ve uyku yapiyor uyumadan da gecmiyor etkileri. Ne yapacagim ben onerisi olan var mi?
Canım ben günde üç kez kullanıyorum baş dönmesi 15- 20 dk sürüyor hatta ne zaman başlayacağını bile kestiriyorum artık. Bir çaresini bulamadım maalesef
Benim de mide bulamtıları başkadı iştahsızlıkta var ne olacak ya..
Bide hamile msn diyen insanlara sinir oldum.. Yahu bi düşüğüm var zor günler geçirdim size ne benim hamile olmamdan...
Söylemem gerekse söylerim değil mi bugün birini haşladım oruçlumusın diyor...hamile msn diyor istiyoruz netlik kazanınca duyuracaz diyorum hala hamile msn diyor... Yaşamadıkları için anlamıyorlar..
Aynen canım benimde ultrason kağdmda 5+3 diyo ama sat göre 6+3 doktor şuan için kesin doğum tarihi demiyorum bebegin gelisimine göre konusucaz tekrar dedi bende cok takmyrm kafama iyi olsun benimle olsun miniğim yeter
canım geçmiş olsun çiğ kabak çekırdegı ye bıde soguk sudan uzak dur kurt olsa bı sekılde fark ederdın bence mayasır olmusun ılık su pudra kullan kuru kalsın evdeysen pamuklu hatta mumkunse çamaşır gıyme hava alsın bıraz
[Bugün ="maiii, post: 41456933, member: 534897"]Ayy canım çok geçmiş olsun!!!! Bugün nasılsın peki?[/QUOTE]
Bugunde ayni canim ya cumaya kadar sabretcem cuma soylicem doktora korkuyorum bebise bi zarari olcak diye gerci kurtmu onu bile bilmiyorum
Bugun ilk defa progestan ictim aman Ya Rabbi kafayi buldum sanki o neydi öyle anlamadim şuanda tehlike yok ama tedbir amaçlı verdi doktorum inşallah sıkıntı olmaz ve daha fazla bu ilacı içmek zorunda kalmam hic sevmedim
Bugun ilk defa progestan ictim aman Ya Rabbi kafayi buldum sanki o neydi öyle anlamadim şuanda tehlike yok ama tedbir amaçlı verdi doktorum inşallah sıkıntı olmaz ve daha fazla bu ilacı içmek zorunda kalmam hic sevmedim
merhaba kızlar listeye benide eklerseniz sevinirim 7 yıllık evliyiz hiç korunmadık olmadı çocuğumuz 3aşılama bir tüp bebek birde dondurulmuş embriyo transfetim oldu olmadı rabbim o kadar büyükkü bu ay hamile olduğumu öğrendim normal yolla allahıma şükürler olsun sat 05.05.2015 yaşım 32 rabbim herkese sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nadip etsin inşallah
Maşallah ya iste allah isteyince gerisi boş.. Ne güzel mutluluğunuz katlanmıştır kendi kendine gelince.. Sımsıkı sarılıp kucağınızda da görmeyi nasip etsin inş
Mrblar ben de daha dün test yaptım we hamile oldugumu öğrendim.ismim özge 29 yaşındayım ikinci bebeğim olacak.2012 doğumlu bi kızım war.şuan çok nötrum.pek bisey hissedemiorum şaka gibi gelio.sanki hamile değilim gibi.10 gün soraya randevu aldım bakalım nolcak
Doktor bana da progesteron verdi her ihtimalekkarşı icebilirsin dedi ama bana birakti ben de icmiyorum sanci olunca icsem mi. Birkaç gündür de temizlik yaptım yoruldum belim falan ağrıyor ama gereksiz ilaç zararlı olabilir diye icmiyorum
Mrblar ben de daha dün test yaptım we hamile oldugumu öğrendim.ismim özge 29 yaşındayım ikinci bebeğim olacak.2012 doğumlu bi kızım war.şuan çok nötrum.pek bisey hissedemiorum şaka gibi gelio.sanki hamile değilim gibi.10 gün soraya randevu aldım bakalım nolcak
Hoşgeldin aramıza.benimde 2. Hamileligim 2011 Şubat doğumlu bir kızım var allah nasip ederse ikinci kez Şubat annesi olucam. Ilk hamileliginle şimdiki benziyor mu farklı mi? Ben daha rahat geçiriyorum bu sefer.
Ben en son geçen ayın 19unda adet olmuştum. Dün de ayın 19uydu test yaptım çıktı.yanı okadar yeni öğrendim ki bi belirti de yok .o yüzden benim için ha geçen hafta ha bugün birbirinin aynı .henüz hamileligimi anlayipta geçirdiğim sure sadece 1gun:) kıyas yapamicam .normal hayatimdayim henüz.siz ne zamandir biliosunuzki hamile oldugunzu