2016 Şubat Anneleri

Benimde de son adetin 14 Mayıs adetin 2 gun geçince öğrendim. Salı günü ilk hamileligimde 10 gün sonra öğrenmistim ama o zaman öğrenmeden önce kasik ağrılarım başlamıştı. Köfte tavuk yiyemiyordum.yemek kokuları çok rahatsız ediyordu.ozellikle Domates çok midemi bulandiriyordu.simdi bunların hiçbiri yok böyle devam ederse çok iyi geçecek gibi görünüyor. Bazen hamile olduğumdan şüphe duyuyorum.

Merhaba Özge, benim de 2012 doğumlu bir kızım var. Senin gibi hissediyorum ben de. Doktora gidip keseyi gördüm. Hmm tamam dedim. Belki kalp atışları ile daha gerçek olduğuna inanabilirim :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Arkadaşlar aranızda kontrolsüz kilo alan varmı ben 2 haftada 4 kilo aldım kafayı yemek üzereyim böyle giderse diye
Ben de daha neredeyse 4 haftada iki kiloya yakın aldım ya bende hiç böyle şeyler olmazdı Ben decavit kullanıyorum vitamin hapı O yüzden aliyorsundur denildi birde hurma ceviz Badem fındık yiyorum her gün Başka yediklerimde bir şey yok Eskiden günlük hayatımda ne yıyorsun onları yiyorum Bilmiyorum ama gidişat da moralimi bozuyor

Son düzenleme:
Kızlar günaydın benim aklıma Yerleşme kanaması takıldı.oldu mu sizde? Adetten iki gün önce-adet Döneminde ya da sonrasında oluyor.

24 yaşındayım cnm .. yok Elhamdulillah bi sinir vs hatta aksine aşırı sakinim
Dr önemli elbette cnm ama dedigim gibi bayan Dr olmasi ve acil bir şey olduğunda hemen ulaşabilmem önemli.. Dr iyi diyor eşim.. buradaki kızlar çok çok abartiyor hamileliği ablalarima sordum daha dur dediler 2,5 3 aydan sonra başlar senin dediklerin dediler haklılar da.. haftaya kalp atışları ndan sonra duruma bakacagim.. çoğu ark bu hastaneye gidiyor bu Dr a da giden ark var iyi diyordu.. tabi hamile oldumu henüz kimseye söylemedim 3 4 ay olsun da inşallah

Kızlar günaydın benim aklıma Yerleşme kanaması takıldı.oldu mu sizde? Adetten iki gün önce-adet Döneminde ya da sonrasında oluyor.
Cnm bnde hiç olmadı çok şükür leke bile.. İnşallah olmaz da.. ama sanci cok oluyor..düşük riski diyorlar kimisi de normal diyo Dr una söylemelisin..

Haklısın cnm dediğin gibi olacak sanırım önce emin olmak istiyor belki de bebekten..

Tam adet olacağım zaman başladı. Iki gün çok az geldi lekelenme gibi. Sonra kesildi. Niye gelmiyor hormonlarım iyice dengesizleşti diye düşünüyordum. Arkadaşlar bir gebelik testi yaptır dedi. Yoksa hiç aklıma gelmeyecek. Test yaptırdım bhcg 400 çıktı. Hakikaten de hamileymişim :)

[QUOizYavuz, post: 41465152, member: 217505"]Merhaba Özge, benim de 2012 doğumlu bir kızım var. Senin gibi hissediyorum ben de. Doktora gidip keseyi gördüm. Hmm tamam dedim. Belki kalp atışları ile daha gerçek olduğuna inanabilirim :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz[/QUOTE]
İki cocuklu hayatım nasıl olcak merak ediyorum:)

Bisey daha sorucam l burayla ilgili.mesela biri benimle ilgili mesaj yazmış ona cewap wericem onun yazdığı mesajın altındaki cewaplaya bastım.ama yukarıdaki gibi oldu mesajim sizinkiler gibi olmadi

Bisey daha sorucam
Ben biraz korkuyorum iki çocuklu hayattan. Yorucu olacağına eminim :) Bizim kız sabah erken kalkar, saat 7 de ayaktayız. Gribim, başım ağrıyor, midem bulanıyor. Ağrı kesici bile kullanma dedi doktor. Çok zorlanıyorum ama Allah yardımcımız olacak. Hastayım dedikçe göbeğimin üzerine çıkıp zıplıyor. Daha küçük hiç anlamıyor insanın halinden. Bilirsin sen de.

erken kalkması cok zor ya.bi de sütten kesme emzik bıraktırmak .ciş eğitimi oda ayırmak derken hepsini hallettim şimdi en baştan başlıcam.allah yardımcımız olsun

Benim bekledigim adet tarihine 3 gun kala olmustu kirmizi kahverengi arasi bisey sadece peceteye silince gelmisti. Ben de erken adet oldum zannetmistim. :)

Ilk gebeligimde benim adete 4 gun kala lekelenmem olmutu pceteye khverengi leke gelmisti ama bunda hic bisey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…