2016 Şubat Anneleri

Kızlar ((
Benim dünden beri hamilelik belrtilerim kayboldu .( kasıklarım bile hiç agrumıyor. Sanki hamile değilmişim gibi.
Birsey mi oldu Acaba cok korkuyorum

Kızlar ((
Benim dünden beri hamilelik belrtilerim kayboldu .( kasıklarım bile hiç agrumıyor. Sanki hamile değilmişim gibi.
Canim bazen kayboluyo gibi oluyo sakin endise etme bebislerimize hiccccc bisey olmayacak

Canim bazen kayboluyo gibi oluyo sakin endise etme bebislerimize hiccccc bisey olmayacak

İnşallaaahhh.. Doktor kesemi de biraz küçük buldugu için sürekli endiseliyim ( allah hayırlısıyla yardımcımız olur inşallh .yarın doktor kontrolum var bide gel de yarına kadar bekle ..

İnşallaaahhh.. Doktor kesemi de biraz küçük buldugu için sürekli endiseliyim ( allah hayırlısıyla yardımcımız olur inşallh .yarın doktor kontrolum var bide gel de yarına kadar bekle ..
Himmm anliyorum seni ama bebisin yrn bi bakmissin kocaman kesenin icinde :) bebeklerimiz icin dua etmektn baska caremz yok bende cars kadr beklicem

30 günde bir oluyordum hiç aksama olmazdı aslında. Geç döllenme falan da demedi ki. İyice dellendim doktora.
Ondan iste ben 2 doktora gittim biri yum takibi yapıyordu hatta o söylemedi diğeri söyledi 12 14 gün yumurtluyor biz 30 31 günde olduğumuz için 17 21 gibi oluyor yumurtlama ondan canım

Kızlar bende simdi doktordan geliyorum, randevum yarindi ama biraz sancim vardı ama normalmis kanama bile olabilir 1,2 damla dedi..
bata gore 5+2 yiz kesemiz üstten göründü.. 10 sonra kalp atişi icin cagirdi insallah duyariz.. bide beta hcg yaptirdim bakalim kac cikacak :)

Kızlar ((
HiC bisey olmaz merak etme.benim ikinci hamileligimi ilkinde de bisey hissetmedim bunda da hissetmiyorum.normalde adet zamanım olduğu için her zamanki gibi göğüslerim sisio sonra o da inio.seninki de yerlesme falan derken hissetmisindir.simdi yerlesince sorun kalmamistir.cok sey degisio 9ay boyunca bi gun oyle oluosun bigun boyle

Ayyy canim ya sen de mi hasta oldun ,ben de gribim malesef ve burçak da ayni 7 gibi ayaklandi tabi biz de.Habire oyun derdindeyiz hadi kosalim hadi ziplayalim tam bana gore oyunlar istiyor yani :)))

Kızlar günaydın benim aklıma Yerleşme kanaması takıldı.oldu mu sizde? Adetten iki gün önce-adet Döneminde ya da sonrasında oluyor.

Bende de olmadi bende cok takmistim kafaya olmayinca ters bisey var sandim ama kesesini gördüm cuma günü sıkıntı yok şimdilik cok takilma canim kanamaya

Kızlar ((

Dr a gidecegim gun deli gibi bulantim kesildi,bir canlilik geldi filan.Dedim kesin bir sey var.Ama cok sukur her sey yolundaymis.Ertesi gun tabi kaldigimiz yerden mide bulantisi bas agrisi devam etti canim.

Merhaba
Ben de burdayım
Sat 01.05.2015 .. 4.bhcg pozitifliğim(1kimyasal 2düşük)
Çok heyecanlıyım, henüz 7+2 ..bi an önce Şubat olsun istiyorum. Herkesin sağlıkla beneklerine kavuşmasını diliyorum.
bü günlerin tadını çıkar canım, Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.

Dr a gidecegim gun deli gibi bulantim kesildi,bir canlilik geldi filan.Dedim kesin bir sey var.Ama cok sukur her sey yolundaymis.Ertesi gun tabi kaldigimiz yerden mide bulantisi bas agrisi devam etti canim.

Canım artık herseyi o kadar takıyoruz ki ister istemez kendimizi dinliyoruz.
İnternette okudugum o kadar kotu olaylar var ki cidden psikolojim bozuldu

Bulantısı yada rahatsızlığı olmayanlar oruç tutuyormu acaba.henüz doktora gitmedim ne diyorlar soran oldumu

Arkadaşlar aranızda kontrolsüz kilo alan varmı ben 2 haftada 4 kilo aldım kafayı yemek üzereyim böyle giderse diye
doktorum ilk 3 ay kilo almanı beklemiyoruz dedi bu aylarda alınan kilolar gereksizmiş. Zaten ben de aksine 1,5 kilo kadar kaybettim iştahsızlıktan ve mide bulantısından

canım çok fazla yorma kendini. Ben 5.haftadan itibaren hiçbir şekilde temizlik yapmıyorum eşime devrettim sağolsun o yapıyor ilk 3 ay ne olursa olsun riskli dönem kendimize dikkat etmemiz lazım

Bulantısı yada rahatsızlığı olmayanlar oruç tutuyormu acaba.henüz doktora gitmedim ne diyorlar soran oldumu
Doktorum ben sormadan direkt oruç tutmuyorsun dedi. Bende bulantı ve iştahsızlık var dün ilk kez denedim biraz tansiyonum düştü sanırım halsizlik oldu. Senin gün olarak daha yeni, doktoruna danışabilirsin farklı bişey söyleyebilir belki.

decavit kullanan arkadaşlar ishal sorununuz var mı ?
ben 2-3 gündür aşırı gaz ve ishal problemi yaşıyorum. coraspirin ve folbiol aylardır kullandığım için onların problem oluşturduğunu sanmam.galiba decavit yapıyor. yan etkilerde var. ama bayada iyi bir ilaç. dr. a gitemeyede var daha.

10 gün sonraya randewu aldım sorucam.ggünlerde geçmez simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…