2016 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın benim aklıma Yerleşme kanaması takıldı.oldu mu sizde? Adetten iki gün önce-adet Döneminde ya da sonrasında oluyor.
Adete 5 gun kala basladi 3 gun surdu kesildi cnm kahverengi geldi hep sonlarina sogru tozlar geldi bitti sukur adete iki gun kala

10 gün sonraya randewu aldım sorucam.ggünlerde geçmez simdi
burda çok konuşuldu tutulur mu tutulmaz mı diye. Bazılarına göre daha çok yeni olduğu için bebeği etkilemiyor, bazılarına göreyse susuz kalmak anneyi halsiz düşürebilir. Doktorların bazısı kesinlikle tutma diyor, bazısı da bi deneyip ona göre karar verilebilir diyor. Kesin bi bilgi yok diye düşünüyorum. O yüzden ben dün bi denedim çok zor oldu ve tutmamaya karar verdim.

Ayyy canim ya sen de mi hasta oldun ,ben de gribim malesef ve burçak da ayni 7 gibi ayaklandi tabi biz de.Habire oyun derdindeyiz hadi kosalim hadi ziplayalim tam bana gore oyunlar istiyor yani :)))
Aynen sürekli koşup oynayalım, parka gidelim, oyuncakları dağıtalım istiyor :) benim 2 yumurta kırıp yemeye mecalim yok. Sana da geçmiş olsun. Ilaç ve bitki Çayı olmadan da nasıl geçecek bu meret bilmiyorum.

Bulantısı yada rahatsızlığı olmayanlar oruç tutuyormu acaba.henüz doktora gitmedim ne diyorlar soran oldumu

Ben de bunu merak ediyorum. Tutmuyorum ama içim hiç rahat değil doktora da perşembe gideceğim inşallah. Yemek gorunce midem bulanıyor genelde oruçlu olunca kötü olmam sanırım diye dusunuyorum bu yüzden. Kafam karisik ya

Mutlu pazarlar kızlarrr ben şimdi de toksoplazma ya taktım kafayı bi hafta sonra Dr a gidince yaptiracagim testi ama pozitif çıkarsa diye içimi korku saldı

Sağolun kızlar bende neden olmadı diye takılmıştı kafama ama Kiminde oluyor Kiminde olmuyor demek ki.bu siteyi bu yüzden seviyorum işte:) içim rahatladı.biraz da araştırma yaptım ve bu kanama rahim damarlarına göre de değişiyormuş.bakın bir arkadaşımızın ilk bebeğinde olmuş 2.de olmadı diyor.teşekkür ederimmmm :)

Kizlar gece yazi yazmıştım ya progesteron icsem mi diye.
Bugün de avm de dolaştım biraz yoruldum sanırım leke geldi kahverengi 1 tatlı kaşığı dolusu kadar. Sancim yok gibi ama
çok korkuyorum.
Oruçlu yum da ilaç da icemem
Bulantı var biraz uff yaa
Rabbim korusun bebeğim i dua edin lütfen

Mutlu pazarlar kızlarrr ben şimdi de toksoplazma ya taktım kafayı bi hafta sonra Dr a gidince yaptiracagim testi ama pozitif çıkarsa diye içimi korku saldı
Canım toxonun pozitif çıkması iyi aslında daha önce o hastalığı geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına gelir hamilelikte o mikropla karşılaşırsan etkilemeyeceksin demektir,negatif çıkarsa mikroba açıksın bağışıklığın yok demek o zaman dikkatli olmalısın

Bulantısı yada rahatsızlığı olmayanlar oruç tutuyormu acaba.henüz doktora gitmedim ne diyorlar soran oldumu

Bende doktora sormuştum tut yada tutma diyerek bunun vebalini alamam demisti ama oruc oldugun yaklaşık 17 saatlik süreçte bebekte seninle beraber aç kalacak demişti yani bebek sadece yediklerinle besleniyo ona göre kararı sana birakiyorum demişti.icim bi buruk ama tutamiyorum yinede bebeğe farkinda olmadan bi zarar vermemek için.

Bu arada benimde kafamı karıştıran 6+4 deyim ama hiç bulantim olmuyo benim.diger belirtiler var belli belirsiz ama bulantı yok inşallah ters giden bişeyler yoktur varmi aranizda benim gibi hic bulantısı olmayan?

dun bende bır denedım orucaa nıyetlenmedım ama dayanabılır mıyım onu denemek ıstedım susuzluk ınanılmaz kesınlıkle dayanamadım

canım bende oruç tutamadığım için kendimi vicdanen rahatsız hissdiyorum ama eşim başta olmak üzere kimse oruç tutmamı istemiyobebişimiz daha mini mini minnak diye
benimde halsizlik dışında bir şikayetim yok şimdilik Rabbime şükür ama hiiiiç kalkmadan yatabilirim ama uyuyamıyorum

Bulantisiz biz gun gecirdim cok mutluyum :) Yarin doktor randevumuz var insallah kalp atislarini duyabilirizz

canim Rabbim hayırlısı ile bu günü kolaylıkla atlatmayı nasip etsin

kızlar bugün 4+5.gündeyiz sürekli bir akıntı hali sanki regl olmuşum gibi ya kanama mı oldu tedirginikleri yaşıyorum sizdede varmı akıntı veee n zaman biteeer

Benim zaten bi eşim biliyo oda izin vermiyor
Benimde uyku isteğim cok ama calistigim için pek firsatm yok
Biran önce açıklama vakti gelse de biraz daha rahat hareket etsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…