Canm ben 56yla kaldim 64um 8 kilo aldm durdu şuanda kilo alimim
48 le başladım 58 buçuk şuan . Yani 10-11 kilo aldım
kızlar harikasınız valla bi ben rekora koşuyorum galiba bu gidişle 25 i görürüm7 kilo aldım canım ama 8 görünümlü bugün yarn tamamlanır 8e haftada 300 - 400gr alıyorum artık
Aynen napalım..insan zaten yalan söylemelerini kızıyor.gerek yok aslına bakarsan.Biz bebek yaparken onlar baksın diye zaten yapmadık. Gelmemek için bu kadar bahane niyeYeri gelince milletin yanında " O da benim kızım, hatta kızımdan üstün tutuyorum" demeyi bilir. Kızıda 5 haftalık gebe canım bakalım ona nasıl davranacak ilerde. Yüzüne vururum valla. Hani bende kızındm bana böyle yapmıyordun dicem.. Annem çok uzak ve gelemicek durumda bunuda biliyor. Ayyy neyse sakin olayım bebeğime yansımasınsağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da gerisi boş gerçekten canım. Bide şu kasiklar bu kadar ağrımayaydi iyidi :)
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
Verdin mi cnm geri peki kiloları ilk hamislikteBen bennn rekor bende mi yaaa
62.63 arasi basladogim hamilelikte suan 82 yimmmm 19 20 kilo almisimmmBoyum 1.67 falan
61 ideal kilonn costumusum.
Hamile olunca zaten bana biseyler oluyooo ilk hamileligimde de 23 almistim
Birebir aynısını yaşıyorum. Ama alıştım artık ben :)kızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum
Bu cuma kontrolüm canım var yarın 36haftamda doluyor çok az geldi ikisindede oyüzden anlayamadım hiç kırmızı yada pembelik yok bildiğimiz adet bitiminde olan kahve akıntı gibi sık sık kontrol ediyorum
Edeblrm inşallah tek başima olunca akşama kadar hc bsy yemyrm ama kahvaltıyı çok iyi yaparm
Bilmiyorum cnm yiyorlar direk bebeğe gidiyor onların biz kendimizi besliyoruzBende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..
Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
merhaba ben 6 kilo aldım. ama ilk 5 ay bulantılardan 5 kilo vermiştim. bulantılarım olmasaydı bende baya bi 10 11 alırdım... baya bi yiyorum ama ayda 1 yada en fazla 2 alıyorum.Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..
Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
Verdin mi cnm geri peki kiloları ilk hamislikte
ben 6 aldım baya bi yiyorum ama bana yaramıyor. bebeğe gidiyor. hamile olmadığımda tam tersi su içşem yarıyorBilmiyorum cnm yiyorlar direk bebeğe gidiyor onların biz kendimizi besliyoruz
Çok zyflsr çok kilo alirms canım çok mu zayfsnkızlar harikasınız valla bi ben rekora koşuyorum galiba bu gidişle 25 i görürüm
Canm 51ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum.. Ama yediklerime sizin kadar dikkat etmiyorum.. Ekmek yemeye devam edyorum hatta artk daha çok yiyorumBilmiyorum cnm yiyorlar direk bebeğe gidiyor onların biz kendimizi besliyoruz
İnşallah öyle olur yanı ben normalde aciksam bile akşama doğru acikiyorm sonra akşam yemeği yicegm için beklyrm bi iki saat acöğün atlamamak derken yani kendinizi aç bırakmamanız lazım, sabah kahvaltı yapıp akşama kadar bir şey yememek emzirirken pek mümkün olmuyor çünkü emzirirken kalori, enerji harcıyor vücut ve bunu yerine koymak için yemeniz gerekiyor, ister istemez açlık hissi oluyor o kadar kalori yakınca ve o durumda zaten yemek yemeyi ihmal edebileceğini sanmıyorum kimsenin.
birde sabahları agzım kuru uyanıyorum hiç sormaBirebir aynısını yaşıyorum. Ama alıştım artık ben :)
8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasılEvet canım yani normalden geride. Plesentafa yaşlanma var ondan sanırım. Seninki ne kadarlık gerilik fazla mı cnm ?
8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasılEvet canım yani normalden geride. Plesentafa yaşlanma var ondan sanırım. Seninki ne kadarlık gerilik fazla mı cnm ?
RokA da iyi süt yaparCnm tecrübe sıfır olmakla beraber rezene çayı, soğan, bulgur pilavı,lokum iyi süt yapıyormuş diye ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?