2016 Şubat Anneleri

Aynen napalım..insan zaten yalan söylemelerini kızıyor.gerek yok aslına bakarsan.Biz bebek yaparken onlar baksın diye zaten yapmadık. Gelmemek için bu kadar bahane niye

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..

Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..

Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??

Ben bennn rekor bende mi yaaa

62.63 arasi basladogim hamilelikte suan 82 yimmmm 19 20 kilo almisimmm Boyum 1.67 falan
61 ideal kilonn costumusum.
Hamile olunca zaten bana biseyler oluyooo ilk hamileligimde de 23 almistim
Verdin mi cnm geri peki kiloları ilk hamislikte

Bu cuma kontrolüm canım var yarın 36haftamda doluyor çok az geldi ikisindede oyüzden anlayamadım hiç kırmızı yada pembelik yok bildiğimiz adet bitiminde olan kahve akıntı gibi sık sık kontrol ediyorum

Nişan olabilir kahve gibiyse..cumaya kadar sabret ama başka bir şey olursa da mutlaka doktoruna konus..

Nişan geldi mi de doğumun habercisi diyorlar inşallah benimde senin gibi olur yanı ilk Doğumum gibi.. :)))

Allah biliyorum yaa içimi..

Edeblrm inşallah tek başima olunca akşama kadar hc bsy yemyrm ama kahvaltıyı çok iyi yaparm

öğün atlamamak derken yani kendinizi aç bırakmamanız lazım, sabah kahvaltı yapıp akşama kadar bir şey yememek emzirirken pek mümkün olmuyor çünkü emzirirken kalori, enerji harcıyor vücut ve bunu yerine koymak için yemeniz gerekiyor, ister istemez açlık hissi oluyor o kadar kalori yakınca ve o durumda zaten yemek yemeyi ihmal edebileceğini sanmıyorum kimsenin.

Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..

Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
Bilmiyorum cnm yiyorlar direk bebeğe gidiyor onların biz kendimizi besliyoruz

merhaba ben 6 kilo aldım. ama ilk 5 ay bulantılardan 5 kilo vermiştim. bulantılarım olmasaydı bende baya bi 10 11 alırdım... baya bi yiyorum ama ayda 1 yada en fazla 2 alıyorum.

Verdin mi cnm geri peki kiloları ilk hamislikte

Evett cnm:) 1 yil a yakin gitti hepsi
ilkinde de 62 le kaldim 85 le gittim dogumdan eve geldigimde 78 falandm geriside gitti
Ama iste 1 yil a yakin hafif tombik geziyosun..
bunda hayatta almam dedim yine 23 u tamamlayacagim gibi gozukuyooo
Sonuc olarak gidiyoo bide hic dikkat etmedim sutum olsun die
Bence en en enn onemlisi emzirmek cok goturuyooo:)

Bilmiyorum cnm yiyorlar direk bebeğe gidiyor onların biz kendimizi besliyoruz
Canm 51ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum.. Ama yediklerime sizin kadar dikkat etmiyorum.. Ekmek yemeye devam edyorum hatta artk daha çok yiyorum turşu çikolata tatlı falan ne bulsam yiyorum

İnşallah öyle olur yanı ben normalde aciksam bile akşama doğru acikiyorm sonra akşam yemeği yicegm için beklyrm bi iki saat ac

Ben de 64 le kaldım 75-76 geliyorum artık. Çok ekmek yiyorum. Canim ekmek istiyor

Evet canım yani normalden geride. Plesentafa yaşlanma var ondan sanırım. Seninki ne kadarlık gerilik fazla mı cnm ?
8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasıl

Evet canım yani normalden geride. Plesentafa yaşlanma var ondan sanırım. Seninki ne kadarlık gerilik fazla mı cnm ?
8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasıl

M mambia sana ne dediler benim bebeğimde önden giddiyordu hep sonra ne olduysa karın bölgesi gerilemeye başladı
Canım Doktorum başka hastaneye sevk etti erken alma gibi durum olabilir dedi orda ki doktor erken alınsın derse hemen alırım defi çok moralim bozuk canım senin ki ne defi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…