2016 Şubat Anneleri

Canım geride geldiği için alınması gerekiyor dedi

Banada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))
Canım,doktorum süt yerine yoğurt ye akşamları bir kase dedi.kilo alma hızını artırıyormuş.yoğurt süt kadar etkili değilmiş kiloda.

Canım,doktorum süt yerine yoğurt ye akşamları bir kase dedi.kilo alma hızını artırıyormuş.yoğurt süt kadar etkili değilmiş kiloda.
Yaa aynen tatlim yaa.. yogurt yiyicem bende, bebek bir haftada dombili olmus kuzum benim yavrucak :)

Kızlar merhaba benim arkadasım 2 ay önce dogum yaptı doktoru ona bikini böl ozonsuz zeytinyağı sürmesini önermişti. O dr normal doğum yapanlar çok az dikişli oluyorlar.ark şuan konuşmadığımız için soramıyorum daha önce duydunuz mu kullanan ne kadar sürülmedi gerekiyor

Karnında aşağı düşme varsa ondan olabilir canım.bir hafta önce nefes darlığım vardı şimdi biraz düştü ve daha rahat nefes alıyorum.uzun süre sonra rahat uyuduysan garip gelmiştir belki :)

Aynen benimde öyle karnım bebeğe dar geliyor diye düşünüyorum artık :)

Ben dogus ani suruluyor dige biliyorum canim kayganlik olmasi icin

Karnında aşağı düşme varsa ondan olabilir canım.bir hafta önce nefes darlığım vardı şimdi biraz düştü ve daha rahat nefes alıyorum.uzun süre sonra rahat uyuduysan garip gelmiştir belki :)
Asagi dustumu onu da bilmiyorum canim) hiss etmiyorum yani esime soruyorum o da anlamiyor)

Canım geride geldiği için alınması gerekiyor dedi

Benim dr. Hiç öyle birşey demedi Allah yardımcımız olsun canım.. aslında anne karnında kalmak daha iyi kim bilir belki kilo alırlar.. hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

Yaaa benimde karnim dussun artik yaaa

Goremedm ya göbekten çok uzadiysa kusura bakmayın de
Aynen bahanem var
genc-anne Canm herşey yolunda giderken bianda mı çıktı bu yaşlanma olayı..Yoksa bişeyler hissedip doktora gittiğinde mi
Son kontrole kadar Herşeyimiz normaldi canım. Ayda 1 gidiyordum kontrole. Bu seferde normal kontrole gittim. Ama yaşlanma var dedi . İnşallah 2 hafta daha dayanır bebek eşi. Kızım 36. haftada. Ciğerlerin tam gelişimi 39. Haftayı buluyormuş. Yaşlanma iyice artarsa almak zorunda kalırlar

Aynen napalım..insan zaten yalan söylemelerini kızıyor.gerek yok aslına bakarsan.Biz bebek yaparken onlar baksın diye zaten yapmadık. Gelmemek için bu kadar bahane niye
İşte sinirimiz de ona zaten bahaneler bahanelerr
Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..

Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
Ben az ve sık yiyodum hep cnm.herseyden az az yiyodum. Sadece 27 ile 32 hafta arası bianda 5 kilo aldım. Simdi 36 haftadayız daha almadım.beyaz ekmek yemeyi bıraktım. Malarna ve pilav cokkk az yiyorum. 10 buçuk kilo aldm

Bugün çok yoruldum ben ya. Elektriği üstüme almamıştım. Ancak fırsat yarattık. Ama canım çıktı resmen. Eve geldim şimdi uzandım biraz ama ayaklarım morarmış niyeyse. Geçer herhalde. Bugün her gören doğum yakın galiba karnın inmiş baya dedi. ☺ ama ilginçtir oğlum hala kaburgamın oralarda dolanıo. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…