Canım geride geldiği için alınması gerekiyor dediBenimki 5 gün önce 35 haftalık 2400 e yakındı. Şimdi 36 haftalık 2400 olmuştur. Benimkinin de karın çevresi geride çıktı. Bebek eşinde yaşlanma var dedi ama ileri derecede mi uoksa yeni mi başlamış bilmiyorum neden erken alınma ihtimali varki cnm ?
Canım,doktorum süt yerine yoğurt ye akşamları bir kase dedi.kilo alma hızını artırıyormuş.yoğurt süt kadar etkili değilmiş kiloda.Banada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))
Canim niye erken aliyor ki, biraksin buyusun gelissin.. cok garip boyle demesiCanım geride geldiği için alınması gerekiyor dedi
Yaa aynen tatlim yaa.. yogurt yiyicem bende, bebek bir haftada dombili olmus kuzum benim yavrucak :)Canım,doktorum süt yerine yoğurt ye akşamları bir kase dedi.kilo alma hızını artırıyormuş.yoğurt süt kadar etkili değilmiş kiloda.
Karnında aşağı düşme varsa ondan olabilir canım.bir hafta önce nefes darlığım vardı şimdi biraz düştü ve daha rahat nefes alıyorum.uzun süre sonra rahat uyuduysan garip gelmiştir belki :)Nasilsiniz kizlar? Bebisler nasillar?
Bu gun bir az uyuyum dedim cok garip uyandim uykumdan bir an gozumu acdim ve kendimi cok hafiflemis hiss etdim sanki karnimda bisey yokmus gibi Allah korusun o kadar rahat nefes aliyordum ki heme ayaga kalktim kontrol etdim ya deli olacaktim nerdeyse bebegim nerde dige nasil oldugunu hala anlayamadim kafamda olayo cozemiyorum neden oyle bi rahatlik yasadigimi:)
Aynen benimde öyle karnım bebeğe dar geliyor diye düşünüyorum artık :)Merhaba arkadaşlar ben bugun 33 haftalik oldum. Ve acayip karnım gergin bildiğin gergin sanki bebege dar geliyor gibi . Tabi ki büyüyor ama kasılma yok ağrı yok sadece çok gergin ve yürürken daha bi artıyor sanki...Bebek bi anda kilo almis olabilir mi. Sizde de oldu mu yada oluyor mu bir fikri olan..
Ben dogus ani suruluyor dige biliyorum canim kayganlik olmasi icinKızlar merhaba benim arkadasım 2 ay önce dogum yaptı doktoru ona bikini böl ozonsuz zeytinyağı sürmesini önermişti. O dr normal doğum yapanlar çok az dikişli oluyorlar.ark şuan konuşmadığımız için soramıyorum daha önce duydunuz mu kullanan ne kadar sürülmedi gerekiyor
Asagi dustumu onu da bilmiyorum canim) hiss etmiyorum yani esime soruyorum o da anlamiyor)Karnında aşağı düşme varsa ondan olabilir canım.bir hafta önce nefes darlığım vardı şimdi biraz düştü ve daha rahat nefes alıyorum.uzun süre sonra rahat uyuduysan garip gelmiştir belki :)
Canım geride geldiği için alınması gerekiyor dedi
Aynda baktığında kartopu gibiyken damla Şeklini almışsa düşmüştür :))Asagi dustumu onu da bilmiyorum canim) hiss etmiyorum yani esime soruyorum o da anlamiyor)
Ne guzel anlatdinAynda baktığında kartopu gibiyken damla Şeklini almışsa düşmüştür :))
Karnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.Canim niye erken aliyor ki, biraksin buyusun gelissin.. cok garip boyle demesi
Amin canım. Senin ki kaç hafta geri canımBenim dr. Hiç öyle birşey demediAllah yardımcımız olsun canım.. aslında anne karnında kalmak daha iyi kim bilir belki kilo alırlar.. hakkımızda hayırlısını versin Rabbim
Canim Allah yardimcin olsun ya dua edicez senin icin neden ogle korkutmus seni ya hamile kadinsin öffKarnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Aynen bahanem varGoremedm ya göbekten çok uzadiysa kusura bakmayın de
Son kontrole kadar Herşeyimiz normaldi canım. Ayda 1 gidiyordum kontrole. Bu seferde normal kontrole gittim. Ama yaşlanma var dedi . İnşallah 2 hafta daha dayanır bebek eşi. Kızım 36. haftada. Ciğerlerin tam gelişimi 39. Haftayı buluyormuş. Yaşlanma iyice artarsa almak zorunda kalırlargenc-anne Canm herşey yolunda giderken bianda mı çıktı bu yaşlanma olayı..Yoksa bişeyler hissedip doktora gittiğinde mi
İşte sinirimiz de ona zaten bahaneler bahanelerrAynen napalım..insan zaten yalan söylemelerini kızıyor.gerek yok aslına bakarsan.Biz bebek yaparken onlar baksın diye zaten yapmadık. Gelmemek için bu kadar bahane niye
Ben az ve sık yiyodum hep cnm.herseyden az az yiyodum. Sadece 27 ile 32 hafta arası bianda 5 kilo aldım. Simdi 36 haftadayız daha almadım.beyaz ekmek yemeyi bıraktım. Malarna ve pilav cokkk az yiyorum. 10 buçuk kilo aldmBende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..
Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
Amin. Bnm doktorum hiç risk almıyorCanim Allah yardimcin olsun ya dua edicez senin icin neden ogle korkutmus seni ya hamile kadinsin öff
Sen kendini korkutma iyi olucagina inan canim bebeginle sohbet et dua et insallah sag salim kucagina alicaksinAmin. Bnm doktorum hiç risk almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?