2016 Şubat Anneleri

Hiç elleme canım benim kuaform ne kadar uzarsa uzasin kısaltma makasla diyo uzunu almak kolay ama kisayi almk zor oluyo çünkü ve kısa olduğu zaman daha çok can yakiyo

canım bence hiç kısaltma, muhtemelen utanıp çekindiğin için kısaltıp gitmeyi düşünüyosun ama uzun olunca inan daha güzel alınıyomuş (beni hep uzatıp gidiyo sanmayın he , sadece kuaförümden duymuştum da kısaltıp gelenlerinkini alması zor oluyomuş)

Herkesin yazdığına ilave kimyon çok iyi süt yapıyor diyorlar her yemeğin üzerine karabiber eker gibi bolca kimyon ekip yemek lazimmis bol süt için
Kimyon Gaza rezeneden cok daha iyi geliyor bide cay gibi bardağa sıcak suya demlenip içiliyor tadı Güzel hatta bir kaç damla bebeğe veriliyor gaza ilaç gibi :) bizzat 8 yiğenimde gördüm :)

Kizlar bisi sorucam
Gogusleriniz ne alemde?
Benimki kuculdu normal mi bu? Nasil sut gelecek bunlardan bilemedim

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..

Sinir oldum ya kv benimle dalga geçiyor sanki. Bütün gün boyu yataktan çıkmadım kasık ağrımdan mahvoldum. Şimdi sadece ekmek almaya çıktım mecburiyetten ki çok yakınımda bakkal var Allahtan. Kv arıyor bugün izinli evde. Napiyosun diye aradim diyo. Bende ağrım var yerimden kalkamiyorum dedim. yemek yaptin mi dedi daha yapmadm dedim. Yemek yapicam istersen gelin burda yiyin diyor(hangi dağda kurt öldüyse)..Yürüyemiyorum dedim. Aslında yürüsen senin için daha iyi diyor. temizlik yapmış mıșșș . Bana temizlik yardımı zaten yapmaz ama Bir kerede insan bi gideyim.ne durumda bakayım der bee bu kadarda duyarsız olunmaz yürüyerek 5 dk alacak evime gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…