2016 Şubat Anneleri

Kasık ağrısı bugun benide mahvediyor..regl ağrısı gibi aynı. Kavinvalidende kendini düşünen bir kadinms.Boşver hepsi aynı bizimkiler de annesi baksın diyormus.

sağımda solumda çürüdü artık :) sırtı üstü yatıyım desem tekrar kalkmak işkence sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum birde ben çok hareketsizim yürüyüş falan yapmıyorum hiç üç gündür dışarı adım atmadım bi çamaşır sermek için balkona çıktm o kadar :) normal doğum için hareket şart üstelik 16 kilo aldım nasıl doğuracaksam artık :)

53 ile başladım şimdi 60.1 canım küsürat 1-3 değişiyor :)

17 kilo aldim canim bende
En son kntrolden bu yana da tartilmiyorum kesin ustune koymusmdur
Ama tatli cok yiyorum ben cok canim istiyor

85 ile başladım şu an 93,5 kiloyum 8,5 kg
ama son ay çok alırsın 20 - 25 ile kapatırsın dediler bilemıyorum

Canm ben 56yla kaldim 64um 8 kilo aldm durdu şuanda kilo alimim

48 le başladım 58 buçuk şuan . Yani 10-11 kilo aldım

7 kilo aldım canım ama 8 görünümlü bugün yarn tamamlanır 8e haftada 300 - 400gr alıyorum artık
Kızlar iyi almis iniz ya ben bide bir arkadas çok almışız...Ne yapcaz biz

Kasık ağrısı bugun benide mahvediyor..regl ağrısı gibi aynı. Kavinvalidende kendini düşünen bir kadinms.Boşver hepsi aynı bizimkiler de annesi baksın diyormus.

Yeri gelince milletin yanında " O da benim kızım, hatta kızımdan üstün tutuyorum" demeyi bilir. Kızıda 5 haftalık gebe canım bakalım ona nasıl davranacak ilerde. Yüzüne vururum valla. Hani bende kızındm bana böyle yapmıyordun dicem.. Annem çok uzak ve gelemicek durumda bunuda biliyor. Ayyy neyse sakin olayım bebeğime yansımasın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da gerisi boş gerçekten canım. Bide şu kasiklar bu kadar ağrımayaydi iyidi :)

kızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum

Elleme aynen surekli aynı yere gtsen utanmazsn aslnda ben alstm

Anlik birsey canim. Uyusuyor zaten hemen sonrasinda :) biraz zonkluyor suanda sadece

Tamam kızlar sizi dinleyeceğim :)) ellemiycem. Çok uzunsada kusura bakmayin ben yeniyim derim hahaha

Canım senin bebeğin de gelişim geriliği mi var dı yanlış mı hatırlıyorum. Benimde bebeğim de de varmış

Evet canım yani normalden geride. Plesentafa yaşlanma var ondan sanırım. Seninki ne kadarlık gerilik fazla mı cnm ?

kızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum

Aynı durum bende de var gece tshirt degistiriyorum surekli cok rahatsiz edici

O da var bende :)))) sut verecek gibi durmuyor bunlar ben anlamadimm dolgun degil yani ki normalde daha sisiktir soylemesi ayip
benimde hamile kaldığımda göğüslerim dolgunlaşmıştı ne olduysa son üç ayda söndü tekrar aslında tam tersi olması gerekmez mi :) sütüm az mı olacak diye korkuyorum zaten küçük göğüslerim

Benimde öyle canım surekli tuvalete kalkyrm gece dün çok terledm özellikle yuzumden ateş cikiyodu resmen kombiyide kisiyorum yatarken ama fayda etmyo kapatsam ev soğucak geri ısıtmak için ugrascaz

genc-anne Canm herşey yolunda giderken bianda mı çıktı bu yaşlanma olayı..Yoksa bişeyler hissedip doktora gittiğinde mi

Kızlar iyi almis iniz ya ben bide bir arkadas çok almışız...Ne yapcaz biz

Ben bennn rekor bende mi yaaa

62.63 arasi basladogim hamilelikte suan 82 yimmmm 19 20 kilo almisimmm Boyum 1.67 falan
61 ideal kilonn costumusum.
Hamile olunca zaten bana biseyler oluyooo ilk hamileligimde de 23 almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…