- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
12 canimKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
Kasık ağrısı bugun benide mahvediyor..regl ağrısı gibi aynı. Kavinvalidende kendini düşünen bir kadinms.Boşver hepsi aynı bizimkiler de annesi baksın diyormus.Sinir oldum yakv benimle dalga geçiyor sanki. Bütün gün boyu yataktan çıkmadım kasık ağrımdan mahvoldum. Şimdi sadece ekmek almaya çıktım mecburiyetten ki çok yakınımda bakkal var Allahtan. Kv arıyor bugün izinli evde. Napiyosun diye aradim diyo. Bende ağrım var yerimden kalkamiyorum dedim. yemek yaptin mi dedi daha yapmadm dedim. Yemek yapicam istersen gelin burda yiyin diyor(hangi dağda kurt öldüyse)..Yürüyemiyorum dedim. Aslında yürüsen senin için daha iyi diyor. temizlik yapmış mıșșș . Bana temizlik yardımı zaten yapmaz ama Bir kerede insan bi gideyim.ne durumda bakayım der bee bu kadarda duyarsız olunmaz yürüyerek 5 dk alacak evime gelmesi
Canm ben 56yla kaldim 64um 8 kilo aldm durdu şuanda kilo alimimKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
7 kilo aldım canım ama 8 görünümlü bugün yarn tamamlanır 8e haftada 300 - 400gr alıyorum artıkKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
sağımda solumda çürüdü artık :) sırtı üstü yatıyım desem tekrar kalkmak işkence sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum birde ben çok hareketsizim yürüyüş falan yapmıyorum hiç üç gündür dışarı adım atmadım bi çamaşır sermek için balkona çıktm o kadar :) normal doğum için hareket şart üstelik 16 kilo aldım nasıl doğuracaksam artık :)Canım ben yazsam aynılarını yazardım bizim minikler aynı pozisyonda ve aynı acıları yaşatıyolar sağolsunlar :) birde sağıma yattığımda taş gibi sağ tarafa bi toplanıyo nefesimi kesiyo sancıdan geriliyorum iyice :) inşallah hayırlısıyla geçecek bu günler de Allah'ın izniyle canım
53 ile başladım şimdi 60.1 canım küsürat 1-3 değişiyor :)
17 kilo aldim canim bende
En son kntrolden bu yana da tartilmiyorum kesin ustune koymusmdur
Ama tatli cok yiyorum ben cok canim istiyor
85 ile başladım şu an 93,5 kiloyum8,5 kg
ama son ay çok alırsın 20 - 25 ile kapatırsın dediler bilemıyorum
12 canim
Canm ben 56yla kaldim 64um 8 kilo aldm durdu şuanda kilo alimim
48 le başladım 58 buçuk şuan . Yani 10-11 kilo aldım
Kızlar iyi almis iniz ya ben bide bir arkadas çok almışız...Ne yapcaz biz7 kilo aldım canım ama 8 görünümlü bugün yarn tamamlanır 8e haftada 300 - 400gr alıyorum artık
Kasık ağrısı bugun benide mahvediyor..regl ağrısı gibi aynı. Kavinvalidende kendini düşünen bir kadinms.Boşver hepsi aynı bizimkiler de annesi baksın diyormus.
Sonradan dolar içi mrk etme Rabbim yardımcımız olsun..O da var bende :)))) sut verecek gibi durmuyor bunlar ben anlamadimm dolgun degil yani ki normalde daha sisiktir soylemesi ayip
canım bence hiç kısaltma, muhtemelen utanıp çekindiğin için kısaltıp gitmeyi düşünüyosun ama uzun olunca inan daha güzel alınıyomuş(beni hep uzatıp gidiyo sanmayın he , sadece kuaförümden duymuştum da kısaltıp gelenlerinkini alması zor oluyomuş)
Elleme aynen surekli aynı yere gtsen utanmazsn aslnda ben alstm
Anlik birsey canim. Uyusuyor zaten hemen sonrasinda :) biraz zonkluyor suanda sadece
Canım senin bebeğin de gelişim geriliği mi var dı yanlış mı hatırlıyorum. Benimde bebeğim de de varmış
kızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum
benimde hamile kaldığımda göğüslerim dolgunlaşmıştı ne olduysa son üç ayda söndü tekrar aslında tam tersi olması gerekmez mi :) sütüm az mı olacak diye korkuyorum zaten küçük göğüslerimO da var bende :)))) sut verecek gibi durmuyor bunlar ben anlamadimm dolgun degil yani ki normalde daha sisiktir soylemesi ayip
Goremedm ya göbekten çok uzadiysa kusura bakmayın deTamam kızlar sizi dinleyeceğim :)) ellemiycem. Çok uzunsada kusura bakmayin ben yeniyim derim hahaha
Ayni dertler bendede var cnim. Bi cok kisidede var.kızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum
Benimde öyle canım surekli tuvalete kalkyrm gece dün çok terledm özellikle yuzumden ateş cikiyodu resmen kombiyide kisiyorum yatarken ama fayda etmyo kapatsam ev soğucak geri ısıtmak için ugrascazkızlar slm. geceleri çok terliyorum durmadan dönüp rahatımı bulamıyorum...ve sık sık wcye idrara çıkıyorum sizinde öle mi? çok uykusuz ve yorgunum
Kızlar iyi almis iniz ya ben bide bir arkadas çok almışız...Ne yapcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?