merhaba ben 6 kilo aldım. ama ilk 5 ay bulantılardan 5 kilo vermiştim. bulantılarım olmasaydı bende baya bi 10 11 alırdım... baya bi yiyorum ama ayda 1 yada en fazla 2 alıyorum.
Canim gecmisler olsun bol bol havuç kuru yemislerden ye canim ALLAH yardimcin olsun kuzum8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasıl
cumartesi gitttim ben o zaman teşhis edildi bu cumartesiye tekrar randevu verdi devam ederse alırız dedi benim erken doğum riskim vardı zaten akc geliştirici iğne de yapılmıştı ama ben zeynep kalmile gittim bugün orda doppler yapıldı beslenmesi ile ilgili sıkıntı yok dediler ama ordada karın bölgesi 2 hafta geri çıktı doktorda bana kalsa ben almam dediCanım Doktorum başka hastaneye sevk etti erken alma gibi durum olabilir dedi orda ki doktor erken alınsın derse hemen alırım defi çok moralim bozuk canım senin ki ne defi
yok canım 70le kaldım şimdi 86 yım boyum 178 boyuma göre kilom iyiydiÇok zyflsr çok kilo alirms canım çok mu zayfsn
Beyaz ekmek mi cnmBen de 64 le kaldım 75-76 geliyorum artık. Çok ekmek yiyorum. Canim ekmek istiyor
Kızlar mesele kilo değil kideformasyon... Çatlaklar... Tek kilo olsa spora bakar gecee gider
Anladım cnm sporla falanda destekleriz artikk emzirme döneminde de yememek olmayacak şimdi..Spor şartEvett cnm:) 1 yil a yakin gitti hepsi
ilkinde de 62 le kaldim 85 le gittim dogumdan eve geldigimde 78 falandmgeriside gitti
Ama iste 1 yil a yakin hafif tombik geziyosun..
bunda hayatta almam dedim yine 23 u tamamlayacagim gibi gozukuyooo
Sonuc olarak gidiyoo bide hic dikkat etmedim sutum olsun die
Bence en en enn onemlisi emzirmek cok goturuyooo:)
Boyun uzunms Canm ondandiryok canım 70le kaldım şimdi 86 yım boyum 178 boyuma göre kilom iyiydi
Canım Babe nin yüz jeli ve onunla aynı içerikteki başka ürünleri var.stop akne diye...benim çok problemim vardı.dünya ürün denedim ve 2010 da bunu buldum.eczacı dedi eğer işe yaramazsa geri getirin.o gün bugün bunu kullanıyorum canım.şu anki akne sebebin farklı tabii ama yüzüne ve vücudunda çıkan yerlere deneyebilirsin.şu canım :son 1 haftada yüzümde, boynumda, şakaklarımda, ensem ve saç diplerimde
göbeğim ile kasığım arasında ufak ufak bi sürü sivilce çıktı ve çok kaşınıyor napcaaam ben yaaa
Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acabason 1 haftada yüzümde, boynumda, şakaklarımda, ensem ve saç diplerimde
göbeğim ile kasığım arasında ufak ufak bi sürü sivilce çıktı ve çok kaşınıyor napcaaam ben yaaa
8 gün canım bende hiçbirşey de çıkmıyor. Doktor beni çok korkuttu başka hastane ye sevk etti eğer erken alınsın derlerse erkene alacam dedi bebeğini 36 haftalığım ama karın çevresi 34+4 çıktı 2500 gr canım senin ki nasıl
Yalni arkadaslar ihmal etmeyin kasinti ve kabarmalarda hemen doktora basvurulmaliymis gebelik alerjisi ve karacigerdeki problemler sebebiyle olabilirmis. Bende mutlaka gidin.Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba
Aynen yakarnımda ki kırmızı çizgiler artıyor her geçen gün
Benide oraya sevk etti canım aynen canım beslenmede bir sıkıntı çıkmadı. Seninki kaç kilocumartesi gitttim ben o zaman teşhis edildi bu cumartesiye tekrar randevu verdi devam ederse alırız dedi benim erken doğum riskim vardı zaten akc geliştirici iğne de yapılmıştı ama ben zeynep kalmile gittim bugün orda doppler yapıldı beslenmesi ile ilgili sıkıntı yok dediler ama ordada karın bölgesi 2 hafta geri çıktı doktorda bana kalsa ben almam dedi
Banada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))Ben de 55.5 ile hamile kaldım 66.6 geliyorum 11 kilo aldım hamur işi ekmek vb. Yasak tansiyondan dolayı ama sanırım bana da meyve kilo aldırıyor günde bir kilo meyve yiyorumdur hem de çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?