2016 Şubat Anneleri

merhaba ben 6 kilo aldım. ama ilk 5 ay bulantılardan 5 kilo vermiştim. bulantılarım olmasaydı bende baya bi 10 11 alırdım... baya bi yiyorum ama ayda 1 yada en fazla 2 alıyorum.

Ne güzel valla ben ayda 2 3 kilo alıyorum..benim bulantim olmadı tabii..ama bence bu yapı ile alakalı..bende ilk hamileliğim ilk 5 ay kilo almadim sonra hop binada 5 kilo aldım ve 16 kilo ile tamamladım hamileliği ki kızım 3 hafta erken doğdu.. Şimdi bir de erkek son ana kadar beklerse ki bekler diyor bakalım..

Canim gecmisler olsun bol bol havuç kuru yemislerden ye canim ALLAH yardimcin olsun kuzum

Canım Doktorum başka hastaneye sevk etti erken alma gibi durum olabilir dedi orda ki doktor erken alınsın derse hemen alırım defi çok moralim bozuk canım senin ki ne defi
cumartesi gitttim ben o zaman teşhis edildi bu cumartesiye tekrar randevu verdi devam ederse alırız dedi benim erken doğum riskim vardı zaten akc geliştirici iğne de yapılmıştı ama ben zeynep kalmile gittim bugün orda doppler yapıldı beslenmesi ile ilgili sıkıntı yok dediler ama ordada karın bölgesi 2 hafta geri çıktı doktorda bana kalsa ben almam dedi

son 1 haftada yüzümde, boynumda, şakaklarımda, ensem ve saç diplerimde
göbeğim ile kasığım arasında ufak ufak bi sürü sivilce çıktı ve çok kaşınıyor napcaaam ben yaaa

Kızlar mesele kilo değil ki deformasyon... Çatlaklar... Tek kilo olsa spora bakar gecee gider

Merhaba arkadaşlar ben bugun 33 haftalik oldum. Ve acayip karnım gergin bildiğin gergin sanki bebege dar geliyor gibi . Tabi ki büyüyor ama kasılma yok ağrı yok sadece çok gergin ve yürürken daha bi artıyor sanki...Bebek bi anda kilo almis olabilir mi. Sizde de oldu mu yada oluyor mu bir fikri olan..

Anladım cnm sporla falanda destekleriz artikk emzirme döneminde de yememek olmayacak şimdi..Spor şart

göbeğim ile kasığım arasında ufak ufak bi sürü sivilce çıktı ve çok kaşınıyor napcaaam ben yaaa
Canım Babe nin yüz jeli ve onunla aynı içerikteki başka ürünleri var.stop akne diye...benim çok problemim vardı.dünya ürün denedim ve 2010 da bunu buldum.eczacı dedi eğer işe yaramazsa geri getirin.o gün bugün bunu kullanıyorum canım.şu anki akne sebebin farklı tabii ama yüzüne ve vücudunda çıkan yerlere deneyebilirsin.şu canım :

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 93
Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba

Ben de 55.5 ile hamile kaldım 66.6 geliyorum 11 kilo aldım hamur işi ekmek vb. Yasak tansiyondan dolayı ama sanırım bana da meyve kilo aldırıyor günde bir kilo meyve yiyorumdur hem de çok rahat

Benimki 5 gün önce 35 haftalık 2400 e yakındı. Şimdi 36 haftalık 2400 olmuştur. Benimkinin de karın çevresi geride çıktı. Bebek eşinde yaşlanma var dedi ama ileri derecede mi uoksa yeni mi başlamış bilmiyorum neden erken alınma ihtimali varki cnm ?

Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba
Yalni arkadaslar ihmal etmeyin kasinti ve kabarmalarda hemen doktora basvurulmaliymis gebelik alerjisi ve karacigerdeki problemler sebebiyle olabilirmis. Bende mutlaka gidin.

Benide oraya sevk etti canım aynen canım beslenmede bir sıkıntı çıkmadı. Seninki kaç kilo

Ben de 55.5 ile hamile kaldım 66.6 geliyorum 11 kilo aldım hamur işi ekmek vb. Yasak tansiyondan dolayı ama sanırım bana da meyve kilo aldırıyor günde bir kilo meyve yiyorumdur hem de çok rahat
Banada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))

Nasilsiniz kizlar? Bebisler nasillar?
Bu gun bir az uyuyum dedim cok garip uyandim uykumdan bir an gozumu acdim ve kendimi cok hafiflemis hiss etdim sanki karnimda bisey yokmus gibi Allah korusun o kadar rahat nefes aliyordum ki heme ayaga kalktim kontrol etdim ya deli olacaktim nerdeyse bebegim nerde dige nasil oldugunu hala anlayamadim kafamda olayo cozemiyorum neden oyle bi rahatlik yasadigimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…