2016 Şubat Anneleri

Benim zaten bi eşim biliyo oda izin vermiyor
Benimde uyku isteğim cok ama calistigim için pek firsatm yok
Biran önce açıklama vakti gelse de biraz daha rahat hareket etsem :)
Merhaba dogum tarihlerimiz ayni sen kalp atislarini duydn mu ben cars gunu gidicem

10 gün sonraya randewu aldım sorucam.ggünlerde geçmez simdi
Canım ben tutuyorum ama iftardan sonra sahura kadar bol bol su içiyorum besleyici yiyecekler tüketmeye çalışıyorum. Fındık muz yumurta mutlaka yiyorum. 3 gündür evdeydim. Yorulacak bir şey yapmayinca da etkilemedi beni.bir arkadaş burada yazmıştı doktoru iftarda ve sahurda yediklerine dikkat ederek tutabilirsin demiş. Önceki hamileligimde 11 haftalikken ramazan başlamıştı o zaman bulantilar yüzünden 1 gun bile tutamamistim.

Bulantisiz biz gun gecirdim cok mutluyum :) Yarin doktor randevumuz var insallah kalp atislarini duyabilirizz
Bi daha bu lafi etmicem Butun yedigimi cikardim ya bu saatte normal mi bulanti kusma? Ben sabah oluyor zannediyordum

ben 2015 şubat anneiyim
bende geçen yıl bu zamanlar yeni öğrenmiştim hamile oldugumu
oruç tutmadım dr izin vermedi
oruç tutanlar sizde tutmayıın size olumsuz hikaye yada örnekler vermeyim
ama tutmamanız sizin ve bebeğiniz için daha hayırlı
başka bir zaman tutmadıklarınızı tutarsınız
sağlıkla hayırla kucağınıza alın inş..
öncelik bebeklerimizin olsun

Bi daha bu lafi etmicem Butun yedigimi cikardim ya bu saatte normal mi bulanti kusma? Ben sabah oluyor zannediyordum
Canim walla hic belli olmuyo benimde anim animi tutmuyo esim suan oruclu haliyle bana biseyler hazirliyo hem icim bulaniyo hemde wc ye cikamiyorm karnm agriyo

sağol cnm Allah razı olsun senden pekı sana sunu sorucam şubatta doğum nasıl yanı hava soguk olacak zor oldu mu

sağol cnm Allah razı olsun senden pekı sana sunu sorucam şubatta doğum nasıl yanı hava soguk olacak zor oldu mu

dogum olana kadar hava çok güzwldi güneş vardı hep dogum oldugu gün kar yağmıştı soğuktu
ertesi gün evimize geldik evimiz sıcak olur genelde sıkıntı yaşamadık
5. gün topuk kanı için cıkmıştık evden iyice sarıp sarmalarsan bişeycik olmaz
zaten cok gerekmedikçe evden cıkamıyorsun
evin sıcaklığı da önemli tabi

evımız sıcak sukur ama sımdılerde 4 5 aylık dı mı baya kendıne gelmıstır bu sıcaklarda daha ıyı sankı yenıdoğan olmasından tesekkur ederım cnm cevabın ıcın

Dün çok yoruldum sanırım bugün bel ağrısından ölüyorum kalkamadim..hafif bulantilarim oluyor ama çok rahatsız etmiyor çok şükür. . Hatim listesine dahil olamadigim için çok Üzgünüm çalışıyorum ve bir oğlum var 1cuz bitiremeyebilurim.. ama tefriciye başlarsanız katilirim us yerinde onu okurum çünkü. . Sizler 70000bin subhanallahi vebihamdihi ye başladınız mi ben başladım

Ben basladim canim 4500 oldu daha 2 gundur cekemiyorum biri yardim etse bize olur mu acaba?

bıseye basladıklarını görmedım cn ben de butun gun evdeyım yattım hep bıara nefes darlığı cektım gectı hava cok basık senı de rahatsız edıyor mu bıde cnm kese kac mm dedı sana

Benim bbulantım yok

ben 2015 subat annesiyim , zaman ne kadar çabuk geçiyor,bi zamanlar bizde gun sayyorduk .. sayili gun çabuk geçer ..
Allah tamamina erdirsin, kolay dogumlar nasip etsin hepinize hayirliisyla

inşalllah canım bana özellikle kontole gideceğimiz zamanlar zaman duruyormuş gibi geliyor

inşallah canım gönlünce olsun ben şubatı sonundan yakalayanlardanım veeee balık olucaz sanırım

Benimde cok bulantim yok ama kokuyor pek cok sey esim yapiyor genellikle insallah bebis de cok iyidir seminer donemi bitsin annemin yanina yaylaya gidecegim temiz hava hem bana hem bebegime iyi gelir insallah yarin da bes bucuk ta doktor randevumuz var iyi gecer

kızlar ben düşük olmaması için meryem suresi okunması gerektiğini duyudum bebişimi öğrendiğim gün başladım okumaya doğuma kadar yasin ve meryem surelerni ara ara okumayı düşünüyorum
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin minnaklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…