2016 Şubat Anneleri

bende mide bulantısı yok ama hergün 2saat seminere gitmek allak bullak ediyor benide
yolda bitiyoruz resmen;seminerin bitmesini iple çekenlerdenim

Ben basladim canim 4500 oldu daha 2 gundur cekemiyorum biri yardim etse bize olur mu acaba?

Yok canım kendimiz çekeceğiz bende sadece hafta ici iş yerinde cekebiliyorum..

bıseye basladıklarını görmedım cn ben de butun gun evdeyım yattım hep bıara nefes darlığı cektım gectı hava cok basık senı de rahatsız edıyor mu bıde cnm kese kac mm dedı sana

13mm adrecim..

Hiç bir iş yapmıyorum canım eşi m oruç oruç hallediyor herseyi ama oğlum kucağımda gezdirmemi istiyor ağlıyor dün misafir im vardı gezdik biraz sanırım onun da çok etkisi oldu

kızlar bugün 4+5.gündeyiz sürekli bir akıntı hali sanki regl olmuşum gibi ya kanama mı oldu tedirginikleri yaşıyorum sizdede varmı akıntı veee n zaman biteeer
Canım biz sizden 20 gün kadar büyüğüz ve maalesef benim de hala akıntılarım devam ediyor tuvalete giderken bu sefer kesin lekelenmedir çok Islak hissediyorum diyerek gidiyorum :) çok şükür iyiyiz ama o korku hep devam ediyor. Günlük kullanıyorum sık sık değiştirerek. Bazıları çok kuru geçirirmiş ama genellikle hamilelikte çok akıntı olması normal mantar olmaması için hijyene daha çok dikkat edin derler

kızlar bugün 4+5.gündeyiz sürekli bir akıntı hali sanki regl olmuşum gibi ya kanama mı oldu tedirginikleri yaşıyorum sizdede varmı akıntı veee n zaman biteeer
Merhaba, akıntı artarak gebelik boyunca devam edecekmiş. Gebelikte bu normal ve sağlıklı bişeymiş.

Kızlar merhaba
Bugun fazlasıyla kanamam oldu. Doktora gittim kese bozulmus dedi. Düşük olma ihtimali varmış. Gercekten cok üzgünüm

Kızlar merhaba
Bugun fazlasıyla kanamam oldu. Doktora gittim kese bozulmus dedi. Düşük olma ihtimali varmış. Gercekten cok üzgünüm
Canım bence umudunu yitirme sakın, kanaması olup sonradan yolunda giden hamilelikler var. Bence bolca dinlen ve dua et inşallah tez zamanda şifa olur. Bazen bir başka gözün bakması da faydalı olabiliyor.. Az çok ultrasondan anladığımdan gerçekten Doppler düğmesine basıldığında benimkinde kanlanma yoktu ilk düşüğümde yoksa Ufacık bir umudum olsaydı başka Dr Lara'da danışırdım.

Hangi gun gittin cnm benim de carsamba gunu gittik bizim de 13mm idi ben yemek yapiom sadece sagolsun isleri esim yapio

Kızlar merhaba
Cok gecmis olsun cnm baya da buyumussunuz cnm insallah sonucu guzel olur dualarimiz seninle

Perşembe günü gittik canım bizde
yarın yıne gıdıorum yaa kalp ıcın belkı dedı garantı vermedı ama bakalım duyabılecek mıyız yaa profa gıottın mı hıc ısım vermıyorum anlaşılıo dıye telde kesınlıkle bılgı vermıyo dun nefesım daraldı kolum uyustu cevap vermedı bana ya ben senın hastan ısem bana cevap vermelısın ılla para verıp muayene mı olmam laızm sinir oldum gercekten

Bende oruç tutmuyorum düşük ihtimali varsa bol Sıvı tüketmeliyymiş evet vicdanen rahatsız oluyoruz sma beneğe bişey olsa o zaman da onun vicdan azabı acaba oruçtan mı diye... Orucun Kazası var zaten izinde var bize ama diğerinin maalesef...rabbim herkesin bebeklerini korusun..

inşallah canım gönlünce olsun ben şubatı sonundan yakalayanlardanım veeee balık olucaz sanırım
Aaa ben buraya yazmıştım :) başını yakalayamadım şubatın ama sonunu yakalarım inşallah adetim gecikti 3 gündür hala test yapmadım korkudan varsın Balık olsun burcu hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda :) senin ne güzel gelmiş bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde gelir bende katılırım aranıza yarın test yapacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…