Cnm depend kadinlar için 8li Külotlu Ped aldım yandan çıkarıp atması kolay.. birde normal Ped gece olanlar yeter sanırsam ben öyle aldım yetmez ise bebek bezinin kenarlarına kesecegim.ebe bana öyle yap dedi.Selam kızlar bugün hata bezi baktim hastane cantasi için son eksikleri de tamamlayayim diyorum. Hasta bezi mi hasta kulodu mu kullanışlı olur bilemedim ve hangi boyunu almali
hayırlısı olsun canım haftanda iyi endişelenmeKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Benimkinin son hali bu :) .. Bitince daha bir guzel geliyor insanin gozune, tum yorgunluguna degiyorEline sağlık canım sende mi kalın keçeyle yaptın ? Sen kaç tane yaptın? Senin Bitmiş ne güzeldarısı da benim başıma
Saol canim keceler çok kalin yapması da zorluyor birazda oyüzden herhalde ama inşallah bitince bende öyle düşüncem
Ay çok teşekkür ederim canım daha bi hirslandim bak şimdiemek verilen hersey güzeldir derim ben hep aslında ençok da kendim dışında herkese nasıl bişe yaptın bilmiyorum ama güzel olmuştur bence
moralini yüksek tut canım üzülme sağlıkla gelsin yeterki nasıl olsa artık hepimiz için bebislerin gelme vakti yaklaşıyor dualarimiz seninle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Elim kesme işine yatkın aslında uzun bi zaman anasinifnda yardimci öğretmen olarak çalıştığım için az çok benziyo diye düşünüyorum da işte hepsini birden kendim kesince bi yerde fire veriyo insan haliyleama işte ben gördüğüm resimdekinin aynısı gibi istediğim için kafamda büyüttüm bukadar herhalde:)
Canim benim nerdeyse hamileligimin ilk gününden beri bu enfeksiyon bakteri sorunum hep var arada bi azalıyor çoğalıyor ama hep devam ediyor ilaç ta kullandım ama bende fayda etmedi bende pes ettim kullanmıyorum artık. Ama senin için sürekli devam etmiyorsa dert etme ilaçla geçer bence
Saol canim teşekkür ederim
Canm hiç sormaa iki gündür öyle çok hareket ediyor ki kızm nefesm kesiliyor. Çok canm yanıyo şuan bile öyle utanmasam ağlıycam okadr can acıtıyoNefes alamiyorum kizlar yakizim haraket etdi bogle oldum
Bende aynen tatlim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cok sukur haraket ediyolar sagliklilar ama zormus su son aylardaCanm hiç sormaa iki gündür öyle çok hareket ediyor ki kızm nefesm kesiliyor. Çok canm yanıyo şuan bile öyle utanmasam ağlıycam okadr can acıtıyo
Gerçekten çok zormuş Allah kolaylık versin hepimize 40. Haftaya kadar beklerse bebek neyaparım onu düşünmeye başladımBende aynen tatlim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cok sukur haraket ediyolar sagliklilar ama zormus su son aylarda
Herhalde esim kucaginda tasiycak yuruyemez hale geliyoruzGerçekten çok zormuş Allah kolaylık versin hepimize 40. Haftaya kadar beklerse bebek neyaparım onu düşünmeye başladım
Hangi genlerde pihtilasma vardi peki bi de dusuksayini ve yasini sorabilir miyim
Biz pihtilasma tahlilleri yaptirmadik canım gebe kaldıktan sonrada doğru sonuç vermez dedi doktor tüp bebek olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum ben daha önceden 2 kimyasal gebelik yaşadım 31 yaşındayımHangi genlerde pihtilasma vardi peki bi de dusuksayini ve yasini sorabilir miyim
Ay benm kocam biara yeltendi de belini ağrıttı 3gün mahvolduHerhalde esim kucaginda tasiycak yuruyemez hale geliyoruz
O artarak devam ediyor korkutmak gibi olmasinda, yeri daraliyor, ustune irilesiyor yavrucaklar ne yapsinlar :).. Yatarken zorluyor beni artik, daldiktan sonra Allahtan hissetmiyorum pek :/Kızlar ben bugun bayagi kötüyüm karnim çok sert ve ne yana dönsem değişik bi agri saplaniyor ne olduğunu anlamadım. ama sancı gibi değil.
Canm buna önlem alamazaın ki.. Belki bianda bütün suyun gelir evet ortalık batar.. Belki sızıntı şeklinde olur yavaş yavaş fark edip gidersn hastaneye en fazla çamaşırn ıslanır.. Ama tatlım utanma yani bu elinde olan bişey değil ki..Kızlar.. Birşey sorcam.. Mesela evdeyim sancim girdi.. Su geldi.. ( dizide izledimde aklıma takıldı) bineceğim araba kirlenecek mi.. Yanı alta birşey bağlamak veya sermek gerek mi.. Ya oldu ki eşim.evde yok. Babam var.. Ben çok utanirim
Canm buna önlem alamazaın ki.. Belki bianda bütün suyun gelir evet ortalık batar.. Belki sızıntı şeklinde olur yavaş yavaş fark edip gidersn hastaneye en fazla çamaşırn ıslanır.. Ama tatlım utanma yani bu elinde olan bişey değil ki..
Ay son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..
Ben doğum için kv kp yanında da kalacam bende ordayken suyum gelirse diye çok endişeliym ama canm yapacak bişey bulamadm yani :)Nasıl olacağını bilemiycez ki evet.. İnsallah sancılar gelir önce öyle gideriz hastaneye.. Ya babam ne biliyim. Şimdi bile utaniyorum . Allah yukarda birşey demez, rahat edim.diye uzan falan der ama...
Allahım yüzümüze gulsun insallah da kolaylıkla atlatalim
Yok canim oyle bisey degil ben her an gidicem diye ebe dosyani hazirladim biraktim dedi o yani,yoksa bizlik bsey degil
Canım hastane dosyası mı hazırlamak gerekiyo, ben hiçbişey yapmadım, neleri içeriyo?
Ayy çok güzel görünüyor maşallah canım ellerine sağlık :)
@yarens7 canım bence çok güzel oluyo neden beğenemedin ki, hepsini yapsan çok güzel gözükür, eline sağlık :)
En guzeli uyumak olucak :) Ufak tefek islerimi bitiririm.. Zamaninda da geldimi bebek degmeyin keyfime.. Bundan sonra buyume hizi yavaslayacagindan oyle devasa buyumez heralde, karnim dussun bir de artik, nefes almak zor oluyor boyle :/Evde olmak güzel yaa.. Ben 4 hafta oldu neredeyse evde olalı.. Skilmiyirum.. Yıllardır çalış çalış calissss... Dinlen.. Bebisin odasiyla ilgilen.. Ayaklarini uzat.. TV izle.. Sabah geç kalk.. Miss missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?