2016 Şubat Anneleri

Selam kızlar bugün hata bezi baktim hastane cantasi için son eksikleri de tamamlayayim diyorum. Hasta bezi mi hasta kulodu mu kullanışlı olur bilemedim ve hangi boyunu almali
Cnm depend kadinlar için 8li Külotlu Ped aldım yandan çıkarıp atması kolay.. birde normal Ped gece olanlar yeter sanırsam ben öyle aldım yetmez ise bebek bezinin kenarlarına kesecegim.ebe bana öyle yap dedi.

Benimkinin son hali bu :) .. Bitince daha bir guzel geliyor insanin gozune, tum yorgunluguna degiyor

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar ben bugun bayagi kötüyüm karnim çok sert ve ne yana dönsem değişik bi agri saplaniyor ne olduğunu anlamadım. ama sancı gibi değil.

Canm hiç sormaa iki gündür öyle çok hareket ediyor ki kızm nefesm kesiliyor. Çok canm yanıyo şuan bile öyle utanmasam ağlıycam okadr can acıtıyo
Bende aynen tatlim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cok sukur haraket ediyolar sagliklilar ama zormus su son aylarda

Kızlar.. Birşey sorcam.. Mesela evdeyim sancim girdi.. Su geldi.. ( dizide izledimde aklıma takıldı) bineceğim araba kirlenecek mi.. Yanı alta birşey bağlamak veya sermek gerek mi.. Ya oldu ki eşim.evde yok. Babam var.. Ben çok utanirim

Hangi genlerde pihtilasma vardi peki bi de dusuksayini ve yasini sorabilir miyim
Hangi genlerde pihtilasma vardi peki bi de dusuksayini ve yasini sorabilir miyim
Biz pihtilasma tahlilleri yaptirmadik canım gebe kaldıktan sonrada doğru sonuç vermez dedi doktor tüp bebek olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum ben daha önceden 2 kimyasal gebelik yaşadım 31 yaşındayım

Kızlar ben bugun bayagi kötüyüm karnim çok sert ve ne yana dönsem değişik bi agri saplaniyor ne olduğunu anlamadım. ama sancı gibi değil.
O artarak devam ediyor korkutmak gibi olmasinda, yeri daraliyor, ustune irilesiyor yavrucaklar ne yapsinlar :).. Yatarken zorluyor beni artik, daldiktan sonra Allahtan hissetmiyorum pek :/

Canm buna önlem alamazaın ki.. Belki bianda bütün suyun gelir evet ortalık batar.. Belki sızıntı şeklinde olur yavaş yavaş fark edip gidersn hastaneye en fazla çamaşırn ıslanır.. Ama tatlım utanma yani bu elinde olan bişey değil ki..

Nasıl olacağını bilemiycez ki evet.. İnsallah sancılar gelir önce öyle gideriz hastaneye.. Ya babam ne biliyim. Şimdi bile utaniyorum . Allah yukarda birşey demez, rahat edim.diye uzan falan der ama...
Allahım yüzümüze gulsun insallah da kolaylıkla atlatalim

Ay son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..

Evde olmak güzel yaa.. Ben 4 hafta oldu neredeyse evde olalı.. Skilmiyirum.. Yıllardır çalış çalış calissss... Dinlen.. Bebisin odasiyla ilgilen.. Ayaklarini uzat.. TV izle.. Sabah geç kalk.. Miss missss

Ben doğum için kv kp yanında da kalacam bende ordayken suyum gelirse diye çok endişeliym ama canm yapacak bişey bulamadm yani :)

Yok canim oyle bisey degil ben her an gidicem diye ebe dosyani hazirladim biraktim dedi o yani,yoksa bizlik bsey degil

Evde olmak güzel yaa.. Ben 4 hafta oldu neredeyse evde olalı.. Skilmiyirum.. Yıllardır çalış çalış calissss... Dinlen.. Bebisin odasiyla ilgilen.. Ayaklarini uzat.. TV izle.. Sabah geç kalk.. Miss missss
En guzeli uyumak olucak :) Ufak tefek islerimi bitiririm.. Zamaninda da geldimi bebek degmeyin keyfime.. Bundan sonra buyume hizi yavaslayacagindan oyle devasa buyumez heralde, karnim dussun bir de artik, nefes almak zor oluyor boyle :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…