2016 Şubat Anneleri

Dönence gibi şeylerin göze olan mesafesi önemli cok yakın olmadığı sürece bir sorun yaratmıyor... Normal ilgilenirken bile öyle... Beyin gelişimi için ne kadar çokses renk uyaran o kadar iyi :)

o vakit tavana yansıtmalı müzikli projektör bakayım içim rahat etsin

Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
hayırlısı olsun canım artık son anlarımıza geliyoruz hepimiz. Hemen doğmaz biraz daha bekler belki bebiş. Ama gelse de sorun değil artık kocaman oldular maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Cok kolay acilip kapaniyor arabaya sigiyor canim benim icin en onemlisi buydu.
Yaninda port bebe olanini aldik. Sen ?
Ben normal düz baston aldım. Çok fazla araba kullanamam diye böyle seçtim. Bebek arabası kullanmayı pek sevmiyorum. Her yere kendi arabamla gidip geldiğim için böyle tercih ettim. Ayrıca puset aldım hastaneye gelip giderken kullanırım. Hafif diye bende bastonu tercih ettim. Zaten yaza anca kullanırız ozamana kadarda bebiş toparlanır.

Bhangi genlerde peki ve yasini dusuk sayini sorabilir miyim? Benim 2 gende homozigot + pai 4g4g var ona ragmen 35 de birakacakmisim
coraspin değil bebe aspirini kullandım 8. haftada kanamam olduğu için dr bıraktırdı daha da kullanmadım claxen doğuma kadar kullanıcam. pıhtılaşmam var.
n

kızlar yatak ucu dönence alacaktım ama yaptığım araştırmalara göre, bebeklerde göz bozukluguna sebeb oluyormus, aldınız mı alacak mısınız almalımıyız ?

benim okuduğum kitapta çocuğun gelişimi için faydalı yazıyordu ama dönmemesi gerekiyor arada hafif elinizle hareket ettirseniz yeter demişler bir de mesafesi önemli 25 cm olması lazımdı sanırım ve tek bir tane olsun iki hafta sonra değiştirirsiniz daha da dikkatini çeker demişler :) hatta aylar geçip büyüdüğü zaman eliyle yakalayabileceği gibi dursun bunlar onların gelişimi için ufak ama önemli şeyler

Bhangi genlerde peki ve yasini dusuk sayini sorabilir miyim? Benim 2 gende homozigot + pai 4g4g var ona ragmen 35 de birakacakmisim
n
canım hangi genlerde olduğunu hatırlayamıyorum malesef raporum şuan elimde değil 30 yaşındayım düşüğüm yok ama boş gebeliğim var kürtaj ile sonuçlandı. tüp bebekle hamile kaldım tamamen kontrol amaçlı tahlil yapıldı drum ünv de hoca onun da etkisi oldu ve pıhtılaşma çıktı. 4. haftadan beri kullanıyorum drum bu değerlerin gebeliğin son haftalarında sorun yaratacağını söylemişti.

Hmm ben yarin baska bi doktora mi baksam acaba. O zman da hangisinin dedigini yapsam diye kararsiz kalirim. Benim normal dusugum de var mol gebelihigmde. Testleri ilk yaptigimda bakan doktor hamile olmasan bile coraspini omur boyu kullanman gerek demisti biraz da ondan evhamliyim galiba

canım raporunu bir kalp damar uzmanına da gösterebilirsin. fetal eko çektirdiğimde fırsat bu diyip göstermiştim o da aynı şeyi söyledi bana. daha doğrusu drun doğru karar vermiş dedi.

Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san

Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti

yahu bende ara ara geliyor o akıntı . garip bi hamilelik geçiriyorum yaaa. habire nişan geliyo heralde

ilginç olan şu ki yaklaşıl 3 haftadır aynı şeyleri yaşıyorum. dr.a gidiyorum doğum başlamamış diyor. rahim de açılma yok bebekte gayet iyi diyor. bugün yine kanlı akıntı geldi. gelsin bebiş artık. her kanamamda koşa koşa dr.a gitmkten bıktım

Aaa çok güzel canim. Biz de bundan yaptık. Ben pek beğendim. Bak toplu böyle duruyolar
Eline sağlık canım sende mi kalın keçeyle yaptın ? Sen kaç tane yaptın? Senin Bitmiş ne güzel darısı da benim başıma

Saol canim keceler çok kalin yapması da zorluyor birazda oyüzden herhalde ama inşallah bitince bende öyle düşüncem

Niye ki tatlim cok basarili olmus.. sen benimkini gorseydin aglardin heralde, hayatimda hic birsey beni bu kadar zorlamamistir heralde .. cok cici olmuslar, disarda hazir alinanlara bin basar
Ay çok teşekkür ederim canım daha bi hirslandim bak şimdi emek verilen hersey güzeldir derim ben hep aslında ençok da kendim dışında herkese nasıl bişe yaptın bilmiyorum ama güzel olmuştur bence
Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
moralini yüksek tut canım üzülme sağlıkla gelsin yeterki nasıl olsa artık hepimiz için bebislerin gelme vakti yaklaşıyor dualarimiz seninle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Elim kesme işine yatkın aslında uzun bi zaman anasinifnda yardimci öğretmen olarak çalıştığım için az çok benziyo diye düşünüyorum da işte hepsini birden kendim kesince bi yerde fire veriyo insan haliyle ama işte ben gördüğüm resimdekinin aynısı gibi istediğim için kafamda büyüttüm bukadar herhalde:)

Ohhh maşallah idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bol miktarda bakteri ıvır zıvır var ufffff yanmam yok hicbirsey yok anlamadım yaa doktoru yarın arayayım bari ilaç verir kesin
Canim benim nerdeyse hamileligimin ilk gününden beri bu enfeksiyon bakteri sorunum hep var arada bi azalıyor çoğalıyor ama hep devam ediyor ilaç ta kullandım ama bende fayda etmedi bende pes ettim kullanmıyorum artık. Ama senin için sürekli devam etmiyorsa dert etme ilaçla geçer bence

Saol canim teşekkür ederim

Selam kızlar bugün hata bezi baktim hastane cantasi için son eksikleri de tamamlayayim diyorum. Hasta bezi mi hasta kulodu mu kullanışlı olur bilemedim ve hangi boyunu almali

Hayirli olsun valla hakkında ama dert etme 37. Haftada sin..ayrıca neden yatiriyor ki hastane de doktor git evine sancin gelirse hastaneye gecersin tabii sende ve bebekte problem yoksa..benimde öyleydi nişanim geldi açıklığım vardı sonra 2 hafta sonra doğum yaptım..

Ama doktorun daha iyi bilir sonuçta ama sen keyfini bozma.. Aç tv seyret :)) kaçan dağılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…