- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Dönence gibi şeylerin göze olan mesafesi önemli cok yakın olmadığı sürece bir sorun yaratmıyor... Normal ilgilenirken bile öyle... Beyin gelişimi için ne kadar çokses renk uyaran o kadar iyi :)
hayırlısı olsun canım artık son anlarımıza geliyoruz hepimiz. Hemen doğmaz biraz daha bekler belki bebiş. Ama gelse de sorun değil artık kocaman oldular maşallahKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Coraspini 32. haftada bıraktım clexane doğuma kadar devam edecek
Coraspini 32. haftada bıraktım clexane doğuma kadar devam edecek
Durdurabiliyolar dogumu, dilerim sorunsuz gecer hersey canim..Sağolun kızlar bi haftacık daha sabretse iyi olur ama bakalım serum ve iğne ne etki göstericek
Ben normal düz baston aldım. Çok fazla araba kullanamam diye böyle seçtim. Bebek arabası kullanmayı pek sevmiyorum. Her yere kendi arabamla gidip geldiğim için böyle tercih ettim. Ayrıca puset aldım hastaneye gelip giderken kullanırım. Hafif diye bende bastonu tercih ettim. Zaten yaza anca kullanırız ozamana kadarda bebiş toparlanır.Cok kolay acilip kapaniyor arabaya sigiyor canim benim icin en onemlisi buydu.
Yaninda port bebe olanini aldik. Sen ?
ncoraspin değil bebe aspirini kullandım 8. haftada kanamam olduğu için dr bıraktırdı daha da kullanmadım claxen doğuma kadar kullanıcam. pıhtılaşmam var.
Bende kesinlikle oyle birsey istiyorum, renkli ve isikli seylerle daha cok ilgileniyor bebekler buda bize daha cok zaman kazandirir nihahaahao vakit tavana yansıtmalı müzikli projektör bakayım içim rahat etsin
kızlar yatak ucu dönence alacaktım ama yaptığım araştırmalara göre, bebeklerde göz bozukluguna sebeb oluyormus, aldınız mı alacak mısınız almalımıyız ?
canım hangi genlerde olduğunu hatırlayamıyorum malesef raporum şuan elimde değil 30 yaşındayım düşüğüm yok ama boş gebeliğim var kürtaj ile sonuçlandı. tüp bebekle hamile kaldım tamamen kontrol amaçlı tahlil yapıldı drum ünv de hoca onun da etkisi oldu ve pıhtılaşma çıktı. 4. haftadan beri kullanıyorum drum bu değerlerin gebeliğin son haftalarında sorun yaratacağını söylemişti.Bhangi genlerde peki ve yasini dusuk sayini sorabilir miyim? Benim 2 gende homozigot + pai 4g4g var ona ragmen 35 de birakacakmisim
n
Canım inşallah sabreder bebiş ama için rahat olsun normal artık gelmek istemesiSağolun kızlar bi haftacık daha sabretse iyi olur ama bakalım serum ve iğne ne etki göstericek
Hmm ben yarin baska bi doktora mi baksam acaba. O zman da hangisinin dedigini yapsam diye kararsiz kalirim. Benim normal dusugum de var mol gebelihigmde. Testleri ilk yaptigimda bakan doktor hamile olmasan bile coraspini omur boyu kullanman gerek demisti biraz da ondan evhamliyim galibacanım hangi genlerde olduğunu hatırlayamıyorum malesef raporum şuan elimde değil 30 yaşındayım düşüğüm yok ama boş gebeliğim var kürtaj ile sonuçlandı. tüp bebekle hamile kaldım tamamen kontrol amaçlı tahlil yapıldı drum ünv de hoca onun da etkisi oldu ve pıhtılaşma çıktı. 4. haftadan beri kullanıyorum drum bu değerlerin gebeliğin son haftalarında sorun yaratacağını söylemişti.
canım raporunu bir kalp damar uzmanına da gösterebilirsin. fetal eko çektirdiğimde fırsat bu diyip göstermiştim o da aynı şeyi söyledi bana. daha doğrusu drun doğru karar vermiş dedi.Hmm ben yarin baska bi doktora mi baksam acaba. O zman da hangisinin dedigini yapsam diye kararsiz kalirim. Benim normal dusugum de var mol gebelihigmde. Testleri ilk yaptigimda bakan doktor hamile olmasan bile coraspini omur boyu kullanman gerek demisti biraz da ondan evhamliyim galiba
Gönderdim canım.
Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
ilginç olan şu ki yaklaşıl 3 haftadır aynı şeyleri yaşıyorum. dr.a gidiyorum doğum başlamamış diyor. rahim de açılma yok bebekte gayet iyi diyor. bugün yine kanlı akıntı geldi. gelsin bebiş artık. her kanamamda koşa koşa dr.a gitmkten bıktımCanim ben ilk cocugumda dogumdan 1 hafta once akintili kan (kusura bakmayin anlasilmak adina detayli yazdim)geldi cok az . Hemen dr gelin dedi bakti eve gonderdi dogum baslamamis deyip. Halbuki ben doguruyorum die die panik oluo gitmistim.
Tam 1 hafta sonra sabahdan yine ayni akintili kan geldi oglen daha artti hemen hemen her wc gidiste geliyodu hafif hafif ve sabah baslayan isaretler gece 2 de ilk sanciyi verdi dr u arayip gittim sabah epidural normal le oglum dunya ya geldi.
Cok erken sayilmaz canim 37.hf.dasin hayirla gelsin ins.Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Eline sağlık canım sende mi kalın keçeyle yaptın ? Sen kaç tane yaptın? Senin Bitmiş ne güzelAaa çok güzel canim. Biz de bundan yaptık. Ben pek beğendim. Bak toplu böyle duruyolar
Saol canim keceler çok kalin yapması da zorluyor birazda oyüzden herhalde ama inşallah bitince bende öyle düşüncem
Ay çok teşekkür ederim canım daha bi hirslandim bak şimdiNiye ki tatlim cok basarili olmus.. sen benimkini gorseydin aglardin heralde, hayatimda hic birsey beni bu kadar zorlamamistir heralde.. cok cici olmuslar, disarda hazir alinanlara bin basar
moralini yüksek tut canım üzülme sağlıkla gelsin yeterki nasıl olsa artık hepimiz için bebislerin gelme vakti yaklaşıyor dualarimiz seninle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Elim kesme işine yatkın aslında uzun bi zaman anasinifnda yardimci öğretmen olarak çalıştığım için az çok benziyo diye düşünüyorum da işte hepsini birden kendim kesince bi yerde fire veriyo insan haliyleCanım ben hep bi hafta önceden aradığım için istediğim güne alıyorum
Ayy ne güzel fiyatlar bunlar yaa ben derdime yanayim
Bende bu modelden yaptim canim, gayet guzel olmus biz o kadar düzgün kesemeyiz ki satanlar kalipla kesiyorlar.. El emeği bizimki
Canim benim nerdeyse hamileligimin ilk gününden beri bu enfeksiyon bakteri sorunum hep var arada bi azalıyor çoğalıyor ama hep devam ediyor ilaç ta kullandım ama bende fayda etmedi bende pes ettim kullanmıyorum artık. Ama senin için sürekli devam etmiyorsa dert etme ilaçla geçer benceOhhh maşallah idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bol miktarda bakteri ıvır zıvır var ufffffyanmam yok hicbirsey yok anlamadım yaa doktoru yarın arayayım bari ilaç verir kesin
Saol canim teşekkür ederimY yarens7 cnm eline saglik bence cok hos olmus. eline saglik
firkan baa-yiil-dimmm
cok guzel olmuslar. kardesinin web sitesi varsa bana msj atar misin? incelmek isterim
huzurunmeraklisi cnm tam tersine cocuklarin zeka gelisimine katkisi oluyor. zaten ilk 2-3 ay ilgilerini cekmiyor. ben oyun halisi bile alicam
zaten seyyar donenceler. baktin cok ilgileniyor, cikartirsin.
Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?