2016 Şubat Anneleri

aynı dert bende de oldu dr gaviscon diye bir mide ilacı verdi rahatladım çok şükür

Arkadaslar sizin hamile oldugunuzu ogrendiginizde degeriniz kacti benim degerim 118 cikti doktor biraz dusuk dedi ama yarin kadin doguma gorunecegim bakalim

Arkadaslar sizin hamile oldugunuzu ogrendiginizde degeriniz kacti benim degerim 118 cikti doktor biraz dusuk dedi ama yarin kadin doguma gorunecegim bakalim

tatlım adetin gecikmiş olabilir mi? ilaç falan kullandıysan o etkilemiştir belki

Kızlar doktor progestan vermişti bana sabah bir akşam 2 içiyorm. Şimdi benim kutum bitince tekrar alıcam mı doktora sormayı unutmuşum bu ilaç ne zamana kadar kullanılıyor

Kizlar simdi dikkatimi cekti. Doktorun dun verdigi ultrason goruntusunde 2+3 trim. yaziyor. Bu ne demek?

Kızlar doktor progestan vermişti bana sabah bir akşam 2 içiyorm. Şimdi benim kutum bitince tekrar alıcam mı doktora sormayı unutmuşum bu ilaç ne zamana kadar kullanılıyor

Bana bitene kadar kullan demisti canim. Seninki devam edecek mi bilemeyiz ki. :/

banada verdi ama vajinal cunku cok fazla kafa yapiyor :)) (bulanti kusma yorgunluk halsizlik ) 14. haftaya kadar dedi bana keske sorsaydin. yarin ara bence doktoru ihmal etme

Kizlar ben dun aksam 12 gibi farkettim kizariklik olms bi yerimde acba igmeden mi oldu dedim sbh olunca dr aradim cok sukur hemen tlf cvp veren biri konustum icim rahatladi bence dr tlf ulasmak cok onemli bide dha once bebek kaybedince daha tdirgin oluyoruz sanirim dr sevmeye basladim :)

banada verdi ama vajinal cunku cok fazla kafa yapiyor :)) (bulanti kusma yorgunluk halsizlik ) 14. haftaya kadar dedi bana keske sorsaydin. yarin ara bence doktoru ihmal etme

Progestani icmek icin verdi oyle aldim ama vajinal nasil kullanabilirim? Ise gidiyorum da kafam bi dunya oluyor.

Kızlar keçeden bebek takvimi yaptım :) hafta hafta karın büyüme takibi ile bir Hatıra Albümü yapacağım.leylek kesesinde hafta sayısı yazacak.tabii bu sadece taslak.dikime başlamadım.size de belki bir fikir olur diye paylaşayım dedim.bu saat oldu bunun başındayım:)

Eklentiler

• image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 105
Altı ay önce yaptırmıştır negatifti, o yüzden pozitif çıkmasından korkuyorum.. ama Allah in izni ile hersey güzel olacak inanıyorum. . İyi düşünelim iyi olsun kimbilir hayatımız boyunca ne korkularımız olacak bebislerimiz için

Aaa olur mu öyle ya! Cvp vermesi lazım adre sonuçta hamileliği takip ediyor. En kötü ihtimalle gel bakayım deseydi bari... İyi misin şimdi?

Aaa olur mu öyle ya! Cvp vermesi lazım adre sonuçta hamileliği takip ediyor. En kötü ihtimalle gel bakayım deseydi bari... İyi misin şimdi?
Dun cok kotuydum bugun iyiyim cnm ewet cevap vermedi geri donus de yapmadi ve hic hosuma gitmedi bu durum cidden acile gitmem lazimdi da bekledim bekledim gecti igne yapti bunu kan asiri sulandi kan beynime vurdu yaa biraktim igneyi etkisi gecene kadar devam etti o hal rabbim bidaha yasatmasin umarim bebege bisey olmamistir

Kesinlikle cok onemli istedigi kadar prof olsun gitmiycem daha

Dr un insan olması empati kurabilmesi çok önemli canım, dediğin gibi Prof olmasi bazen bizim için birsey ifade etmiyor tavır çok önemli. . Bu arada arada benim de sol dirsekten aşağısı uyuşuyor nedendir acaba bende sorayım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…