Ya arkadaşlar midemin ağrısı çok rahatsız ediyor beni iki kaşık yemek yiyorum ve mahvoluyorum. Midemi üşütmusum gibi bir his. Guruldama sanki bir yere su damliyor gibi ve inanılmaz şişkinlik, gaz. Sizé de oluyor mu bugün bu durum beni mahvetti ya (((
Kızlar doktor progestan vermişti bana sabah bir akşam 2 içiyorm. Şimdi benim kutum bitince tekrar alıcam mı doktora sormayı unutmuşum bu ilaç ne zamana kadar kullanılıyor
Kızlar doktor progestan vermişti bana sabah bir akşam 2 içiyorm. Şimdi benim kutum bitince tekrar alıcam mı doktora sormayı unutmuşum bu ilaç ne zamana kadar kullanılıyor
banada verdi ama vajinal cunku cok fazla kafa yapiyor :)) (bulanti kusma yorgunluk halsizlik ) 14. haftaya kadar dedi bana keske sorsaydin. yarin ara bence doktoru ihmal etme
Kizlar ben dun aksam 12 gibi farkettim kizariklik olms bi yerimde acba igmeden mi oldu dedim sbh olunca dr aradim cok sukur hemen tlf cvp veren biri konustum icim rahatladi bence dr tlf ulasmak cok onemli bide dha once bebek kaybedince daha tdirgin oluyoruz sanirim dr sevmeye basladim :)
banada verdi ama vajinal cunku cok fazla kafa yapiyor :)) (bulanti kusma yorgunluk halsizlik ) 14. haftaya kadar dedi bana keske sorsaydin. yarin ara bence doktoru ihmal etme
Kızlar keçeden bebek takvimi yaptım :) hafta hafta karın büyüme takibi ile bir Hatıra Albümü yapacağım.leylek kesesinde hafta sayısı yazacak.tabii bu sadece taslak.dikime başlamadım.size de belki bir fikir olur diye paylaşayım dedim.bu saat oldu bunun başındayım:)
Canım toxonun pozitif çıkması iyi aslında daha önce o hastalığı geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına gelir hamilelikte o mikropla karşılaşırsan etkilemeyeceksin demektir,negatif çıkarsa mikroba açıksın bağışıklığın yok demek o zaman dikkatli olmalısın
Altı ay önce yaptırmıştır negatifti, o yüzden pozitif çıkmasından korkuyorum.. ama Allah in izni ile hersey güzel olacak inanıyorum. . İyi düşünelim iyi olsun kimbilir hayatımız boyunca ne korkularımız olacak bebislerimiz için
yarın yıne gıdıorum yaa kalp ıcın belkı dedı garantı vermedı ama bakalım duyabılecek mıyız yaa profa gıottın mı hıc ısım vermıyorum anlaşılıo dıye telde kesınlıkle bılgı vermıyo dun nefesım daraldı kolum uyustu cevap vermedı bana ya ben senın hastan ısem bana cevap vermelısın ılla para verıp muayene mı olmam laızm sinir oldum gercekten
Dun cok kotuydum bugun iyiyim cnm ewet cevap vermedi geri donus de yapmadi ve hic hosuma gitmedi bu durum cidden acile gitmem lazimdi da bekledim bekledim gecti igne yapti bunu kan asiri sulandi kan beynime vurdu yaa biraktim igneyi etkisi gecene kadar devam etti o hal rabbim bidaha yasatmasin umarim bebege bisey olmamistir
Kizlar ben dun aksam 12 gibi farkettim kizariklik olms bi yerimde acba igmeden mi oldu dedim sbh olunca dr aradim cok sukur hemen tlf cvp veren biri konustum icim rahatladi bence dr tlf ulasmak cok onemli bide dha once bebek kaybedince daha tdirgin oluyoruz sanirim dr sevmeye basladim :)
yarın yıne gıdıorum yaa kalp ıcın belkı dedı garantı vermedı ama bakalım duyabılecek mıyız yaa profa gıottın mı hıc ısım vermıyorum anlaşılıo dıye telde kesınlıkle bılgı vermıyo dun nefesım daraldı kolum uyustu cevap vermedı bana ya ben senın hastan ısem bana cevap vermelısın ılla para verıp muayene mı olmam laızm sinir oldum gercekten
Dr un insan olması empati kurabilmesi çok önemli canım, dediğin gibi Prof olmasi bazen bizim için birsey ifade etmiyor tavır çok önemli. . Bu arada arada benim de sol dirsekten aşağısı uyuşuyor nedendir acaba bende sorayım. .