2016 Şubat Anneleri

Evet hep yan yatiriyorum ya bide benim 2. Bebegim :) ve hatirliyorum obur kizimda cok kusardi ama anne yuregi yinede evhamlaniyor
Canım bnm ki de kusuyor arada kesmik bir biçimde arada nasıl emdi ise öyle bu kusma işi normal mi oluyor pazartesi doktora gideceğiz soracağım

Ay başka birşey olmasında bu yüzden olsun. Her şeyden nem kapar oldum canım
Oyle ama panik yapmamak gerek canım panik olunca eli ayağına dolaşıyor insanın biz herşeyiyle esimle ikimz ilgileniyorz ilk banyosunu bile ikimz yaptrdk ilk cocgmz yasimizda öyle büyük degl ben 21 eşim 24 yasinda videoyu izleyen ne güzel yaptrmssnz kaç tane çocuk buyutmus gbi dedi

Maşallah canım size. bizde de annem ile eşim yaptırıyor banyosunu bnm bebeğim zayıf doğdu tutmaya korkuyordum canım.

Kızlar si normal sütyen kullanabiliyormusunuz bn kullanamıyorum ne zaman taksim şişiyor Gögüs üm

Benim ki de öyle maşallah. Ama daha sonra olabilirmiş korkuyorum inşallah cikarirlar.
Bir aylık olucak canım ya ilk üç ay sorun hadi kaldı iki ayımız :))) atalım kafamızdan gazlı düşünceleri, gazda neymiş pehhh :) Şaka maka çok zor kızkardeşimden biliyorum ortalığı yıkıyordu yavrum :/

Canim dakin bekleme. Muhtemelen sariligiyukseliyordur. Soyledigin sureler cok uzun onun emmesini bekleme zorla ver.

Ayy çok güldüm çok hoşsun yaa

Ayyy ne diyosun çok sevindimm:)))
Günde kaç kere kaç damla vereceksin? Gidip alayim bende..
İçinde 3 kez 4 damla yazıyor canım ama iki kez yetiyor:) Sıfırlamıyor ama en aza indirgiyor:) çok şükür:)) al canım kullan inş sen de memnun kalırsın:)
Bu arada bodrumda olan sendin dimi canım? Haberlerde hava durumu çok kötüydü de merak ettim.

Biz aynı gün doğum yaptık canım salı yikadik bebeği pazartesi kontrole gittik yıkayabilirsiniz dedi çocuk doktoru dünde göbeği düştü çok şükür

49 cm 3410 gr doğdu ben 162 baba 178
Aa oyle mi hayirli olsun o zaman ayni gun bebislerimiz.yikamissinz bile ne guzel.benimde annem yikayalm dedi dr da demisse madem.yikadik bir guzel uyudu mis oldu.artik sik sik yikarim.yikadkca gelisyolar uykulari duzene giriyor
Sezeryan mi oldun.benim hala agrilarim var da.

Öyle canım. Çok zor gerçekten etrafımda her arkadaş yaşadığı için... İnşallah yaşamayız. Biz de 19 günlük olduk şaka gibi

Sezeryen dogum yapan arkadaslar bugun dikislerimi aldirdim. Banyoda dikkat etmem gereken birsey varmi? Yoksa.normal dus.alabilirmiyim? Dikis yerindeki pansuman izlerini nasil temizliycem?
Ayyy dikişlimi yaa offf neden çok üzülüorum hep ağlıyasım gelio Sezeryan olduğum için kendimi ömür boyu sakatlanmış gibi hissediorum kızlar. Dikiş falan yok ama acısı zaten bi dert.

Kızlar si normal sütyen kullanabiliyormusunuz bn kullanamıyorum ne zaman taksim şişiyor Gögüs üm
Yok cnm normal sutyenlerimi kullanamiyorum bende.bir tane normal bedenimden büyükce sutyen aldim dogumdan once.anca o oluyor.sende oyle yap cnm.sikmasin goguslerini sutyen.sut kanallari tikanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…