Oyle ama panik yapmamak gerek canım panik olunca eli ayağına dolaşıyor insanın biz herşeyiyle esimle ikimz ilgileniyorz ilk banyosunu bile ikimz yaptrdk ilk cocgmz yasimizda öyle büyük degl ben 21 eşim 24 yasinda videoyu izleyen ne güzel yaptrmssnz kaç tane çocuk buyutmus gbi dedi
Oyle ama panik yapmamak gerek canım panik olunca eli ayağına dolaşıyor insanın biz herşeyiyle esimle ikimz ilgileniyorz ilk banyosunu bile ikimz yaptrdk ilk cocgmz yasimizda öyle büyük degl ben 21 eşim 24 yasinda videoyu izleyen ne güzel yaptrmssnz kaç tane çocuk buyutmus gbi dedi
Bir aylık olucak canım ya ilk üç ay sorun hadi kaldı iki ayımız :))) atalım kafamızdan gazlı düşünceleri, gazda neymiş pehhh :) Şaka maka çok zor kızkardeşimden biliyorum ortalığı yıkıyordu yavrum :/
:) ne guzel muhabbetleriniz var :) herkesin dilinde bi melek :) bende bişey dicem. Dogali 4 gun oldu ama Dün kizimizla ilk gunumuzdu 12.30 gibi karnini doyurdu bi daha uyandirabilene ask olsun nerdeyse aksam 5 civari tekrar emdi. Gece de ayni sabaha kadar dikti bizi ayaga ama aksam 8den gece 2 ye kadar ac bekledi. En son sabah 5 te emdi gerisi yok. Uyandiramiyorum naparsam yapayim. Sizler bu asamalardan gectiniz boyle oluruna birakayim mi yoksa emzirmeye zorlamaya devam edeyim mi.
ya bu doktorlar da enteresan..benim gittiğim çocuk doktoru da gazlı bebek gazlı bebektir yok şunu yedim gaz yaptı yok bunu yedim gaz yaptı diye bişey yoktur gaz varsa vardır herşeyden yiyeceksin dedi..
yoksa bu doktor beni mi kekledi tipimizi mi beğenmedi anlamadım
İçinde 3 kez 4 damla yazıyor canım ama iki kez yetiyor:) Sıfırlamıyor ama en aza indirgiyor:) çok şükür:)) al canım kullan inş sen de memnun kalırsın:)
Bu arada bodrumda olan sendin dimi canım? Haberlerde hava durumu çok kötüydü de merak ettim.
Aa oyle mi hayirli olsun o zaman ayni gun bebislerimiz.yikamissinz bile ne guzel.benimde annem yikayalm dedi dr da demisse madem.yikadik bir guzel uyudu mis oldu.artik sik sik yikarim.yikadkca gelisyolar uykulari duzene giriyor
Sezeryan mi oldun.benim hala agrilarim var da.
Bir aylık olucak canım ya ilk üç ay sorun hadi kaldı iki ayımız :))) atalım kafamızdan gazlı düşünceleri, gazda neymiş pehhh :) Şaka maka çok zor kızkardeşimden biliyorum ortalığı yıkıyordu yavrum :/
Ayyy dikişlimi yaa offf neden çok üzülüorum hep ağlıyasım gelio Sezeryan olduğum için kendimi ömür boyu sakatlanmış gibi hissediorum kızlar. Dikiş falan yok ama acısı zaten bi dert.
Yok cnm normal sutyenlerimi kullanamiyorum bende.bir tane normal bedenimden büyükce sutyen aldim dogumdan once.anca o oluyor.sende oyle yap cnm.sikmasin goguslerini sutyen.sut kanallari tikanmasin