Yok cnm normal sutyenlerimi kullanamiyorum bende.bir tane normal bedenimden büyükce sutyen aldim dogumdan once.anca o oluyor.sende oyle yap cnm.sikmasin goguslerini sutyen.sut kanallari tikanmasin
Ayyy dikişlimi yaa offf neden çok üzülüorum hep ağlıyasım gelio Sezeryan olduğum için kendimi ömür boyu sakatlanmış gibi hissediorum kızlar. Dikiş falan yok ama acısı zaten bi dert.
Oyle deme ya.cok sukur saglikla bebisini aldin kucaga.mecburiyetten olmasa sezeryan olmazdin.elbette isterdik normal doguralim.olmayinca olmadi.agrisi sizisi cok fena.ama 10 gune tam gecer
Canım iyi doyduğu içinde uyumuş olabilir ama sarılık aynı gün içerisinde birden değişebiliyor, gerçi anlarsın sanırım.. Ayaklarına kadar ulaşmışsa alarm veriyor artık demektir..
Canım valla ayaklarında gormedım, gozlerının de sadece en kenar bolgesınde bır sarılık var yanı dunden bu yana tenınde bır degısıklık yok. Baya ıyı beslendı dun, emzırdım ustune kalan sutu sagdım, hatta bugun bı gogsumu emdı kalşan sutu sagdım az sut cıktı, ıyı emdı yanı. Ona ragmen sarılık artmaz umarım. Zaten salı ya da carsamba kontrole goturucem baska bır doktora. Sutum de dun daha beyazdı bugun sabah kahvaltıda yogurt kaymagı cevız vs yedım daha sarıya yakın oldu, yag oranı dusuk oluncada kılo almazmıs ya. Off valla ıns alır mamaya gerek kalmaz
İnş canım.. seninkide geçmiştir inş. Pazartesiye kadar bakacgım hala geçmezse cerraha götürecegim. bugün doktorda dedi. Bazı durumlarda 3.4 kere yakıyoruz bazende cerraha gönderiyoruz dedi. Geçmezse direk cerraha gidecegim.
Ben de sağlık ocağına gittim, tartıldım geldik:)
3300gram olmuşuz. Yani şişliği indikten sonra 14gündr 435gram almış oldu.
Sarılığı çok yok baya hafiflemiş dedi:) çok mutlu oldum :)
Aynen canım annemin bi hafta izni vardı sadece o kadar kalabildi smdi 29 günlük olduk tek basıma çok zor oldu ama alstm tabi her gecen gün daha da zyflyrm ama yapcak bisey yok yorgun dusuyrm eşim evdeyken dinleneblyrm sadece
Aynen canım annemin bi hafta izni vardı sadece o kadar kalabildi smdi 29 günlük olduk tek basıma çok zor oldu ama alstm tabi her gecen gün daha da zyflyrm ama yapcak bisey yok yorgun dusuyrm eşim evdeyken dinleneblyrm sadece
Bizede yazar misin sorduktan sonra bana saglik ocagindaki dr bazi bebeklerin mide kapagi gelismemis oluyo falan dedi bendr pztesi goturcem bakalim ne diyecek
Ayyy dikişlimi yaa offf neden çok üzülüorum hep ağlıyasım gelio Sezeryan olduğum için kendimi ömür boyu sakatlanmış gibi hissediorum kızlar. Dikiş falan yok ama acısı zaten bi dert.
Burda oyle canim en ustte dikis var tel gibi birsey o alinior sadece. Bende ilk4 gun oyle zannediyordum hep boylemi kalicam diye ama hamd olsun geciyor. Zor bir surec. Bide ben 8/cm aciklikla sezeryan oldum malesef. Hem rahmim toparlaniyor hem vajina hem dikisler cok yorucu..
Benim oglus tam bi gazman yaa o kadar gaz cikaryo halada ikiniyo bacaklarıni karnına doğru cekyrm artik alisti battaniyeyi açınca direk bacaklarını uzatyo bana.doğru
Aa iyi oldu dediğin bez dayanmıyor bize maalesef, emerken bile dolduruyor.. Garip bir kısır döngüdeyiz vesselam.. Bu arada Pişik olmasın diye mustelanın bariyer kremi var, kıçına hiç bir şey yapışmıyor şu ana kadar hiç pişik olmadık olanlara tavsiye ederim şiddetle
Ben ilk ince her açtığımda bepantholun pişik kremini kullanıyordum.. elimde bol bol oldugu için her acısımda hametan pomad sürüyorum oda cok yağlı ya aynen hiç bişe yapışmıyor cok güzel temizleniyor ve benim bazen 5 saat alt açmadığımı düşünürsek pişik olmamasında etkili :)