2016 Şubat Anneleri

Kızlar otomatik sallanan ana kucağı almıştık joie 2 in 1 diye geçiyor.çok kullanışlı ve yenidoğan için uygundur diye okudum araştırarak aldık.fakat bebiş içinde gömülüyor.içine destek birşeyler koyunca da olmadı.çok Üzüldük ya var mı acaba bir Kullanım Şekli ? Içine iyi destek kıyamadım mı ki?

Ya sezeryan olsaydim keske diyorum. Sanci cektim. Dogumda acilmam hizli oldu doktorum geldiginde ebeler ikinmamam icin cabaliyordu ve yirtilmamda var 11gun oldu hala zor oturuyorum sert zemin olunca. Ustune bide dogumda hemoroid olmusum. Dikisler iyilessin ona cozum bulmaliyim. Kasintida basladi tam oldu.

Hiç dert etme başta bende çok kilo aldıramamkştım. Gak dese meme guk dese meme taktiği ile o yağlı sütü de almasını sağla. Bir de firkan ın dediği gibi aralarda ağzına damlat emmese bile. Bugün sağlık ocağındaki ebede aynısını dedi. Ara öğün diye espiri yaptık

Değişim vardır ama değil mi canım. Bizimkinde değişiklik var ama bu uç olacak biz de olmadı cerraha gideriz. Başta aklıma gelse direk cerraha giderdim

Otri bebe burun şeysini aldık, kullanma vaktimiz de geldi sanki emerken fırt fırt . burnunda bir tıkanıklık var. Nasıl yapıcamı kara kara düşünmekteyim

Ahh kızlar göğüslerim pert oldu.. Kızım iki cekiyor istediği süt gelmeyince bırakıyordur zırt pırt agzına sokmak istiyorum sımdıde memeyi aglaya aglaya alıyor agzına.. Acaba süt az dıyemi yoksa emmek mi istemiyor ya ?? Neden memeyi zorla alır ki Bebek.. kafamda deli sorular.. Aç kalacak korkusuyla mama verdik, gözleri sarardı sanki ama doktor sabah degerleri iyi dedi 9.5 cıkmıs. Ay cocugum cork cork emsin istiyorum süt yapan ne varsa yiyesim var

Canım çok geçmiş olsun sizde kaka yapmama sorunu var bende 5-6 defa yapıyor bir o kadar daha işiyor.. Bende merak ediyorum bu kadar sık yapması normal mi diye :/
Ortası yok canım bu kuzuların sanırım,önceden bizimde öyleydi her bezinde olurdu kakası şimdi 3-4 güne çıktı off ne diyeyim içim şişti düşünmekten hepsi iyi olsunlar da uğraşalım biz

ya benim bebeğim de 4 gündür kaka yapmıyor. sizin Bebek sadece anne sütü mü içiyordu yoksa mama da yiyor muydu
Mamada yiyor canım günde 2 sefer mama takviyesi yapıyoruz bende mamaya bağladım bu kabızlık durumunu ama bilemiyorum burada birkaç annede aynı sorun var onlara da bi sormak lazım aslında

Ne güzel herkes bebeğini kucağına almış,Rabb'im hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.

Benim meleğim de yarın 3 haftalık olacak,sezeryanla yaptım ve hiç pişman olmadım,çok kısa sürede toparlandım çok şükür.
Ama kızım sarılık geçirdi 2 gün hastanede kaldık,değeri 17 olmuştu neyseki onu da atlattık.

Tamamen gectimi sariligin canim. Malesef bizimki hala geçmedi 1 aylik olduk

Sabırlı ol canım. Sütten sebep değil tembellikten emmek istemiyorlar. Her fırsatta sok ağzına. Ucun yoksabiraz daha zorlu oluyor alma süreci. Alınca inşallah cork cork emer

Arkadaşlar tek tek yazamadimda bebeği kaka yapmayanlar benim bebisimde öyleydi 4 gün yapmadi sonra fitille yaptirdim ama ondan sonra her gün kayisi kompostosu içtim evde kendim yaptim . Kayisi yedim bol bol o zamandan beri yapiyor çok şükür bence sizde deneyin . Günde bi kerede olsa yapiyor rahatliyor yavrum.

Tamamen gectimi sariligin canim. Malesef bizimki hala geçmedi 1 aylik olduk

hastaneden çıkarken 8.8'di,iki gün sonraki kontrolde 9 küsüre çıkmıştı ama doktor daha yükselmez dedi,daha da kontrole götürmedim ama rengi iyi gibi,siz hastaneye yattınız mı,geçmediğini nasıl anlıyorsun.

Bi benim sorularım mı cevapsız kalıyor ya

Kizlar bebegim ayagini surekli karnina dogru cekip sikiyor acamiyorum ayaklarini normalmi? Sizin bebislerde ogle yapiyormu? Cok az gordum ayaklarini tamamen actigini surekli ogle

benim kızımın da biraz şişlik var ama rengini hatırlamıyorum altını açınca bakarım,ama doktor normal dediyse normaldir inşallah,kafana takma.
Canm yeni doğduğu sıralarda normal demişti doktor endişe etmeye başladm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…