Canım çok geçmiş olsunSelam yorgun ama mutlu anneler biz dün gece kaka savaşı verdik resmen benim bebeğimde kaka düzenini bozdu önceden hergün yapan bebek şimdi 3-4 günde bir yapıyor. Dün gece 4e kadar ağladı durmadan,sürekli arandı emmek istedi durmadan emzirdim ama memeden çektiğim anda ağlamaya başladı,uyumadı. Bezini bir açtım ki ne göreyim resmen bir parça kapkatı kaka yapmış poposu kanamış bildiğiniz kabız gibi,annemi aradım hemen poposuna z.yağı sür biraz makatıyla oyna dedi tezahuratlar eşliğinde yaptı kızım tuvaletini kakaya,gaza sevinir olduk şükür bu günümüze
Bende beklemiştim 1 haftaya kadar normal diye ama çok huzursuz oldu kızım hergün yapabilmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı
Normal tatlımKiz bebek anneleri bebeginiz kac cm dogdu. Benim bebegin herkes uzun dogdugunu soyluyor ama ne esim ne de ben uzun boylu degiliz. Kizim 52cm dogdu.
Canım iyi doyduğu içinde uyumuş olabilir ama sarılık aynı gün içerisinde birden değişebiliyor, gerçi anlarsın sanırım.. Ayaklarına kadar ulaşmışsa alarm veriyor artık demektir..gunaydin herkese
gece hep uyanip uyumayan bebegim dun gece 4 saat ve sonra emdikten sonra 3saat uyudu.Dun iki kez emmesi bitince gogsumde kalan sutu sagip verdim bunhn etkisi olabilirmi.Bebegim gogsumu tam bitiremiyormuski doymuyormus uzun sure memede kalmasina ragmen. Cok uyumasi da iyi degil yoksa sariligimi artiyor diyorum ama daha dun 12.5cikti sariligi ayni gun birden artmaz heralde
uzun doğmuş gerçekten boyu kilosuna göre fazla ama ne güzel ışte uzun olacak3 kilo 40 gram dogdu. Ben 1.65 babasi 1.70.
Sabah isyan bayrağını çıkarttım zatenAnam canım mercimek mi :) yapma nette var gaz yapan yiye ekler çıktı al ver annenezaten süt yapan her şey gaz yapıyormuş. Çay da gaz yapıyor sanırım işte ben de hamilelikte azaltmaya çalıştığım cayi yine çok iciyorum
Bizimki istisnasız kaka ve çiş yapıyor ve hep yeni beze... Çift dikiş bez kullanıyorum... Babası dedi olsun diyo... Bizimki duydu dun 3 bez kirletti napcam bilmiyorum :)
Evet şekerli yiyecekler de yapar :/ aman ne yicez ne içicez biz allah aşkına. Serum bağlasınlar mademCocuk dr u karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur gaz yapar dedi... Yani şekerli ve unlu şeyler... Bol su iç protein al ve taze sebze yeşillik ye dedi... Sukur bizim gaz sorunumuz yokbskn
Aynen ya helva felan dayıyorlar ye süt olsun diye... Ben dereotu karısık bitki cayı ve bol suya abandım.. Eve gideyim diğer yediklerime dikkat edicem süt vermeyi kilo vermek için kullanacağımOff cay iciyorum cok acik..kv surekli komposto yapiyo ve sekerli..azoncede sutlac yedim...gaz yapiyo kiloda yapar bunlar bana puffg
Ya aslında bez kaliteli bunların kalasıda sıvı hemen değiştirmene gerek yok bence Çünki bez emiyor 3 saat ideal yaniSabah isyan bayrağını çıkarttım zaten
E ona bakılırsa herşey gaz yapıyor dedi
Ah ahh bize yaranılmazmış
Ya bizim bir de başta kirli bez varken emmeme huyumuz vardıönce bez değiş sonra emzir, gene kaka yapsın gene değiş. Pis bezle nasıl uyutalım
O emmeden öncd bez değiştirince numune aldığım bezler kullanıyordum, ama numune bez koyunca da yapmıyorduilla prima gelsin o pahalı bez ona zıççam diyordu resmen
Evet şekerli yiyecekler de yapar :/ aman ne yicez ne içicez biz allah aşkına. Serum bağlasınlar madem
Benim dikişler düşmeden önce kaşıntı başladı, iyileştiği içindir tatlımKizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadimsizin oldu mu hic ?
Ya bitmemiş oluyor tabi. Ama sesler duysan büyük adam şeysi gibi, ben öyle gaz çıkaramıyorumYa aslında bez kaliteli bunların kalasıda sıvı hemen değiştirmene gerek yok bence Çünki bez emiyor 3 saat ideal yani
Bence Nasıl alışırsa öyle gidiyor bide sen daha belki bitirmeden açıyordun açtığın anda ayakları kaldırınca itme gücü artıyor bu sefer tazyikli kakayı gönderiyor benimki de yaptı bı ıkındı ayaklar yukarda idi elimde
Resmen abartısız 50 cm attırdı üstüm başım battı ta pijamama kadar sapsarı olduk ben şok oldum
Aa iyi oldu dediğinYarın e bebekte prima lar ve emzirme ürünleri indirime giriyor :) tam benlik oldu ilk defa e bebeğin sitesinden alışveriş yapcam bolca bez alayım diyorum bi üst bedenlerden.. Pompa, süt saklama poşeti,göğüs pedi, temizleme pamuğu alayım bari :) baska ne alsam ki sipariş vermişken :) bide gece 12 sen sonra sipariş verebilir miyim ki indirim başlıyo mu.. Yarın sabah fırsatım olmaz cünkü..
Göğüs pedinde ben lansinoh un kini beğendim. Uni baby nininki tavsiye etmemYarın e bebekte prima lar ve emzirme ürünleri indirime giriyor :) tam benlik oldu ilk defa e bebeğin sitesinden alışveriş yapcam bolca bez alayım diyorum bi üst bedenlerden.. Pompa, süt saklama poşeti,göğüs pedi, temizleme pamuğu alayım bari :) baska ne alsam ki sipariş vermişken :) bide gece 12 sen sonra sipariş verebilir miyim ki indirim başlıyo mu.. Yarın sabah fırsatım olmaz cünkü..
ya bu doktorlar da enteresan..benim gittiğim çocuk doktoru da gazlı bebek gazlı bebektir yok şunu yedim gaz yaptı yok bunu yedim gaz yaptı diye bişey yoktur gaz varsa vardır herşeyden yiyeceksin dedi..Sabah isyan bayrağını çıkarttım zaten
E ona bakılırsa herşey gaz yapıyor dedi
Ah ahh bize yaranılmazmış
Ya bizim bir de başta kirli bez varken emmeme huyumuz vardıönce bez değiş sonra emzir, gene kaka yapsın gene değiş. Pis bezle nasıl uyutalım
O emmeden öncd bez değiştirince numune aldığım bezler kullanıyordum, ama numune bez koyunca da yapmıyorduilla prima gelsin o pahalı bez ona zıççam diyordu resmen
Evet şekerli yiyecekler de yapar :/ aman ne yicez ne içicez biz allah aşkına. Serum bağlasınlar madem
Bugünde göbegimiz için gittik doktora kanama sonrası yakmıştı bu seferde sarı akıntı geliyordubaktı az bir yeri açık kalmış dedi ve tekrar yaktı. Bu sefer iki tane krem verdi. İkisini karıştır kulak çubugu ile içine sür dedi. Ayy inş geçer artık. Onun canı acımıyor belki ama göbegini gördükçe içim fena oluyor.
Doktor benim kafadanmış :)) Bende hiç dikkat etmiyorum, az önce soğuk süt içtim, yarasın tosunumaaaya bu doktorlar da enteresan..benim gittiğim çocuk doktoru da gazlı bebek gazlı bebektir yok şunu yedim gaz yaptı yok bunu yedim gaz yaptı diye bişey yoktur gaz varsa vardır herşeyden yiyeceksin dedi..
yoksa bu doktor beni mi kekledi tipimizi mi beğenmedi anlamadım
Yok canım yaa face de emziren anneler grubu var, bilirsiniz belki. Orada da geçen aynı dediğin şeyi yazmışlar.ya bu doktorlar da enteresan..benim gittiğim çocuk doktoru da gazlı bebek gazlı bebektir yok şunu yedim gaz yaptı yok bunu yedim gaz yaptı diye bişey yoktur gaz varsa vardır herşeyden yiyeceksin dedi..
yoksa bu doktor beni mi kekledi tipimizi mi beğenmedi anlamadım
Doktor benim kafadanmış :)) Bende hiç dikkat etmiyorum, az önce soğuk süt içtim, yarasın tosunumaaa
Ah canım geçmiş olsunBugünde göbegimiz için gittik doktora kanama sonrası yakmıştı bu seferde sarı akıntı geliyordubaktı az bir yeri açık kalmış dedi ve tekrar yaktı. Bu sefer iki tane krem verdi. İkisini karıştır kulak çubugu ile içine sür dedi. Ayy inş geçer artık. Onun canı acımıyor belki ama göbegini gördükçe içim fena oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?