2016 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun sizde kaka yapmama sorunu var bende 5-6 defa yapıyor bir o kadar daha işiyor.. Bende merak ediyorum bu kadar sık yapması normal mi diye :/

Kiz bebek anneleri bebeginiz kac cm dogdu. Benim bebegin herkes uzun dogdugunu soyluyor ama ne esim ne de ben uzun boylu degiliz. Kizim 52cm dogdu.
Normal tatlım 1.65'ten kısa olmaz.. Kız kardeşimde 52 cm dogdu 167 şimdi, annem 151 olmasına rağmen :))

Son düzenleme:
Canım iyi doyduğu içinde uyumuş olabilir ama sarılık aynı gün içerisinde birden değişebiliyor, gerçi anlarsın sanırım.. Ayaklarına kadar ulaşmışsa alarm veriyor artık demektir..

Sabah isyan bayrağını çıkarttım zaten
E ona bakılırsa herşey gaz yapıyor dedi
Ah ahh bize yaranılmazmış

Bizimki istisnasız kaka ve çiş yapıyor ve hep yeni beze... Çift dikiş bez kullanıyorum... Babası dedi olsun diyo... Bizimki duydu dun 3 bez kirletti napcam bilmiyorum :)

Ya bizim bir de başta kirli bez varken emmeme huyumuz vardı önce bez değiş sonra emzir, gene kaka yapsın gene değiş. Pis bezle nasıl uyutalım
O emmeden öncd bez değiştirince numune aldığım bezler kullanıyordum, ama numune bez koyunca da yapmıyordu illa prima gelsin o pahalı bez ona zıççam diyordu resmen

Cocuk dr u karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur gaz yapar dedi... Yani şekerli ve unlu şeyler... Bol su iç protein al ve taze sebze yeşillik ye dedi... Sukur bizim gaz sorunumuz yok bskn
Evet şekerli yiyecekler de yapar :/ aman ne yicez ne içicez biz allah aşkına. Serum bağlasınlar madem

Off cay iciyorum cok acik..kv surekli komposto yapiyo ve sekerli..azoncede sutlac yedim...gaz yapiyo kiloda yapar bunlar bana puffg
Aynen ya helva felan dayıyorlar ye süt olsun diye... Ben dereotu karısık bitki cayı ve bol suya abandım.. Eve gideyim diğer yediklerime dikkat edicem süt vermeyi kilo vermek için kullanacağım ablamlar o sekilde inanılmaz ve kalıcı olarak zayıflamışlardı.. Kafadan 400 500 kalori gidiyo sütle yani hergün sağlam bi saat spor kalorisi.. E biraz sefere yağa dikkat edip bide yuruyus ekle mis gibi fırsat :)

Ya aslında bez kaliteli bunların kalasıda sıvı hemen değiştirmene gerek yok bence Çünki bez emiyor 3 saat ideal yani
Bence Nasıl alışırsa öyle gidiyor bide sen daha belki bitirmeden açıyordun açtığın anda ayakları kaldırınca itme gücü artıyor bu sefer tazyikli kakayı gönderiyor benimki de yaptı bı ıkındı ayaklar yukarda idi elimde
Resmen abartısız 50 cm attırdı üstüm başım battı ta pijamama kadar sapsarı olduk ben şok oldum

Yarın e bebekte prima lar ve emzirme ürünleri indirime giriyor :) tam benlik oldu ilk defa e bebeğin sitesinden alışveriş yapcam bolca bez alayım diyorum bi üst bedenlerden.. Pompa, süt saklama poşeti,göğüs pedi, temizleme pamuğu alayım bari :) baska ne alsam ki sipariş vermişken :) bide gece 12 sen sonra sipariş verebilir miyim ki indirim başlıyo mu.. Yarın sabah fırsatım olmaz cünkü..

Kizlar vajinamda tatli bir kasinti var. Dikislerim iyilessin diye ekstra ozen gosteriyorum. Batikon falan suruyorum guya ama mantar falan mi oldum ben anlamadim sizin oldu mu hic ?
Benim dikişler düşmeden önce kaşıntı başladı, iyileştiği içindir tatlım mantar olsa koku olur farklı bir akıntı olur vs..

Ya bitmemiş oluyor tabi. Ama sesler duysan büyük adam şeysi gibi, ben öyle gaz çıkaramıyorum
Eh tabi açılınca ayaklar kıpır, eh bir de popoyu silerken dürtülüyor hopppp elime
Benimde var o 50cmlikten :)

Dediğinde haklısın değişmeye gerek yok. Kuru oluyor zaten ama sıpa altı açılınca tam uyanıyor ve emme işi başlıyor. Teyzesi sarılığımız geçsin diye yapmadığımız kalmadı. Sarılık geçsin gece gözümü açıp alt değişirmiyim görsün

Aa iyi oldu dediğin bez dayanmıyor bize maalesef, emerken bile dolduruyor.. Garip bir kısır döngüdeyiz vesselam.. Bu arada Pişik olmasın diye mustelanın bariyer kremi var, kıçına hiç bir şey yapışmıyor şu ana kadar hiç pişik olmadık olanlara tavsiye ederim şiddetle

Bugünde göbegimiz için gittik doktora kanama sonrası yakmıştı bu seferde sarı akıntı geliyordu baktı az bir yeri açık kalmış dedi ve tekrar yaktı. Bu sefer iki tane krem verdi. İkisini karıştır kulak çubugu ile içine sür dedi. Ayy inş geçer artık. Onun canı acımıyor belki ama göbegini gördükçe içim fena oluyor.

Göğüs pedinde ben lansinoh un kini beğendim. Uni baby nininki tavsiye etmem
Sipariş kısmını bilmiyorum

Ben de sağlık ocağına gittim, tartıldım geldik:)
3300gram olmuşuz. Yani şişliği indikten sonra 14gündr 435gram almış oldu.
Sarılığı çok yok baya hafiflemiş dedi:) çok mutlu oldum :)

ya bu doktorlar da enteresan..benim gittiğim çocuk doktoru da gazlı bebek gazlı bebektir yok şunu yedim gaz yaptı yok bunu yedim gaz yaptı diye bişey yoktur gaz varsa vardır herşeyden yiyeceksin dedi..
yoksa bu doktor beni mi kekledi tipimizi mi beğenmedi anlamadım

oyyy şansa bakk.. İnsallah geçer canım.

Doktor benim kafadanmış :)) Bende hiç dikkat etmiyorum, az önce soğuk süt içtim, yarasın tosunumaaa

Yok canım yaa face de emziren anneler grubu var, bilirsiniz belki. Orada da geçen aynı dediğin şeyi yazmışlar.
Ben inanmıyorum ama

Doktor benim kafadanmış :)) Bende hiç dikkat etmiyorum, az önce soğuk süt içtim, yarasın tosunumaaa

Ben de etmiyorum pek. Kuru fasulye mercimek beni çok gaz yapar onlar hariç yiyorum genelde. Dün misafir geldi. Kız yediklerinlmi gorince şok oldu :) yeme gsz yapar vs diye :) napim mutsuz mu olayım dedim :)

Ah canım geçmiş olsun inşallah bu sefer geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…