2016 Şubat Anneleri

ya benim bebeğim de 4 gündür kaka yapmıyor. sizin Bebek sadece anne sütü mü içiyordu yoksa mama da yiyor muydu

Ya demin ilk defa şu sütümü sağayım pompayla bakayım ne kadar geliyor dedim 20 dk.da iki memeden toplam 45 ml. Anca çıktı bu yeter mi ki ya oğluma yazık yoksa aç mı kalıyor az di mi 45 ml

Ben de etmiyorum pek. Kuru fasulye mercimek beni çok gaz yapar onlar hariç yiyorum genelde. Dün misafir geldi. Kız yediklerinlmi gorince şok oldu :) yeme gsz yapar vs diye :) napim mutsuz mu olayım dedim :)
Haha aynen ya alışsınlar artık onlarda zaten, bazen benimki gaz çıkarıyor büyük adamdan çıkıyor sanarsın ahahaha.. Çıkarabildiği sürece sorun yok :)

Bu sefer geçer inşallah canım Üzme tatlı canını iyi temizle yeterki iyileşicektir çabucak.

Ya demin ilk defa şu sütümü sağayım pompayla bakayım ne kadar geliyor dedim 20 dk.da iki memeden toplam 45 ml. Anca çıktı bu yeter mi ki ya oğluma yazık yoksa aç mı kalıyor az di mi 45 ml
Bende haftasonu alıcam ve sanırım avent elektriklisini alıcam.. Dilerim kullanışlıdır. Çok merak ediyorum ne kadar gelicek diye :/

Uyumadığı zaman biraz bakınıyor benimki sonra hemen ağlamaya başlıyor kucağımda tutarken bakınıyor ama yattığı yerde mümkün değil oyalanmıyor hep kucağımda olursa tamam çok yoruldum gerçekten sırtımdan ağrıdan çıt çıt ses çıkıyor artık bugünlerede bin şükür hepsi geçecek geride kalacak biliyorum ama hiç kolay değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Kizlar bebekleriniz cok kusuyor mu benimki cok kusmaya basladi ya resmen fiskirtiyo ust bas battaniye batiyo.Emdikten sonra bir miktar cikarmasi normalde bu kadarini bilemedim

Biz ac gezelim bisey yemeyelim en iyisi zaten benimki sağolsun izin vermiyo ne zaman yemeğe otursam basliyo ağlamaya hem yemek yedrmyo hemde öyle emiyo karnim gurulduyo buskivi felan yiyorm artk emzirirken yoksa dusup bayilcam

Kizlar bebekleriniz cok kusuyor mu benimki cok kusmaya basladi ya resmen fiskirtiyo ust bas battaniye batiyo.Emdikten sonra bir miktar cikarmasi normalde bu kadarini bilemedim
Canım çok emdiği zaman kusuyo bugn çok emdi hem ustume kustu hemde yatağa yatrdm yatağa bi kustu yatak sırılsıklam dahada meme istyo ama

Benimki nerdeyse her emmeden sonra kusmaya başladı canım iki kez burnundan da geldi ama onun dışındakilerde az değil baya çıkartıyo önlük takıyorum birkaç gündür yarın doktor kontrolümüz var sorucam bakalım

Kız bebeği olan anneler bebeklerinizin organı normal mi .. Kızımın organı hâlâ şiş ve içerisi yeşil gibi mor gibi Nasıl anlatsam bilemiyorum .. klotrsinin etrafında da beyazlıklar var inşallah anlatabilmişimdir Doktor normal olduğunu söyledi ama 20 günlük olduk hâlâ düzelmedi

Haha aynen ya alışsınlar artık onlarda zaten, bazen benimki gaz çıkarıyor büyük adamdan çıkıyor sanarsın ahahaha.. Çıkarabildiği sürece sorun yok :)

Benim ki de öyle maşallah. Ama daha sonra olabilirmiş korkuyorum inşallah cikarirlar.

Aynen oyle sırılsıklam oluyo heryer aman baska bisey olmasinda insan panik oluyo
Yok korkma canım ama surekli yan yatır uyurken benmki bgn emerken bile kustu dusun çünkü 10 dk bile olmadan tekrar emmek istedi gazı oldukça emmek istyo sonrada kusup duruyo

Bizede yazar misin sorduktan sonra bana saglik ocagindaki dr bazi bebeklerin mide kapagi gelismemis oluyo falan dedi bendr pztesi goturcem bakalim ne diyecek

Yok korkma canım ama surekli yan yatır uyurken benmki bgn emerken bile kustu dusun çünkü 10 dk bile olmadan tekrar emmek istedi gazı oldukça emmek istyo sonrada kusup duruyo
Evet hep yan yatiriyorum ya bide benim 2. Bebegim :) ve hatirliyorum obur kizimda cok kusardi ama anne yuregi yinede evhamlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…