Otri bebe burun şeysini aldık, kullanma vaktimiz de geldi sanki emerken fırt fırt . burnunda bir tıkanıklık var. Nasıl yapıcamı kara kara düşünmekteyim
Cnm çok basit ucunu tak burnunun içine..sonrada diğer ucuyla içine hızlıca çek hop içindekiler ucuna geliveriyor çok şeker oluyor ben çok seviyorum burnundakileri çekmeye
Kızlar fikir verin bana :) ben tosbikime albüm yapmak istiyorum ilk ultrason fotoğrafından itibaren fotoğraflar sırayla yapıştırayım yanlarına notlar felan yazayım su kadar günlük felan die :) bole cok cok sayfalı buyuk bişe istiyorum... Hani eskiden albümler vardı ya fotoyu koyup üzeri jelatinli felan.. Nerden bulabilirim ya bole bi albüm? Netten felan bulan var mı? Yada nerden bulurum? E bebek te bi tane gördüm sitede ama istediğim gibi mi anlamadım :/
İçinde 3 kez 4 damla yazıyor canım ama iki kez yetiyor:) Sıfırlamıyor ama en aza indirgiyor:) çok şükür:)) al canım kullan inş sen de memnun kalırsın:)
Bu arada bodrumda olan sendin dimi canım? Haberlerde hava durumu çok kötüydü de merak ettim.
Hava iyi canım fırtına vardı geçen belki onu demişlerdir firtinaya da alistik :) zinco aldım saat 5te verdim bana mısın demedi. Benim oğlan kolik sanırım 2dk sızıyor sonra ağlamaya başlıyor.. Sürekli gaz sıkıştırıyor.. Sabır geçecek bugünler..
Gelde sinirlenmeeeeeeee
kendim kocamin yaninda kendi ailemi uyariyorum ellerinizi yikamadan bebege dokunmayin, aman yüzünü opmeyin bak gözleri iltihapli diye
Ve ben kendi öz oglumu öpmüyorum ; (
ve sürekli uzuldugumu dile getiriyorum
ve ilk defa kardeşi geldi durmadan öptü
ellerini yikamadan agzi ile burnu ile oynadı uyarmadi üstüne kendisi bebegi kardesinin agzina soktu resmen
şimdi laf edecem kocamla aramiz bozulacak napim susup bakinayim
Hava iyi canım fırtına vardı geçen belki onu demişlerdir firtinaya da alistik :) zinco aldım saat 5te verdim bana mısın demedi. Benim oğlan kolik sanırım 2dk sızıyor sonra ağlamaya başlıyor.. Sürekli gaz sıkıştırıyor.. Sabır geçecek bugünler..
Canm saf zeytin yağı vermeyi denedin mi.. Benim kız sabahtan beri kıvranıyordu 1çay kaşığı kadar verdm 1saat sonra inanılmaz bi pırtlama bombardımanı yaşadık bide deprem mi oldu ya bana mı öyle geldi
Ayaklar karnında kasılıysa vee karnı o sırada sertleşmişse suratı ekşimtrak haldeyse...Geçmiş olsun. Gaz durumları eğer pırt yapabiliyorsa sadece gaz çıkarmaya çalışıyordur. Ama çıkartamıyor ve günde 3saate yakın ağlıyorsa kolik bebeklilere hoşgeldin
Bol bol beyaz gürültü (fan sesi saç kurutma mak sesi gibi sesler) indir:/ sakinleştrme yöntemlerinin en etkilisi.
Cnm çok basit ucunu tak burnunun içine..sonrada diğer ucuyla içine hızlıca çek hop içindekiler ucuna geliveriyor çok şeker oluyor ben çok seviyorum burnundakileri çekmeye
Gelde sinirlenmeeeeeeee
kendim kocamin yaninda kendi ailemi uyariyorum ellerinizi yikamadan bebege dokunmayin, aman yüzünü opmeyin bak gözleri iltihapli diye
Ve ben kendi öz oglumu öpmüyorum ; (
ve sürekli uzuldugumu dile getiriyorum
ve ilk defa kardeşi geldi durmadan öptü
ellerini yikamadan agzi ile burnu ile oynadı uyarmadi üstüne kendisi bebegi kardesinin agzina soktu resmen
şimdi laf edecem kocamla aramiz bozulacak napim susup bakinayim
Arkadasim bunun ayibi olmaz benim bebgim grip oldu daha 23 gunluk. Kimden kapti ne oldu bilmiyorum. Uyaracaksin herkes elinibyikayacak opmeyecek sadece sen opeceksin bir de babasi o da eli kolu temizse okadar
Ayaklar karnında kasılıysa vee karnı o sırada sertleşmişse suratı ekşimtrak haldeyse...Geçmiş olsun. Gaz durumları eğer pırt yapabiliyorsa sadece gaz çıkarmaya çalışıyordur. Ama çıkartamıyor ve günde 3saate yakın ağlıyorsa kolik bebeklilere hoşgeldin
Bol bol beyaz gürültü (fan sesi saç kurutma mak sesi gibi sesler) indir:/ sakinleştrme yöntemlerinin en etkilisi.
Dersime sabah emzirmesinde çalışmıştım
Tiksinç geliyor
Yok yok el pompalısı olsa bile yapamazdım şuan. Kıyamıyrum ağlarsa diye
Arkadaşlar merhaba benim bi sorum var acaba bebeklerinize bi seferde kaç ml süt veriyorsunuz? Sagip verdiğim için olcuyle veriyorum 90-100ml veriyorum 2bucuk üç saat arayla. Gaz sancisi oluyo bu aralar acaba süt cok mu geliyor.29 gunluk bu arada kizim