2016 Şubat Anneleri

Evet hergün havalanması lazım odanın. Hatta ben uyumadan çnce de açmaya çaba gösteriyorum. Ananesi kıyameti kopartsa da

Sıcaklık ve neminiz nasıl?
Ben 23,5derece sıckalığı tutuyrum. Nem ise genelde 55-65arasında oluyor. Petek içine su koyduk nemlendirsin diye. Acaba yeterli midir

Canım bırak artık stres yapmayı.. Ben başta sarılık ilerlemesin diye bir panikledim baktım bitti kaç kilo almış, aman çok yiyim uğraşmıyorum.. Büyüyor hergün kilo alıyor çok şişko birşey olsun zaten istemiyorum.. Artık stres yapmamak lazım, yeterince yoruluyoruz zaten :/

Oda güzelmiş, başka ürün kullanmadığım için bilmiyorum tabi :)
Neee beş saatmi, beş saat açmasam bana bile işer :)))

kızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??

kızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??
ben bebek temizleme pamuğu kullanıyorum sıcak suyla ıslatıp öyle siliyorum..dışarda falan kullanmak için unibaby ıslak mendil aldım ama evde kullanmıyorum

ben bebek temizleme pamuğu kullanıyorum sıcak suyla ıslatıp öyle siliyorum..dışarda falan kullanmak için unibaby ıslak mendil aldım ama evde kullanmıyorum
Ben de pamuk ıslatıyrum.hatta bir süzme peynir kutuları var ya 10'un içerisine beş hatta bir süzme peynir kutuları var ya 10'un içerisine Bir miktar pamuk koydum içerisine suyu koyup üstüne de bebe yağı sıktım. Geceleri kalkıp atmak zor oluyordu şimdi peteğin üstüne koyuyorum kapalı kapalı olduğu için kurumuyor , aynı zamanda ılık kalmış oluyor

Kıyamam ya bnm açıklığım olmuş olsaydı kesin daha çok üzülürdüm.piskolojim berbat durumda üzüntüden sancım ve açılmalarım kaçtı benmde oysaki vardı normaldi herşey. Hakkımızda hayırlısı şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklı

fitili doktor mu verdi? adı ne yazabilir misin? bana da doktor bir hafta bekleyebilir dedi ama beklemek mantıklı gelmiyor kendi çıkarmaya uğraşırken canı yanarsa diye üzülüyorum

Ben uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/

Kakasını yapamayan bebekler için; Oğluşumla 10 gün yapmadı. Doktor 1 ay yapmasa da olur dedi ama dinlemedim tabi. Bebek gözümün önünde kıvranıyor Nasıl bir ay yapmasa da olur. Zeytinyağı ile popo uyardık ama yine yapmayınca bir fitilin yarısını azıcık da ben törpüledim. 5 dakka geçmeden rahatladı oğlum. 10 günün acısını çıkardı.

Bir ay aşısını sağlık ocağı dışında özel hastanede yaptıran var mı acaba?

fitili doktor mu verdi? adı ne yazabilir misin? bana da doktor bir hafta bekleyebilir dedi ama beklemek mantıklı gelmiyor kendi çıkarmaya uğraşırken canı yanarsa diye üzülüyorum
Evet doktor verdi . Sup. Gliserin kansuk diye bi ilaç . Fakat fitilden önce zeytinyağı ile uyar belki öyle yapar fitil en son çare olsun .

Evet yattik 10.5du bizim en son ama gözleri falan duruyor daha yüzünde de var

kkızlar göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsnuz?
sol göğüs ucum yarıldı resmen..aventin göğüs kalkanını aldım lansinosh lanolin kreminden sürüp kalkanı takıyorum bebişimi emziriyorum sütümden sürüyorum ama iyileşmedi..gözüm kararıyo resmen emzirirken
siz nasıl kurtuldunuz bu meretten?

Gözünüz aydın canım sütü takma kafaya çoğalır zamanla herkeste aynısı oldu nerdeyse :/

Ben uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/
canım benim kullandığım normal pamuk değil..e-bebekten aldım baby&me marka mendil şeklinde pamuk..yapışmıyo bozulmuyo suya girdiğinde..çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…