- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Kayisi kompostosu iç bol bol . Bide CNN doğduğuna eminmisiin . Benimde yapmiyordu hic kilo almamisiz doktor mama verdi simdi hep yapiyo . Bende herhalde doymuyoduda yapmiyomus diyorum .Biz kakasız 5. günümüzü bitirdik doktor normal desede ben bebeğimin uyumasına rağmen bu saatte ne yapabilirim de kakasını yapar diye bir şeyler araştırıyorum. Bu durum benim moralimi alt üst etti. Ikınmıyor gazımız çok rahat çıkıyor çok huzurlu uyuyor her şeyi normal ama kaka hala yok.
Az önce bebeğim uyandı. Emzirdim uyuttum Alala altınada yapmamış, bayağı uyumuş derken eşim yok.. Oysa ki eşimle yer değiştirmişiz (oturma odasında yarı baygın tv izliyodu) Bebek saat ikide uyanmış, altını temizlemiş, mama yapmış vermiş, şuan neden uyumadığını tv izlediğini çözemedim :/ Ayrıca Bütün bunları ruhum duymadan nasıl yaptı anlamadım doğrusu, ama beni biraz olsun anlamıştır umarım..
Adam bir kere yaptı pert biz her gece yapıyoruz, yinede ben nasıl uyanmadım anlamdım, hala aklım onda :/ Nasıl yorulduysam artıkİnsallsh canım. Ayrıca çok iyi her şeyi yapmis. Benimki de oturma odasında TV izliyordu ama bebeğin altı dolmuştu
kızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??
kkızlar göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsnuz?
sol göğüs ucum yarıldı resmen..aventin göğüs kalkanını aldım lansinosh lanolin kreminden sürüp kalkanı takıyorum bebişimi emziriyorum sütümden sürüyorum ama iyileşmedi..gözüm kararıyo resmen emzirirken
siz nasıl kurtuldunuz bu meretten?
Az önce ortalığı ayağa kaldırdım! Ben bebeği güzelce emzirdim yatmış bebek kucağımda biraz bekleyip yatağına koyucam.. babası banyoya girdi kapıyı kapatmadı sifonu çekti sonra lavaboda suyu açtı en tanzikte... Bebeği uyandırdı bende çığlık atarak kes şunu dedim, bağırdım, çağırdım! Bebek hayret pıstı kaldı uyudu yavrum kuzum (özür dilerim) çıktım odadan misafir odasında uyucam.. Kalkar acıkınca mama yaparsın dedim ve evet ciddiyim! Gece ne yaşadığımı görsün ona göre saygı duymayı öğrensin! Kalksın altını temizlesin mamasını versin! Bakalım nasılmış!
bu uykusuzluk beni mahvetti kizlar
ne zaman duzene girecek kakamiz gazimiz uykumuz
3 gundur kaka yapamiyorduk. bugun zeytinyagli kulak cubuguyla poposuna surterek yaptirdik. iki bez doldurdu, hah tamam bugun rahatiz dedim. ama nerdeee...
5-6 saat icinde yine kaka gaz derdimiz basladi
mamadan muhtemelen ama su da veriyorum kabiz olmamasi icin. hatta gunde bir sefer mamasina bir kac damla zeytin yagida koyuyorum. yok kuzumun bagirsaklari israrla calismak istemiyor.
biogaia diye bir damla da veriyorum, bagirsak florasi olussun diye
daha napcam.bilemedim
yavrumun ikinip ikinip yapamamasina mi uzuleyim, halsizlikten bayilmak uzere oldugumami
Canım ben günde en az iki litre içiyorum kayısı suyunu. Ayda da 1600 gram almış doyduğuna eminim.Kayisi kompostosu iç bol bol . Bide CNN doğduğuna eminmisiin . Benimde yapmiyordu hic kilo almamisiz doktor mama verdi simdi hep yapiyo . Bende herhalde doymuyoduda yapmiyomus diyorum .
Bişey olmaz cnm...yapabilirsin.Ayaklar karnında kasılıysa vee karnı o sırada sertleşmişse suratı ekşimtrak haldeyse...Geçmiş olsun. Gaz durumlarıeğer pırt yapabiliyorsa sadece gaz çıkarmaya çalışıyordur. Ama çıkartamıyor ve günde 3saate yakın ağlıyorsa kolik bebeklilere hoşgeldin
Bol bol beyaz gürültü (fan sesi saç kurutma mak sesi gibi sesler) indir:/ sakinleştrme yöntemlerinin en etkilisi.
Dersime sabah emzirmesinde çalışmıştım
Tiksinç geliyor
Yok yok el pompalısı olsa bile yapamazdım şuan. Kıyamıyrum ağlarsa diye
Cnm ya gazlari ne olacak bunların yediklerimdenmis oluyormu acabasiBende en sonunda ayağıma aldm smdi sabah 6dan beri mahvetti beni yatryrm 5 dk uyuyo agliyo surekli gazı var cikaryo ama bi bitmedi
Evet annemden midesi genişliyor demişti cnm emerken dikkat et cnm boğazına kaçmasın bi geldi mi 20 den aşağı hıçkırmyor lar.Buyuyorlar canim dunyaya alisiyorlar napsinlar :) hickirinca benimki emmek istio o zaman gecio yada bi damla su veriyorm.
Bunu bende istiyorum.Ed sheeran hayranıyım onun photograph klibinde ki gibi olsun istiyorum ama hem foto hem video da olsun istiyorum...nasıl olacak fikrim yok cnmKızlar fikir verin bana :) ben tosbikime albüm yapmak istiyorum ilk ultrason fotoğrafından itibaren fotoğraflar sırayla yapıştırayım yanlarına notlar felan yazayım su kadar günlük felan die :) bole cok cok sayfalı buyuk bişe istiyorum... Hani eskiden albümler vardı ya fotoyu koyup üzeri jelatinli felan.. Nerden bulabilirim ya bole bi albüm? Netten felan bulan var mı? Yada nerden bulurum? E bebek te bi tane gördüm sitede ama istediğim gibi mi anlamadım :/
Nırmal pamuk dağılıyor. Benim aldığım pamuk makyaj temizleme gibi ama daha genişçesiBen uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/
yaptım yaptım :) ama teki açıldı diğerinde biraz daha var gibi. FiZyolojik sıvıyj verince genzine kaçtı o an izüldümBişey olmaz cnm...yapabilirsin.
Cnm ya gazlari ne olacak bunların yediklerimdenmis oluyormu acabasi
Evet annemden midesi genişliyor demişti cnm emerken dikkat et cnm boğazına kaçmasın bi geldi mi 20 den aşağı hıçkırmyor lar.
Bunu bende istiyorum.Ed sheeran hayranıyım onun photograph klibinde ki gibi olsun istiyorum ama hem foto hem video da olsun istiyorum...nasıl olacak fikrim yok cnmsadece istiyorum
Yediklerimizden de oluyo ama o kadarda dikkat edyrm daha napiyimBişey olmaz cnm...yapabilirsin.
Evet annemden midesi genişliyor demişti cnm emerken dikkat et cnm boğazına kaçmasın bi geldi mi 20 den aşağı hıçkırmyor lar.
Bunu bende istiyorum.Ed sheeran hayranıyım onun photograph klibinde ki gibi olsun istiyorum ama hem foto hem video da olsun istiyorum...nasıl olacak fikrim yok cnmsadece istiyorum
Canm biz kendimiz soruyoruz ondan oluyo bende farkettm onu ama biri gelipte başımızda dikilip söylerse ayrı oluyo snr oluyorm burda bu cocuk ac ac doymamış diyen yok benm kayinvalidenin masallahi var bu çocuk surekli aagzini aciyo zaten agzyla keşfetmeye çalışıyor herşeyi ağzını açar açmaz bu ac sen bunu bi daha emzr daha birakali 5 dk olms dusun yok desende sonunda tek sussn diye tamam diyosn sonra o gün surekli meme istyo alisiyo tabiÇooook enteresan :)
Sizden Biri öneride bulunsa
tecrübelerini anlatsa zoruma gitmiyor
tam tersi bu.kenara not edip uyguluyorum
ama etrafında annem kv es dost kuzen
anlatsa, oneride bulunsa, su daha iyi
bu daha guzel, böyle olmali dese
zoruma gidiyor
yav he he diyip geçiyorum
israr ederse poffdd sıkıldım diyorum
Şubat anneleri birliği başka başka
Hava iyi olsa her gün yıkamak iyi olur aslında 2 gün duruyorz 3 gün yikiyorz biz genelde canimKizlar bebisleri hergun yikiyor musunuz? Ne kadar surede bir yikiyorsunuz?
Canım altını değiştirirken surekli zeytinyağı sursene ben hep öyle yapyrm 2 3 gün usendm yapmadm farkettm daha az kaka yapmaya basladiKizlar canim cok sikiliyor ya bu cocuk kakasini yapamiyor fitil kullandim dun o kadar cok kaka geldiki nasil uzuldum bu kadar kaka bagirsaklarinda kalmis diye of ya bi duzene girse rahatliycamda bakalim
Gunydinn
Kizim iki gundur iki memeyi de emiyo bitiriyo..sabah saatlerinde hele hep mememde.onceden tek meme yetiyodu simdi yetmiyo .doysa istemez herhalde.sutum azaliyomu onun midemi buyuyo anlmadim..bu arada aktardan annesuti artiran karisimi aldim ama pek etkisi yok gibi..
Sizinkilerde iki memeyi emiyomu.bi seferde.
Oo ozaman keyfi istemiyor demekki :) olmazsa ver fitili ben iki kere kullandim şimdi yapiyo çok şükür . Yalniz fitili yarim koyacaksin eczaci söyler zatenCanım ben günde en az iki litre içiyorum kayısı suyunu. Ayda da 1600 gram almış doyduğuna eminim.
Ay cnm snde mi :)) bayiliyorum o şarkıya klibine hamileyken hep hayalini şöyle ypcm böyle olck vs diye. Şimdi hergun oğluma video ve foto ckiyorum çok kısa olsada 1 sene snra hepsini birleştireceğim küçük bi video hazirlycm :) inşallah tabi Rabbim omur verirseBişey olmaz cnm...yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?