2016 Şubat Anneleri

Kayisi kompostosu iç bol bol . Bide CNN doğduğuna eminmisiin . Benimde yapmiyordu hic kilo almamisiz doktor mama verdi simdi hep yapiyo . Bende herhalde doymuyoduda yapmiyomus diyorum .

İnsallsh canım. Ayrıca çok iyi her şeyi yapmis. Benimki de oturma odasında TV izliyordu ama bebeğin altı dolmuştu

İnsallsh canım. Ayrıca çok iyi her şeyi yapmis. Benimki de oturma odasında TV izliyordu ama bebeğin altı dolmuştu
Adam bir kere yaptı pert biz her gece yapıyoruz, yinede ben nasıl uyanmadım anlamdım, hala aklım onda :/ Nasıl yorulduysam artık

kızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??

Ben babay&me kullaniyorum
temizleme pamuğu iliksuda islatip kullanıyorum
Dışarısı icin cantamda sleepy saf us ile ıslatılmış mendil kullanıyorum

Doğum Sancisindan daha beter bisey bu
bende aventin gogus kalkanini kullaniyorum
llansinoh krem aldim ama ise yaramadi bende
13cu günümüz Eskisine gore biraz azaldi agrilar

Bizim oglan sesten cok erkilenmiyor
ben ses ve isiga asiri hassasim
yatak.odamda 2 guneslik 1 tul var
ve goz bandi ile uyuyorum
benim gibi olmasin diye sesli ve aydinlikta uyutuyorum sende oyle yap

bizimde babamiz evde ise
alt degistirme ve giydirme ona ait

nooouuu cubuk ile uyarmayin popocuklari
bizimki 5 gun yapmadi az once
bezini doldurmus sirtina bile cikmis
5 6 gune kadar normal diyordu dr

teyzem oglunu cubuga alistirdi
1 yasina kadar annesi uyarmadan cikarmiyordu
zor alisti kendisi yapmaya
birak 1 hafta kadar yapmasin :)

netten bakmak lazim neler yaomak gerek diye
biz de sefmioz kaka yapmayi

Çooook enteresan :)

Sizden Biri öneride bulunsa
tecrübelerini anlatsa zoruma gitmiyor
tam tersi bu.kenara not edip uyguluyorum
ama etrafında annem kv es dost kuzen
anlatsa, oneride bulunsa, su daha iyi
bu daha guzel, böyle olmali dese
zoruma gidiyor

yav he he diyip geçiyorum
israr ederse poffdd sıkıldım diyorum

Şubat anneleri birliği başka başka

Kayisi kompostosu iç bol bol . Bide CNN doğduğuna eminmisiin . Benimde yapmiyordu hic kilo almamisiz doktor mama verdi simdi hep yapiyo . Bende herhalde doymuyoduda yapmiyomus diyorum .
Canım ben günde en az iki litre içiyorum kayısı suyunu. Ayda da 1600 gram almış doyduğuna eminim.

Kizlar canim cok sikiliyor ya bu cocuk kakasini yapamiyor fitil kullandim dun o kadar cok kaka geldiki nasil uzuldum bu kadar kaka bagirsaklarinda kalmis diye of ya bi duzene girse rahatliycamda bakalim

Kizlat baby & ne nin bebek deterjanini almıştım lekesiz şeyleri iyi hoş yıkıyor yumusacik oluyor ama kusmuklu olduğu zmn çıkarmiyo elimde akitip attığım halde yeni deterjan alicam da amway in kini alım diyorum kullanan var mi o çıkartıyor mu güzel ? Pahalı ama çok gidiyor .diğer ürünlerinden çok memnunum da deterjanı hiç deňemedim kullanan varsa yorum bekliyorum sizden

Bişey olmaz cnm...yapabilirsin.

Bende en sonunda ayağıma aldm smdi sabah 6dan beri mahvetti beni yatryrm 5 dk uyuyo agliyo surekli gazı var cikaryo ama bi bitmedi
Cnm ya gazlari ne olacak bunların yediklerimdenmis oluyormu acabasi
Buyuyorlar canim dunyaya alisiyorlar napsinlar :) hickirinca benimki emmek istio o zaman gecio yada bi damla su veriyorm.
Evet annemden midesi genişliyor demişti cnm emerken dikkat et cnm boğazına kaçmasın bi geldi mi 20 den aşağı hıçkırmyor lar.
Bunu bende istiyorum.Ed sheeran hayranıyım onun photograph klibinde ki gibi olsun istiyorum ama hem foto hem video da olsun istiyorum...nasıl olacak fikrim yok cnmsadece istiyorum

Ben uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/
Nırmal pamuk dağılıyor. Benim aldığım pamuk makyaj temizleme gibi ama daha genişçesi
yaptım yaptım :) ama teki açıldı diğerinde biraz daha var gibi. FiZyolojik sıvıyj verince genzine kaçtı o an izüldüm diğerine öok bakamadım

Yediklerimizden de oluyo ama o kadarda dikkat edyrm daha napiyim

Canm biz kendimiz soruyoruz ondan oluyo bende farkettm onu ama biri gelipte başımızda dikilip söylerse ayrı oluyo snr oluyorm burda bu cocuk ac ac doymamış diyen yok benm kayinvalidenin masallahi var bu çocuk surekli aagzini aciyo zaten agzyla keşfetmeye çalışıyor herşeyi ağzını açar açmaz bu ac sen bunu bi daha emzr daha birakali 5 dk olms dusun yok desende sonunda tek sussn diye tamam diyosn sonra o gün surekli meme istyo alisiyo tabi

Kizlar canim cok sikiliyor ya bu cocuk kakasini yapamiyor fitil kullandim dun o kadar cok kaka geldiki nasil uzuldum bu kadar kaka bagirsaklarinda kalmis diye of ya bi duzene girse rahatliycamda bakalim
Canım altını değiştirirken surekli zeytinyağı sursene ben hep öyle yapyrm 2 3 gün usendm yapmadm farkettm daha az kaka yapmaya basladi

Gunydinn

Kizim iki gundur iki memeyi de emiyo bitiriyo..sabah saatlerinde hele hep mememde.onceden tek meme yetiyodu simdi yetmiyo .doysa istemez herhalde.sutum azaliyomu onun midemi buyuyo anlmadim..bu arada aktardan annesuti artiran karisimi aldim ama pek etkisi yok gibi..

Sizinkilerde iki memeyi emiyomu.bi seferde.

Biz önce birini emiyorux uyuyunca altını alıyorum sonra uyanınca tekrar istiyor diğerini veriyorum. Teki yetmiyor asla. 20 gün olduk

Canım ben günde en az iki litre içiyorum kayısı suyunu. Ayda da 1600 gram almış doyduğuna eminim.
Oo ozaman keyfi istemiyor demekki :) olmazsa ver fitili ben iki kere kullandim şimdi yapiyo çok şükür . Yalniz fitili yarim koyacaksin eczaci söyler zaten

Ay cnm snde mi :)) bayiliyorum o şarkıya klibine hamileyken hep hayalini şöyle ypcm böyle olck vs diye. Şimdi hergun oğluma video ve foto ckiyorum çok kısa olsada 1 sene snra hepsini birleştireceğim küçük bi video hazirlycm :) inşallah tabi Rabbim omur verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…