Cnm ben sagdim o emdikten sonra cok cok az bisey cikti..zaten sert olan meme sunger oluyo emince..tabii bebis emmeye devam ettikce uretiliyo arkadan ama uzun sure kucajta kaliyoKızlar mememizin bittiğini nerden anliyoz yahu :) bnmki emiyo da bitiriyo mu ki
Bana da keyfi istemiyor gibi geliyor çok rahat huzurlu çünkü. Inşallah sorun yoktur ya ben çok tedirgin oluyorum. Bir de fitilin ismini de yazar mısın canım.Oo ozaman keyfi istemiyor demekki :) olmazsa ver fitili ben iki kere kullandim şimdi yapiyo çok şükür . Yalniz fitili yarim koyacaksin eczaci söyler zaten
Canım normal pamuk degil temizleme pamukları satılıyor. Dikdörtgen ben onları makasla da ortadan ikiye ayırdım. Bir tanesi çok büyük çünkü... öyle temizliyorum. Çook kaka yaptıysa bir tane ıslak mendille alıyorum kabaları sonrasını yine pamukla siliyorum.Ben uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/
Canım çok lekeli olanlatı ben önce normal deterjan ile yıkıyorum sonrada sabuntozu ile yıkıyorum. Maalesef hiçbir sabuntozu lekeleri çıkarmıyorKizlat baby & ne nin bebek deterjanini almıştım lekesiz şeyleri iyi hoş yıkıyor yumusacik oluyor ama kusmuklu olduğu zmn çıkarmiyo elimde akitip attığım halde yeni deterjan alicam da amway in kini alım diyorum kullanan var mi o çıkartıyor mu güzel ? Pahalı ama çok gidiyor .diğer ürünlerinden çok memnunum da deterjanı hiç deňemedim kullanan varsa yorum bekliyorum sizden
Tamamaen bitmez canım çoğunluğu bittiğinde meme iyice yumuşar. Ve bebek emdikçe gögsün ezilmiş gibi canın acır..Kızlar mememizin bittiğini nerden anliyoz yahu :) bnmki emiyo da bitiriyo mu ki
benim de bebeğim kakasını yaparken zorlanıyor bu aralar.evimiz kaloriferli ve çok sıcak.acaba ondan mı diye düşünüyorumKizlar canim cok sikiliyor ya bu cocuk kakasini yapamiyor fitil kullandim dun o kadar cok kaka geldiki nasil uzuldum bu kadar kaka bagirsaklarinda kalmis diye of ya bi duzene girse rahatliycamda bakalim
Ben primanin bezi ve ıslak mendilini kullanıyorum sikinti yok şimdilik pisik falan olmadı kuzumkızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??
Göğüs kalkanı değilde silikon meme ucu önermişti bir arkadaş burda bende onu kullanıyorum çok şükür 1 haftalık olduk yara yok meme ucunda emzirdikten sonra memeyi kremleyip ucu takip ped koyuyorum içi sütle doluyor oda koruyor meme başını ama temizliğine çok dikkat etmek lazım günde 3 -5,defa hem memeyi hem silikon ucu yikiyorumkkızlar göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsnuz?
sol göğüs ucum yarıldı resmen..aventin göğüs kalkanını aldım lansinosh lanolin kreminden sürüp kalkanı takıyorum bebişimi emziriyorum sütümden sürüyorum ama iyileşmedi..gözüm kararıyo resmen emzirirken
siz nasıl kurtuldunuz bu meretten?
Bizim kalorifer li oldugu icin sicaklik 23-26 arasi degisiyor. Nemi de mumkun oldugunca 50-55 arasi tutmaya calisiyorum 60-65 e yukseldiginde bunaliyor bebis. Nette de nemi 45-55 arasi diye okumustum.Evet hergün havalanması lazım odanın. Hatta ben uyumadan çnce de açmaya çaba gösteriyorum. Ananesi kıyameti kopartsa da
Sıcaklık ve neminiz nasıl?
Ben 23,5derece sıckalığı tutuyrum. Nem ise genelde 55-65arasında oluyor. Petek içine su koyduk nemlendirsin diye. Acaba yeterli midir
Bende uzuldm ama nasip boyleymis canim. Bebisler saglikliyi gerisi bosKıyamam ya bnm açıklığım olmuş olsaydı kesin daha çok üzülürdüm.piskolojim berbat durumda üzüntüden sancım ve açılmalarım kaçtı benmde oysaki vardı normaldi herşey. Hakkımızda hayırlısı şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklı
Ben emziriyorum fakat cok gelse fazlaligi agzindan atar yada kusar canim. Gazi vardir. Sen ayaklarini usutme bide guzel beslendinmi insaallah bebegininde gaz skintisi hafifler.Arkadaşlar merhaba benim bi sorum var acaba bebeklerinize bi seferde kaç ml süt veriyorsunuz? Sagip verdiğim için olcuyle veriyorum 90-100ml veriyorum 2bucuk üç saat arayla. Gaz sancisi oluyo bu aralar acaba süt cok mu geliyor.29 gunluk bu arada kizim
aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildiHiç dert etme başta bende çok kilo aldıramamkştım. Gak dese meme guk dese meme taktiği ile o yağlı sütü de almasını sağla. Bir de firkan ın dediği gibi aralarda ağzına damlat emmese bile. Bugün sağlık ocağındaki ebede aynısını dedi. Ara öğün diye espiri yaptık
Bu aralar gaz sancısı çok Canm hiç durmuyo
aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi
İşte buBen primanin bezi ve ıslak mendilini kullanıyorum sikinti yok şimdilik pisik falan olmadı kuzum
Göğüs kalkanı değilde silikon meme ucu önermişti bir arkadaş burda bende onu kullanıyorum çok şükür 1 haftalık olduk yara yok meme ucunda emzirdikten sonra memeyi kremleyip ucu takip ped koyuyorum içi sütle doluyor oda koruyor meme başını ama temizliğine çok dikkat etmek lazım günde 3 -5,defa hem memeyi hem silikon ucu yikiyorum
Ya kızlar bende sagiyorum.geceleri kendimi gündüz memeden ayırmak istemiyorum biberona alıştı alisacakti azdaha. 8.9 dk da benim.süt azalıyor bende bırakıyorum sagmayi 9o cc çıkmıyor ne yazık kiaslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi
Bebgin kakası siyah yeşil ve sarı sıralaması ile degişir canım. Senin bebiş sarı kakaya geçmişmiydi. Eğer sarı kakaya geçtiyse üşüttüğünde kakası yeşil olur.aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi
Canjm benimm bende ayniydimÇok moralim bozuk kızlar bebeğim 18 günde sadece 260gr almış doktor mama takviyesi şart dedi bende emiyo uyuyor sakinleşiyor sarılık düştü diye doyuyor sanıyorum meğer sütüm yaramıyormuşaventin en küçük boy biberonu var akış hızı ayarlanabilen uç almalı mıyım yoksa direk bu şekilde kullanabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?