2016 Şubat Anneleri

Oo ozaman keyfi istemiyor demekki :) olmazsa ver fitili ben iki kere kullandim şimdi yapiyo çok şükür . Yalniz fitili yarim koyacaksin eczaci söyler zaten
Bana da keyfi istemiyor gibi geliyor çok rahat huzurlu çünkü. Inşallah sorun yoktur ya ben çok tedirgin oluyorum. Bir de fitilin ismini de yazar mısın canım.

Çok moralim bozuk kızlar bebeğim 18 günde sadece 260gr almış doktor mama takviyesi şart dedi bende emiyo uyuyor sakinleşiyor sarılık düştü diye doyuyor sanıyorum meğer sütüm yaramıyormuş aventin en küçük boy biberonu var akış hızı ayarlanabilen uç almalı mıyım yoksa direk bu şekilde kullanabilir miyim ?

Ben uni babynin su pamuk olanı kullanıyorum, evde su pamuk demedim pamuk her yerine yapıştı beceremedim bıraktım bende :/
Canım normal pamuk degil temizleme pamukları satılıyor. Dikdörtgen ben onları makasla da ortadan ikiye ayırdım. Bir tanesi çok büyük çünkü... öyle temizliyorum. Çook kaka yaptıysa bir tane ıslak mendille alıyorum kabaları sonrasını yine pamukla siliyorum.
Bagırma işini bende yaptım maalesef... dün akşam 6 dan 9a kadar uğraştım uyumadı. 9 da büyük oğlanı yatırmam lazım eşim yok evde... neyse sakinkeşti bebek yataga koydum diğerini yatıracagım süt ısıtacagım su verecegim hikaye okuyacagım vs.. gittim bebek nasıl aglıyor canını koparır gibi.. ayy çok sinirlendim resmen bunaldıımm 3 saat sonrasında.. diğer oğlanda mız mız uykum geldi hadi yatacagım süüüt diyor. Gittim bebişi kucagıma aldım neden uyumuyorsun yaaaa dedim. Çok bagırmadım ama kızgın söyledim. Suratıma baktı baktı yüzünü buruşturdu. Üzgün üzgün aglamaya başladı tekrar. Offf çok üzüldüm çok pişman oldum. Çok bunalmıştım ama yapmama lazımdı.. neyseki kucagımda diğer oğlanı yaturdım sonra hikaye okudum baktım bebişde sakin kucagımda bir hikaye daha okudum uyudu bebek. 3 saat canımı çıkardı hikayeyle uyudu yaa... sakinliği hiç elden bırakmamak lazım nasıl yapacagım bilmiyorum ama yapmalıyım
Canım çok lekeli olanlatı ben önce normal deterjan ile yıkıyorum sonrada sabuntozu ile yıkıyorum. Maalesef hiçbir sabuntozu lekeleri çıkarmıyor
Kızlar mememizin bittiğini nerden anliyoz yahu :) bnmki emiyo da bitiriyo mu ki
Tamamaen bitmez canım çoğunluğu bittiğinde meme iyice yumuşar. Ve bebek emdikçe gögsün ezilmiş gibi canın acır..

Kizlar canim cok sikiliyor ya bu cocuk kakasini yapamiyor fitil kullandim dun o kadar cok kaka geldiki nasil uzuldum bu kadar kaka bagirsaklarinda kalmis diye of ya bi duzene girse rahatliycamda bakalim
benim de bebeğim kakasını yaparken zorlanıyor bu aralar.evimiz kaloriferli ve çok sıcak.acaba ondan mı diye düşünüyorum

bskn canım burnu hır hır ses çıkarıyorsa tıkanmıştır. Kıyamam dersen bebgin rahat meme ememez. Kıyacaksın ki.. o burundan sümük çekme zımbırtısı can acıtmıyor.
Önce damla damlat. Zaten damlayı hergün mutlaka en azından 1 kere damlat sümükler sertleşir kabuk olursa daha zor senin için. Damlayı damlatınca bir süre sonra sümük varsa meme emerken falan burnunun deliğine geliyor. Zaten sümük görmediğin zaman burnunun içini çekme.. sümükler gözükünce al otri bebeyi eline burnunun hafifçe içine sok sümük gözüken kısmına doğru. Agzınla hüp yap hemen çekiyor. Çekmezse bir daha yap ama hüp kısmı uzamasın hızlıca yap hüüüüüp diye yapma kolay gelsin

K kahveyesil canım kusmasının nedeni için doktor uzun süre memede kalmamalı hava yutuyor emmesi için ideal süre 15dk fazlası sadece kusmasına neden olur dedi

kızlar bebeğinizin altını neyle temizliyorsunuz? uni baby ve huggies yenidoğan ıslka mendilleri var saf su ve pamuk diye kullanan var mı??
Ben primanin bezi ve ıslak mendilini kullanıyorum sikinti yok şimdilik pisik falan olmadı kuzum

Göğüs kalkanı değilde silikon meme ucu önermişti bir arkadaş burda bende onu kullanıyorum çok şükür 1 haftalık olduk yara yok meme ucunda emzirdikten sonra memeyi kremleyip ucu takip ped koyuyorum içi sütle doluyor oda koruyor meme başını ama temizliğine çok dikkat etmek lazım günde 3 -5,defa hem memeyi hem silikon ucu yikiyorum

Bizim kalorifer li oldugu icin sicaklik 23-26 arasi degisiyor. Nemi de mumkun oldugunca 50-55 arasi tutmaya calisiyorum 60-65 e yukseldiginde bunaliyor bebis. Nette de nemi 45-55 arasi diye okumustum.

Bende uzuldm ama nasip boyleymis canim. Bebisler saglikliyi gerisi bos

Ben emziriyorum fakat cok gelse fazlaligi agzindan atar yada kusar canim. Gazi vardir. Sen ayaklarini usutme bide guzel beslendinmi insaallah bebegininde gaz skintisi hafifler.

aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi

aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi

Canjm.bebek usuyunce yeşil renk ooluyo canım ayaklarını ve başını sıcak tutmaya çalış ayrıca sende usutme dikkat et

İşte bu sonunda biri yapmış. Hep söylüyorum bu slikon meme ucu zımbırtısı iyileştirir diye çünkü süt meme ucunda kalıyor ve o koruyor iyileştiriyor memeyi. sen baştan yapmışsın yara bile olmamış canım. Kalkanda mutlaka yardımcıdır ama o memeyi etrafa değmekten kurtarıyor çamaşıra degmiyor ama süt ucunda kalmıyor aşağı kalkanın içine akıyor. yine iyileştirir mutlaka ama ben kesinlikle slikon ucu tavsiye ediyorum. Tek dezavantajı süt dışarı akabiliyor pedi doğru koymak lazım. Yoksa kıyafetler ıslanıyor ama yara mutlaka iyileşiyor.

Ya kızlar bende sagiyorum.geceleri kendimi gündüz memeden ayırmak istemiyorum biberona alıştı alisacakti azdaha. 8.9 dk da benim.süt azalıyor bende bırakıyorum sagmayi 9o cc çıkmıyor ne yazık ki moralim çok bozuluyor evde de mutlu değilim.. Hergun ağlıyorum

Bebgin kakası siyah yeşil ve sarı sıralaması ile degişir canım. Senin bebiş sarı kakaya geçmişmiydi. Eğer sarı kakaya geçtiyse üşüttüğünde kakası yeşil olur.

Canjm benimm bende ayniydim kendimk öyle kötü hissediyordum ki.. Hala biberonla mama verirken üzülüyorum. Ben Dr.brovn biberonu kullanıyorum. Kendini geceleri sagip çıkanı da iciriyorum. Oğlum an geliyor açlıktan mi gazdan mi ağlıyor anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…