2016 Şubat Anneleri

Vay arkadaş hepsi mi böyle yaaa...
Vay anaaamm bizde mi böyle alacaz yoksaaa :)

canım benim kullandığım normal pamuk değil..e-bebekten aldım baby&me marka mendil şeklinde pamuk..yapışmıyo bozulmuyo suya girdiğinde..çok güzel bişey
Bende kullanıyorum böyle ve memnunum :) tavsiye edilir. Hastaneye gittiğimizde ıslak mendili yıkıyorum içme suyu olsa o an onla yikicam neredeyse. Isıtıp popoyu siliyorum

Kızlar kendimle ilgili birşey itiraf edicem :) ben oglumun ilk banyolarini hep içme suyunu kaynatıp yaptırdım . içim öyle rahat etti çünkü.

Sonrada bu çocuğu kucak bebesi yaptın
Onbeş dakka emzir on dakka gaz çıkart ee zaten doymamış bu öocuk gene emzir. Gene gaz çıkart. Kucakta oluyor bu işler nerde olacaksa

Biberona alışıp emmeyi tamamen bırakıcak diye çok korkuyorum doktor bir kez mama bir kez emzirme dedi ama acaba önce emzirip sonramı mama versem sen nasıl yapıyorsun canım

Kizlar neden sagiyosunuz.ben toplasan iki kere sagdim oda meme cok sert olmustu hasta olmiim diye..yoksa gece gunduz meme veriyorum..gece neden sahiyorsun uyanip enmiyormu kuzu.ayrica aglama gercekten uzuntu sana ve bebege zarar..ayrica sagdigin miktara bakip uzulme emdikce habire sut uretiliyo arkadan .emzirmeye bak bence

Kızlar kendimle ilgili birşey itiraf edicem :) ben oglumun ilk banyolarini hep içme suyunu kaynatıp yaptırdım . içim öyle rahat etti çünkü.
Hehe bizde oyle yaptik cnm.musluk suyu zarar verebilir diye..bugun artik musluktan aldik yoksq basedilmiyo hazir suyla

aslinda oyle yapiyorum canim hatta goguste kalan son sutu de sagdim dun ama az sut cikti. Yalniz iki gndur kakadi koyu yesil renkte neden olurki kafama takildi

Canim son 2 gundue benimkide yesil yapiuor. Doktoe yediklerinle ilgilidir olabilir dedi :s

Mama veren annişler doktor içtiğiniz oda sıcaklığındaki suyla hazırlayabilirsin kaynatmana gerek yok dedi ama mamanın üzerinde kaynamış su diyor siz nasıl yapıyorsunuz? Birde emzirdikten sonra mama versem kaç cc çekerse o kadar içsin diye düşünüyorum memeyi bırakmasından çok korkuyorum bu konuda fikir verebilir misiniz?

Kızlar ya Allaha sen evde ne yemeği yapıyorsunuz ? Elimi neye atsam gaz yapar onu yeme diyorlar cidden siz ne yiyosunuz yemek yapcam valla saf saf dolaba bakıp geldim :)

Kızlar ya Allaha sen evde ne yemeği yapıyorsunuz ? Elimi neye atsam gaz yapar onu yeme diyorlar cidden siz ne yiyosunuz yemek yapcam valla saf saf dolaba bakıp geldim :)

Ben henuz gaz yapar diye dusunmeden herseyi eski duzene gore yiyorum. O gun ne pisirmek istersem yani. Sadece normalde cok baharatli ve aci yerim, o aekilde yemiyorum :)

Sonrada bu çocuğu kucak bebesi yaptın
Onbeş dakka emzir on dakka gaz çıkart ee zaten doymamış bu öocuk gene emzir. Gene gaz çıkart. Kucakta oluyor bu işler nerde olacaksa
Aynen o yzden surekli gelmelerini istemyrm açıkçası bazen uyumuyo aglamiyoda otrma odasında yanima yatryorm yada yatağında birakyrm aman gormesnler uyumadgini hemen kucağa aliyolar sesi cikmyo ne güzel almayn işte kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…