2016 Şubat Anneleri

Biberona alışıp emmeyi tamamen bırakıcak diye çok korkuyorum doktor bir kez mama bir kez emzirme dedi ama acaba önce emzirip sonramı mama versem sen nasıl yapıyorsun canım
Bende aynı şekil korkuyorum bir gün menemi almamıştı biliyor musun oturdum agladim. Ben Emziriyorum önce sonra nama veriyorum birde yavrum uzun sure emmiyor hanı sütun yağlı kısmını almıyor ;(

bende sagiyorum ama ben gogsumde kalan son sutu alsin kilo alsin diye sagiyorim yoksa onden emziriyorum

canim gece once emzir kalan sutu sag ver o zaman alismaz biberona

Canım emmiyor ki 3 dk emip uyuyor ağlıyor memeyi önce ayakta tutturup sonra oturuyorum. Gece emmiyor ağlıyor bende sagiyorum uyandığında önce Emziriyorum sonra aagdigimi veriyorum. Bende istiyorum beni emsin sadece ama olmuyor. ;(

kelebek meme uclarıyla mı emziriyosun? aventin falan var hani 20-25 tl arası. herkes göğüs kalkanını övüyo uclar hava alıyo çabul iyileşiyo diye. gögüs ucu hangi marka kullanıyosun

Cnm ben sagdim o emdikten sonra cok cok az bisey cikti..zaten sert olan meme sunger oluyo emince..tabii bebis emmeye devam ettikce uretiliyo arkadan ama uzun sure kucajta kaliyo
Benimki hiç böyle sert ya da taş gibi olmuyo ama geliyo süt normal mi ki acep az mı geliyo acaba sert mi olması gerekiyor

Canlar hamilelikte kararan bolgeleriniz duzelmeye basladi mi ? Koltuk alti, meme uclari, genital bolge ve gobek benimki daha da kotu oldu sanki

Benimki hiç böyle sert ya da taş gibi olmuyo ama geliyo süt normal mi ki acep az mı geliyo acaba sert mi olması gerekiyor
Uzun sure emmezse sertlesiyo canim gogua herkesin bir olmaz ki. Benim 2saatte bir emiyo 3 saat emmesin goguslerim.sertlesiyo.emince yumusuo. Senin ki de oyle olcak diye birsey yok. Ama bol su ve sivi alicaksin. Taze meyve suyu sk ic.

Canlar hamilelikte kararan bolgeleriniz duzelmeye basladi mi ? Koltuk alti, meme uclari, genital bolge ve gobek benimki daha da kotu oldu sanki
Dun dus aldim gobek deligimdeki kararti soyuluyo biraz ufaladim az bisey kaldi.

Kızlar ya Allaha sen evde ne yemeği yapıyorsunuz ? Elimi neye atsam gaz yapar onu yeme diyorlar cidden siz ne yiyosunuz yemek yapcam valla saf saf dolaba bakıp geldim :)
Oho o zaman sen hicbisey yiyemezsinki canim :) patates bile gaz yapar yazio valla ben yesil mercimek bulgur plv kiymali patates yaptim. Ondan oncede tavuk sote plv tarhana yapmistim.

Girlmother canım gözünüz aydın .. Sağlıkla buyutun bebeginizi.. İkinizde iyisinizdir umarım..

Çok sagol canım.. Allah razı olsun..

İyimiyiz bilmiyorum bebeğim mememi kesinlikle reddediyor, dün geceden beri sütüm güzelce gelmeye başladı ama emmiyor hastane de sütüm gelmedıgınden mama verildi sanırım biberonun o akışından istiyor, emme yetisi azaldı gibi.. Uyku hiç yok sabaha kadar agladık kendimi kötü hissediyorum sabah bi ağlama krizine girdim evde yine ciğerlerinden ağlıyor ac ama beni reddediyor napacagımı sasırdm kızlar cok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…