2016 Şubat Anneleri

Canlar hamilelikte kararan bolgeleriniz duzelmeye basladi mi ? Koltuk alti, meme uclari, genital bolge ve gobek benimki daha da kotu oldu sanki
Bnm bi yerim kararmamisti ama gökteki o kahverengi doğum çizgisi varya o hala duruyo :/ girmeyecek mi öyle damgalı gibi durcak mi ki ya

Oho o zaman sen hicbisey yiyemezsinki canim :) patates bile gaz yapar yazio valla ben yesil mercimek bulgur plv kiymali patates yaptim. Ondan oncede tavuk sote plv tarhana yapmistim.
Ay bnde tavuk sote yapım barisi :)))

prima 54lü 21lira huggies 50li 19lira çok yakınlar.fazla alayım diyodum pişik falan yaparsa elimde kalır diye bir paket alcam bunlardan birini. en çok hangisinden memnun kaldın?
Cnm bn huggies 1 numara kullanıyorum bebisim 3.5 kilo şuan doku olarak kalite olrk çok güzel bel bantlari fln cisi de guzel emiyor ama bacağının arasından siziyor az kaka yapmasına rağmen o nedenle pek memnun kalmadm .bundan önce molfix yenidoğan kullandım o da doku olarak daha sert huggies e gore ama sizdirmiyor hiç taşma yasamamistim. Sırada prima var :)) azcik kilo alsın onu da denicem. Huggies in de molfix in de olumlu olumsuz yönleri varama ikisi de pişik yapmadı bizde .

Allah razı olsun demekki senden duymuşum anne sütunun meme başını iyilestirdigini herkes söylüyor zaten kelebek uc hem memeyi kıyafete degmekten koruyor hem süt iyilestiriyor yani gerçekten çok mantıklı çok aşırı sütüm olmayınca kiyafetimide çok batirmadi batsada önemli değil zaten yeterki canım yanmasın

kelebek meme uclarıyla mı emziriyosun? aventin falan var hani 20-25 tl arası. herkes göğüs kalkanını övüyo uclar hava alıyo çabul iyileşiyo diye. gögüs ucu hangi marka kullanıyosun
Kelebek uctada hava alıyor göğüsler delikleri var çünkü onunla emzirmiyorum sadece meme başını koruma amaçlı kullanıyorum canım wee marka almıştım marketten 6 tl idi ama sen bebeğin ağzına verecek sen avent yada chicco al silikonu kaliteli olsun benim meme ucu gayet elverişli emmeye :)

Canım ben ilk birkaç gün memeyi uyarsin diye meme emerken ağzının kenarından biberonun ucunu siktirarak damlatiyordum 15-20 cc o şekilde alıyordu şimdi sütüm iyi sayılır arada gece çok emipte doymayip arandığını hissettigimde 25-30 cc yapıp biberonla veriyorum uyku sersemi anlamıyor bile rahat rahat uyuyor sonra

Kafayi yemek uzereyim ikizlerim ne gece ne gunduz uyumuyor gaz sorunu var diyor dr ama cikariyorlar da kakalarini da yapiyorlar dun gece aldik 3cocugu da arabayla gezdik biraz uyudular gece 1de yine uyandilar birini uyuttum biri ayakta tam onu da uyuttum derken bel agrim tuttu agridan uyuyamadim bi de sanki surekli tuvaletim varmis gibi bi his geliyor tuvalete gidiyorum hic bi sey yok idrar yolu enfeksiyonu veya sistit olabilirmis yaptigim arastirmalara gore. Psikolojik de olabiliyormus. Evde 2bebek surekli agliyor herkes kafayi yiyor 2.5yasindaki kizim da onlarin aglamasindan iyice huysuzlandi ne yaramazlik yapacagini sasirdi az once emzirdim ikizleri yattilar dua edin uyusunlar buyuk kizimi da saat2den beri ugrasiyorum ancak saat 3bucukta uyutabildim birazdan ikizler uyanir kimseye soyleyemiyorum ama 2.hamileligimden pisman oldum Allah.in takdiri ikiz geldi ama 3cocuk bana cok geldi siz siz olun bi daha dogurmayin suan psikolojim cok bozuk 1cocuk yeterli her aileye en iyi cocuk bile kardes geldikten sonra vukuatlara basliyor

Canim Allah yardimcin olsun benimde buyuk kizim 2 yasina girecek yaramazlasti mi dersen hala ayni :)) ama 2 bebek gelse nasil olurdu bilemiyorum eminim cok zordur.3 cocuga yetismesi Allah yardimcin olsun,elbet gececek bugunler buyuyecekler pisman oldum deme uzulme

Ah kuzum biz biriyle balia çıkamıyoruz sen üçüyle iyi idare ediyorsun.. Allah yardıcın olsun

Kızlar bende avent natural +0 biberon var 120 ml olandan ama şimdi araştırırken gördüm ki yenidoğan akışlı olan uçta varmış kızım 24 günlük elimdeki tek damla olan ucu kullanayım mı yoksa yenidoğan uç mu alsam bol bol alışırda memeyi reddeder diye korkuyorum yada direk kaşıkla mı versem

Sorma bende çok üzüldüm sonra bebeğim hiç tepki vermedi yanımızda yokmuş gibi davrandı pıstı uyudu.. Bu durum beni daha çok üzdü

Canımm Allah yardımcın olsun gerçekten biz bir tanesini zor zaptediyoruz..

Evet Can'ım sabırlı olmak ve sakin olmak lazım ama öyle bir ağlıyor ki içim parçalanıyor katılıyor resmen

Canım o çekme işini kuru kuru yapma. Mutlaka damla damlat. Biraz bekle yumuşuyor sümük, nefes alıp verirken burun deliğine kadar çıkıyor

60cc mamadan sonra 1 saat degıl en az 3 saat tok kalır ondan kusmustur zaten emdıgını. Ben hıc mama vermedım ama 60cc mama 600cc anne sutune gore daha doyurucu oluyormus bıldıgım kadarıyla
Ya işte birde hiç bir şey söylemiyor, bebeğim hala uyuşuk, hiç sesi çıkmadı bugün

Biberonla tabiki, kaşıkla bir hafta sürer mama vermesi yahu.. Benim bebeğe üç kere verdik memeyi yadırgamadı, alıştırmayla alakalı sanırım.. Biberonu sevmeye sevmeye emiyor şimdilik, tersi olurmu bilmem.

Benim de 3 yasında bir kızım var ve yaramazlikta hareketlilikte son noktadayiz..bende zor zamanlar geciriyorum..ki şuan kayinvaldem bizde..öğlen uykusuna yatmak bilmez akşam yatmak bilmez..kardeşini seviyor ama ne sevme..hanı bir tabir varya ayı yavrusunu severken öldürurmus bizimki o hesap..40 imdan sonra kayinvaldem gidicek ne yapcam bilmiyorum..
Allah bizim gibilerle kolaylık versin valla..

Bazen ben bile keşke yapmasaydim 2.yi bile diyorum..ama ne yapcam öyle ya da böyle buyuyorlar.. (

firkan ya ben silikon ucu takılı birakyodm sutum aşırı derecede akmaya başladı dışarı sonrada ne kadar emzirirsem emzriryim göğsümdeki süt bosalmadi sonra ateslendm cikardm takmyrm artk ama yara hala göğüs uclarim

Arkadaşlar resmen ölüyorum temizlikçi çağırdım Bi yandan topluyorum Bi yandan o temizliyor biz yandan Bebek'le ilgilen sabah misafirim vardı akşam Bi misafirim gelecek en sonunda arkadaşım bebeği dışarı çıkardı dışarda uyumuş
Ama ben çok yoruldu bende çok yoruldum Bi duş alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…