Sevgili anneler dün gece kafayı yedik eşimle Bebek sürekli emmek istiyor memeden çektiğim an çıldırmış gibi ağlıyor nefesi kesiliyo ağlamaktan 5saat boyunca hiç durmadan emdi kusup kusup tekrar emiyor sanki kıtlıktan çıkmış gibi nasıl baş edicem ben bunla
Sevgili anneler dün gece kafayı yedik eşimle Bebek sürekli emmek istiyor memeden çektiğim an çıldırmış gibi ağlıyor nefesi kesiliyo ağlamaktan 5saat boyunca hiç durmadan emdi kusup kusup tekrar emiyor sanki kıtlıktan çıkmış gibi nasıl baş edicem ben bunla
Benimkiler de gece uyumadilart simdi de buyuk kizim ve ikizlerden biri uyanik ucunun de ayni saatte uyumalarinin denk gelmesi buyuk mucize o anlarda ben de yatip uyuyorum gunde 3-4 saati ancak uyuyabiliyorum
Sutum ogle fazla fazla degil canim her aciktiginda yetecek kadar degil. Dun aksam memeyi emdi sutum yoktu galiba memede agladi baktim sut cikmiyor mama verdim 60 cc doymadi yine agladi 30ekledim ama yine doymuyordu anlamadim neden ogle oldugunu emzik verdim almadi. Susturmakta cok zorlandik cunki agziyla araniyordu
@maiii canım sen gözü capaklandigu için doktora gittin mi geçmemiş çok oluyor yeşil yeşil ne kullaniyirsun doktora gitmekten nefret ediyirum oralarda çok kalabalık ve mikrop her yer
Tavsiyesi olan var mi nasıl geçer bu? Sütü damlatmak iyi geliyormuş. Sureklu mi yapayım.
Bugun oglum yine eskisi gibi altini doldurdu, dun az yapmisti, hatta az isemisti :/ 3 defa ust uste bez degistirdim diye sevinecegim aklima hic gelmezdi dogrusu :))
Benimkiler de gece uyumadilart simdi de buyuk kizim ve ikizlerden biri uyanik ucunun de ayni saatte uyumalarinin denk gelmesi buyuk mucize o anlarda ben de yatip uyuyorum gunde 3-4 saati ancak uyuyabiliyorum
Cnm benim kız önce beni emiyor duruma göre 60 cc ye kadar da üstüne tatlı olarak mama istiyor.doktorumuz bebege göre hareket edeceksiniz 3 ay dedi..ama once anne sütü yedir cnm açken yedi yedi tokken zor ....mama lezzetli anlaşılan sutumden
Kizlar gaz icin sab simplex damla aldim simdi..bgn denicem sanirim..bakalim etki edecekmi bebegime...eczaci dediki bende butun ilaclari denedim..7.aydayiz daha yeni geciyo..yapcak bisey yok dedi :|
Cnm benim kız önce beni emiyor duruma göre 60 cc ye kadar da üstüne tatlı olarak mama istiyor.doktorumuz bebege göre hareket edeceksiniz 3 ay dedi..ama once anne sütü yedir cnm açken yedi yedi tokken zor ....mama lezzetli anlaşılan sutumden
Kesinlikle oyle,bende ilk kizimda bilmezdim nasil emzircegimi banada derlerdi sutun kaynadi minasil kayniyo bu sut derdim. Simdi emzirmeye baslayinca iki gogsumde elektrik carpmis gibi oluyo sizliyo sutun asagi indigini anliyorum.
Dr 1 ayindan sonra gündüz 3saatte1 emzir dedi uyandirmama firsat vermeden kendi uyaniyor 3 saatte ya da daha once canim. Gece de 5-6 saat uyursa birak uyusun demisti ama hic o kadar uyumadi
Bu gece 2bucukta uyudu benim ogul.. Sabah 6da uyandı.. Ben ilk defa bayilmisim bir defa uyandım bebeğe bakmaya. Esime kahvalti bile hazırlayamadım. Nasıl kalktı gitti bilmiyorum.
Hele su 4o bir gelsin valla..