2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar silikon uç kullananlar memnun m? Kızım sağ tarafını hiç tutamiyo hiç ucu yok artık sürekli sol sol o da yara oldu... Silikon uç kullanalım diyorum şimdikinden kötü olmaz herhalde dimi
Ben aldm ama emzirrken pek kullanmadm goguslerim de takili bırakıyorm akan sutle ucu hep yumuşak kaliyo emdiginde acimiyo yarada iyileşmeye baslyo

Yok canım emzrdkten sonra sagdm bide 70 ml çıktı tek memeden dahada çıkar durmadı onu verdm snra bi daha emzrdm bide bi aylık olduk artk hiç mama vermedm bugüne kadar
Bu vakte kadar mama vermedysen sutun yetiyor demek.bu bebeklerin sagi solu belli olmuyor.belki de sadece emmek icin emiyor.benimki de bugun emmekten helak etti beni.sirtim belim feci agiriyor.emzik veriyorum biraz tutuyo atiyor.klasik emzik alip deniyecem bir de.emmeyi seviyor

Bugun 13. Gunumuz ve benim dikislerim iyilesmis. Dunden beri elime gelmiyordu bugun esim bakti fotoda cekti. Cok mutluyummm. Pembe bir cizgi kalmis kesilen yerde oz olarak :)

Arkadaşlar silikon uç kullananlar memnun m? Kızım sağ tarafını hiç tutamiyo hiç ucu yok artık sürekli sol sol o da yara oldu... Silikon uç kullanalım diyorum şimdikinden kötü olmaz herhalde dimi
Cnm bnm de sağ gogsumun ucu çıkmıyordu manüel pompayla azcik sagip ucunu cikariyordum öyle emmeye başladı şimdi ağzına verince tutuyor kendi çıkartıyor ucunu . hiç denedim mi pompayi ? Bnada annem söyledi sağolsun :)

Aynen Canm doymasa bi ay hiç durmazdi bnmde her emzrmede belim agryo bklyrm bıraksa bile yokssa uyanuyo

Bugn benim oglan uyumcak anlaşılan emerken uyuyo yatağa koyuyorm meme aryo emmiyoda öyle ağzında tutuyo mememi

Canim ilk defa dun gece 5 saat uyudu. Bugünde 3 saat uyuyor acikip uyanip emip tekrAr 3 saat uyuyor.. Soktayim
Maşallah canım nazar değmesin diyelim hep öylede devam etsin:) peki sen kaldırıyor musun süt vermek için yoksa o ne zaman isterse mı doyuruyorsun

Gerçekten mi canım. Ne kadar kullandım Nurse harveys i. Ayy sukur geçmiş yavrunun gazi.. İnsallah 3 ayda kurtariris :)
3 gün falan kullandım canım oglum gazdan morariyordu artik biraktim hemen.. Insallah geçecek %90 3.ayda bitiyormus..

Maşallah canım nazar değmesin diyelim hep öylede devam etsin:) peki sen kaldırıyor musun süt vermek için yoksa o ne zaman isterse mı doyuruyorsun
Dr 1 ayindan sonra gündüz 3saatte1 emzir dedi uyandirmama firsat vermeden kendi uyaniyor 3 saatte ya da daha once canim. Gece de 5-6 saat uyursa birak uyusun demisti ama hic o kadar uyumadi

Bugn benim oglan uyumcak anlaşılan emerken uyuyo yatağa koyuyorm meme aryo emmiyoda öyle ağzında tutuyo mememi
Ayni benim ki saat 6 dandr halimiz bu.emiyor da emiyor.memede uyuyor.yataga koyuyorm 5 dk sonra uyaniyo yine ağzını atiyor.su an besiginde sallıyorm ilk defa.umarim uyur artik perisan oldum.dikislerim de agiriyor

Kızlar birşey sorucam bu titresimli anakucaklarindan hangisinden aldiniz. Memnun kaldiniz mi.. Birde bebk arabası dede alacak insallah...chicco urban nasıl acaba..
Fisher price yağmur ormanı diye bir modeli var onu aldım canım,hayat kurtardı resmen gece uykularını bile ana kucağında uyuyor,beşiğinde 2 yada 3 kere yattı. Beşiği büyük geliyor sanırım ana kucağı sağdan soldan sarmalıyor gibi olunca daha güvende hissediyor s kendini malum oldukça sıkışık yerden çıktılar. Titreşimine de alıştı titreşimi açmadan dalmıyor uykuya iyiki almışım diyorum ana kucağını

Ayni benim ki saat 6 dandr halimiz bu.emiyor da emiyor.memede uyuyor.yataga koyuyorm 5 dk sonra uyaniyo yine ağzını atiyor.su an besiginde sallıyorm ilk defa.umarim uyur artik perisan oldum.dikislerim de agiriyor
İnşallah uyurlar canım benimkide öyle ayağımda sallayyarak uyuttm son care

Canim ben her o bolge islandiginda batikon kullaniyorum. Sonrasindada kuruluyorum, islak birakmiyorum. Dikisler falan kalmamis gorunurde bisey yok ama hala kasinti bende de var. Batikon yapiyor diye dusunmeye basladim. Cok tatli kasiniyor birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…