2016 Şubat Anneleri

Dün oğlum çok çok huysuzdu. Surekli emmek istiyordu. Alttan gaz çıkardı ama üstten çıkaramadı . sırtına uzun sure msj yaptım kv ile. Sonra çıkardı. Ve art arda uç dört kez çıkardı sonra biraz uyuyabildi.

Merhabalar hamileliğimden beri sayfayı takip ediyorum ama hiç msj yazmamıştım doktor gözündeki çapak için çayla sil ve bir damla verdi t ile başlayan günde dört defa damlat dedi ama 3-4 damlada gecinde bıraktım şimdi aradıra oluyor onda da çayla siliyorum

Bizim doktor 2. Haftadan beri 3
Evet canım 1.ay kontrolünde dr 3 saate çıkardı az kaldı size de:)))
Saati geçirme yeter demişti ama bizim ufaklığı artık uyandırmaya çalışmıyorum bazen 2,5 saatte kendi kalkıyor bazen 4-4,5 saat uyuyor. Bugün tartıldık 200 gr almışız bir haftada demek ki yetiyor dedik. Tabi gunde bir de mamamız var akşam o mama yenmeden uyunmuyor.Emzirmek için uyandırmak çocuğa işkence gibi geliyor.

multitabs kullanicam bende canim cunku onun icinde D vitaminide var digeri sadece D vitamini

Benimde oyle fazla sutum yok ne yazikki burda arkadaslar anletiyor akiyor ped takiyoz falan diye ama benim hic oyke olmadi daha camasirima sut degdigini gormedim

Kizlar cok keyifsizim ya
Uykusuzluktan her kese saldirmaya basladim cok esimlede darginiz kinusmuyoruz of ya(

Gerçekten mi gaa.. Uykuya dalamiyor bizimki. Kucakta o yana bu yana pispisla olmuyor. Bu gece 2bucujta zor uyudu.

Yine yeni bir sorun yine ben
Oğlumu sivilce bastı
Sütümden mi yediklerimden mi sıcsktan mı
Var mı aynını yaşayan

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 49
canim o kadar mama cok degilmi sutun hic yoksa tamamda illaki gogsunden de emmistir. mama da kilo sorunu yapiyor ilerde sen bence bi doktora sor bu kadar yemesi normalmi diye

Allahım bu gece bizimkine dikti bizi ayağa beynim çıktı resmen daha 10 da ancak uyuttum banyo çok rahatlatiyo debe cnm snde bidaha

Bende bi tane ama bende anca 3-4 saat uyuyorm 40i çıkana kadar evde tek başınayken uyuma diyolar yaa
Cok biliyo onlar :) çocuk uyuduğu an yatiyorum yoksa dayanamam beynim çıkıyor yerinden resmen daha kahvaltı bile yapmadım .zor zanaat annelik ahh annem ahhhh

Hurma ananas ye ve papatya cayi ic. Bol bol hareket et canim. Ins gelir kendi istegiyle minigin bir an once :)
Inşallah canım ada çayı da içiyorum onu da söylediler hayırlısıyla gelir inşallah normal doğumla

Tesekkur ederim canım

Kizlar arkadasim kafami yedi size sormak istediyi bisey var bi kizi var bi de erkek bebek istiyor sormak istediyi adetden sonra ilk 5 gun icinde hamile kalip erkek bebegi olan varmi? Bide bunun icin ne onerileri olur diye soruyor erkek anneleri su kizdan kurtarin beni soruya cevap bekliyor

Adetim o ay çok düzensizdi on gün sürdü ve büyük ihtimal o on günden sonraki beş altı gün içinde hamile kaldım. Ama herkesin yumurtlama dönemi farklıdır diye dusunuyorum. Bizimki şans

Kizlar su sona kalanlar bugun dogurmayin haa
Hala dogurmadim :) mart annesi oluyorum galiba. 3 gun gecti gunumuz. Hurma squat plates merdiven cikmak yuruyus disinda var mi oneriniz? Sezeryan olsun diyecegim artik, bekledikce korkularim artiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…