2016 Şubat Anneleri

kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
Cinko oksit diye bi krem kullandm hemen gecti cnm..tavsiye ederm

Nizim dr ilk muayenesinde yazdı 15ci gün başla dedi biz de sağlık ocağındann alaldık yarin 15ci gun baslyacagiz

Canim ben her o bolge islandiginda batikon kullaniyorum. Sonrasindada kuruluyorum, islak birakmiyorum. Dikisler falan kalmamis gorunurde bisey yok ama hala kasinti bende de var. Batikon yapiyor diye dusunmeye basladim. Cok tatli kasiniyor birde.

Bende batikon kullaniyorum ama
kasintiya pel.cozum olmuyor galiba
15ci hun bakalim tamamrn ne zaman kurulacağım

Oh ne güzel :) bizimki gece hiç karismyo gundz evdeyken bakiyo akşamda işten gelince

kaşıntı yüzünden çocuk gibi ağladım
kiyamadi galiba
hem yardım etmek onlarada iyi geliyor bence

Dediğin gibi yapıyorum ama tamamen bosaltsam bile nafile yine de çıkmıyor uç
Ben aldm ama emzirrken pek kullanmadm goguslerim de takili bırakıyorm akan sutle ucu hep yumuşak kaliyo emdiginde acimiyo yarada iyileşmeye baslyo
bu iyiymis gerçekten, deneyeyim madem bende.

Bizimkide kalkms çocuk ağlayıp duryo alsana kucağına diyo altını degstryrm ciplsk birakp kucagimami aliyim

kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
Hematemle travazol ise yaramisti bizimkilerde. Ben zaten su z.yagi karisimiula temizliyorum hep. Ama temizledikten sonra iyice kurula bezini daha SIK degistir gecer insallah. Bi de altini degistirirken cok acele etme birak azcik havalansin alti. Vallahi benim bile regl oldugum donemlerde pisik olabiliyor bebecikler napsincan
Canim kisiden kisiye degisir hatta dogumdan doguma degisir benim ilk kizimda nerdeyse 3 cocuga yetecek sutum vardi sagiyordum emziriyordum yine goguslerim semsert oluyordu ama su an ikizlere yetmiyor sut olmasi icin bol su icmek guzel beslenmek stressiz olmak dinlenmek gerekiyor genetiginiz de musaitse bol sut oluyor 1cocukla dinlenmek biraz daha yuksek ihtimal o yuzden ben kizimi 21ay emzirdim son aylarda bile hogsum semsert olsbiliyordu sutten a ma simdi hic o dolulugu hissetmiyorum

Aha iki saat devri bitti demek :)) Bizim ufaklik maalesef hala 2 saatte bir kalkiyor, iyice emzirip bir test edeyim yarin :)) 3 saat olsa super rahatlariz ya :/

Aha iki saat devri bitti demek :)) Bizim ufaklik maalesef hala 2 saatte bir kalkiyor, iyice emzirip bir test edeyim yarin :)) 3 saat olsa super rahatlariz ya :/
Evet canım 1.ay kontrolünde dr 3 saate çıkardı az kaldı size de:)))

Günaydın benim gibi bebek bekleyen var mı günüm dün doldu inşallah normal doğumla kucağıma alırım

Bebegine mama veren anneler sorum benim kizim hem mama yiyor hem anne sutu bebeginiz kac gramla doyuyor?

maiii canım sen gözü capaklandigu için doktora gittin mi geçmemiş çok oluyor yeşil yeşil ne kullaniyirsun doktora gitmekten nefret ediyirum oralarda çok kalabalık ve mikrop her yer

Tavsiyesi olan var mi nasıl geçer bu? Sütü damlatmak iyi geliyormuş. Sureklu mi yapayım.

Canim benimkinin capaklaniyor ama sut sakin damlatma dedi doktor direkt. Kaynamis ilimiz su ve pamukla temizle surekli dedi. Gecmezse damla vereyim dedi

Canim benimkinin capaklaniyor ama sut sakin damlatma dedi doktor direkt. Kaynamis ilimiz su ve pamukla temizle surekli dedi. Gecmezse damla vereyim dedi

Himm onu yapıyorum yarina kadar yapayım doktora öyle gideyim o halde
Sağ ol canım. Peki neden oluyormuş

Bebegine mama veren anneler sorum benim kizim hem mama yiyor hem anne sutu bebeginiz kac gramla doyuyor?
Ben gunde 2 yada 3 kez veriyorum oda 60 ccyi gecmiyor belki versem fazlasinida alir ama hep emzirmwden sonra verdihim icin fazlasini vermemeye ozen gosteriyorum

Ben gunde 2 yada 3 kez veriyorum oda 60 ccyi gecmiyor belki versem fazlasinida alir ama hep emzirmwden sonra verdihim icin fazlasini vermemeye ozen gosteriyorum
Canim ben 90 veriyorum bazen doymuyor o kadar cok agliyorki kac gunlik bebegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…