2016 Şubat Anneleri

bosver aileyi esinle iyi ol derim . . huzurlu olun yeterli. . ne guzel bak kv var var iyisin onunla. ztn evlenirken bence bi bayan esinden once kv disi secmeli yoksa ayvayi yersin benim gibi. kv dem hastanede burnumdan getirdi sutum gelmedi diyee iki gun memelerime oglunun onunde hakaret hakaret etti gogusun yok dedi... oglusunun yuzu kizardi ole yobaz bi kadin ki allah kimsenin basina vermesin . onunkular da kafam kadar neyse ... sorma gece hastanede kaldi horladi :) az daha kosturacaktim. laf sokmalar falan dogum animi en guzel gunleirmi mahfetti oglusu annesi kiskanir diye benimle ve bebegile bi resim bile cektirmedi. resim cekelimmi derken annesine dogru bakti.. . dogumdan sonra bebek benm kucamda kalacana hep o aldi... sezaryandan sonra evime misafir doldurdu bana sormadan kendi akrabalari 3 saat oturdular hihihi hahaha gulmelerile basimi sisirdiler lohusanin basinda dedikodu yapmaya gelmisler resmen. esim en sonunda bikti annesine dur dedi. kv 1 haftadir gelmioo ooooh kurtuldum manyak kadindan . :)

benim kp de kadin dogum uzmanim erkek diyee bi suru laf etti. geri kafalilar... daha neler neler

Kızlar bugun kontrole gittik sarılığı 14.6 cıkmıs .. Doktor 17 sınır demişti ama burda hatırlıyorum sankı 12 olanlar bile yuksek dıye konusuluyordu

Süt olması iyi ama bir öğün Sagmayinca taş gibi oluyor göğüs. Olmasa.dert olsa dert. Süt ateşi zor bir seymis

Lansinoh kullanıyorum sadece canım. Diğerine de bakayım. Kompres de yapıyorum. Sagarken masaj da yapıyorum. Şimdi biraz iyi gibi. Uçlar da kırmızı et çıktı resmen o ayrı. Emzirme denemesi yapmaya korkuyorum artık. Sağsam mi hep diyorum o da başa çıkmaz diyorum. Bana bu işi iyi bilen birileri lazım galibaa

Kizlar sarilik falan derken simdide oglumun sol gozu capaklaniyor. Sutumu sagip onunla siliyorum ama bikac saat sonra yine oluyor. Yavrum gozunu acamiyor. Tek onla kalsa iyi bi de vucudunda kirmizi, ucu beyaz biseyler cikti. Nedir bilmiyorum. Bebeginde bu tarz biseyler cikan var mi? Ne yapmak lazim

Canim benim adetim 12 mayista biyti ama 31 mayista hamile kaldim baya sonraydi

Canim batikon u bana doktorum verdi ama sirf batikon degil. Hastaneden cikmadan hemsire yapip verdi. 1.5 litrelik sisenin dibine batikon doldurdu ustune icme suyu. Ben onu kullaniyorum. Sirf batikon fazla gelebilir.

Onuda soyle kullaniyorum , wc sonrasi temizlendikten sonra kuruluyorum, pamukla batikonlu suyu suruyorum. Ardindan tekrar peceteyle kuruluyorum.

Dünden beri bizde de capal var ;( yeşil yeşil çok faxla

Kızlar bugun kontrole gittik sarılığı 14.6 cıkmıs .. Doktor 17 sınır demişti ama burda hatırlıyorum sankı 12 olanlar bile yuksek dıye konusuluyordu
Canım kaç günlük bebeğin bu da önemli. 15 günden sonra değer aralıkları değişiyor mesela. Bizim 3 günlük tu 12 çıktı. Biberonla anne sutuyle sık sık besledik(emme sorunumuzun asıl sebebi) Kakayla ve idrarla atiyorlarmis. 2 günde 11 e geriledi çabuk geçti bizimki

Annem yanıma geldi diye kv.bir kaçış kaçtı ki anlatamam.haftada 1 gün ugruyor sırf oğlunun hatrına.dun saat 3te geldi 4 te gitti.biyere misafirliğe gitmiş ordan uğramış.çok yoğunmuş günleri varmış da.gelip bi yardım bile etmiyor.iyi ,zayıflamışsın diyor.zayıflamak gibi bir düşüncem yok dedim artık.uykusuzluk yorgunluk,koşturmadan bir deri bir kemik kalacağım yakında

Canım sarılık değerleri bebeğin kaç günlük olduğuna göre değişiyor demekki seninki su an normal aralikta

Dünden beri bizde de capal var ;( yeşil yeşil çok faxla
Benim kiziminda sol gözü capaklaniyor doktorumuz netira damla verdi süt damlatmak iyi değil ama çayla silebilirsiniz dedi makyaj temizleme pamugunu çayla ıslatıp siliyorum sonra günde 3 kez damla damlatiyorum

Canim 10un ustu olunca sarilik olmus oluyot. 17ye vikarsa isin tedavisi icin hastaneye yatiriyorlar.

Bol bol emzir canim

Emzirmek için verdiğim savaşı bir görseniz ama sanırım başarıya ulaşıcam .. Ten renginde hc Sararma yok o yuzden cok sasrdm. Allah korusun kuzularımızı ben savaş vermeye devam :)

5 günlük canım. Ah o emme sorunu.. Hadi gunduz bir sekılde oluyor gece cok caresız hissedıyorum direk emse dünyalar benım olacak.. Sen ne durumdasın?

Sünnet için hastanedeyiz. Serum taktılar bekliyoruz. Verdikleri ilaç mide bulantısı yapabiliyormuş. O yüzden 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Yavrucuk uyuyor şimdi. 2 saatimiz kaldı. İnş uyumaya devam eder.

Beeeennn canim. kontrolum var aksamustu. Daha sık gidecegim artik bakalim ne diyecek doktor teyzemiz. saglikla ve normal yollarla aliriz bebisleri kucagimiza ins.
Bana da iki güne bir geleceksin dedi hurma yedim 35_40 dakika yürüyüş ardından ilik bir duş duşta da çömelmiş durumda belime şu tuttum umarım faydası olur inşallah.tavsiye edeceğin bir şey var mı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…